QUOTE(Avocetė @ 2010 03 09, 12:49)
man kažkodėl neatidaro
nesuprantu, kurį laiką man rodė,o dabar irgi ne
nu bandysiu aiškintis kas ten ir kaip.
o dabar kam nors atidaro, ar irgi ne
jei rodo, tai kopijuoju ir ankstesnę žinutę, kad būtų aišku kas ir prie ko
Aš čia pas jumi tokiu klausimu kaip ir visos biggrin.gif Turim visai nestandartinio išplanavimo virtuvės erdvę (nuotraukytė su matmenim žemiau) ir dabar norim išspaust iš tos erdvės viską kas įmanoma.t.y. norim turėt pakankamai vietos visiems rakandams susidėti ir aišku, norisi kad būtų kiek įmanoma racionaliau ir praktiškiau viskas išdėstyta. Taip pat norim kažkur ir kažkaip įtalpint stalą, kad nereiktų kiekvieną rytą valgyt pusryčių svetainėj. Kas čia dar g.gif tiesa, svetainėj esam numatę tik nedidelę komodą, tai dalis indų ir taurių tai pat turėtų rast vietą virtuvėj. Na, indaplovė, mikrobangė taip pat turės kažkur tilpti. Žodžiu, kol kas man svarbiausia, kur sudėliot visus buitinius prietaisus, kad būtų maksimaliai patogu.
tiesa, dėl išdėstymo. Viryklė bus prie tos sienos, kur yra 165 ir visi kaminai. Visa kita kaip ir nėra prie nieko pririšta. Šiaip esu primetus vieną variantą, bet kol kas jo čia nekelsiu, nes tikiuosi, kad gal kas nors turės kokių genialių minčių ir pasiūlymų blush2.gif nes paprastai kai įdedama t.t. variantas, tai visi prisiriša prie jo ir siūlo neesminius pakeitimus ax.gif
jei kam kils kokių minčių - būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit 4u.gif
p.s. ten ant to brėžinuko vienas langelis lygus 10 cm. O ten tie paryškinimai, kur matmenys yra 1, 2 ir 1 m, tai simbolizuoja langus ax.gif