Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Dovak @ 2010 03 07, 13:58)
Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu blush2.gif

Pas mane yra 60 cm, gal net 62 g.gif
Maziau tikrai nenoreciau... schmoll.gif
Nors gal tu 5 cm net ir nesijaustu... Galbut labiau patyrusios jums daugiau pasakys ir patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovak @ 2010 03 07, 13:58)
Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu blush2.gif

55 cm tai cia vienas is standartu. Jei seimininkute, kuri sukiosis po virtuve auksto ugio, galima ir 60 cm daryti.
Atsakyti
susikomplektuok virtuvę pats
Atsakyti
Mergaites, sakykit, o Interus dirba tik Kaune? Mes iš Šiaulių, turbūt jei ir sutiktų, atitinkamai ir kaina šoktelėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 09, 01:28)
Mergaites, sakykit, o Interus dirba tik Kaune? Mes iš Šiaulių, turbūt jei ir sutiktų, atitinkamai ir kaina šoktelėtų  g.gif

NU MAN IRGI ATRODO, KAD KAINA SOKTELETU NEBLOGAI. O KODEL BUTENT JU NORIT?
Atsakyti
Sveiki,
Aš čia pas jumi tokiu klausimu kaip ir visos biggrin.gif Turim visai nestandartinio išplanavimo virtuvės erdvę (nuotraukytė su matmenim žemiau) ir dabar norim išspaust iš tos erdvės viską kas įmanoma.t.y. norim turėt pakankamai vietos visiems rakandams susidėti ir aišku, norisi kad būtų kiek įmanoma racionaliau ir praktiškiau viskas išdėstyta. Taip pat norim kažkur ir kažkaip įtalpint stalą, kad nereiktų kiekvieną rytą valgyt pusryčių svetainėj. Kas čia dar g.gif tiesa, svetainėj esam numatę tik nedidelę komodą, tai dalis indų ir taurių tai pat turėtų rast vietą virtuvėj. Na, indaplovė, mikrobangė taip pat turės kažkur tilpti. Žodžiu, kol kas man svarbiausia, kur sudėliot visus buitinius prietaisus, kad būtų maksimaliai patogu.
tiesa, dėl išdėstymo. Viryklė bus prie tos sienos, kur yra 165 ir visi kaminai. Visa kita kaip ir nėra prie nieko pririšta. Šiaip esu primetus vieną variantą, bet kol kas jo čia nekelsiu, nes tikiuosi, kad gal kas nors turės kokių genialių minčių ir pasiūlymų blush2.gif nes paprastai kai įdedama t.t. variantas, tai visi prisiriša prie jo ir siūlo neesminius pakeitimus ax.gif

user posted image

jei kam kils kokių minčių - būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit 4u.gif
p.s. ten ant to brėžinuko vienas langelis lygus 10 cm. O ten tie paryškinimai, kur matmenys yra 1, 2 ir 1 m, tai simbolizuoja langus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 09 kovo 2010 - 11:35
man kažkodėl neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 03 09, 08:16)
NU MAN IRGI ATRODO, KAD KAINA SOKTELETU NEBLOGAI. O KODEL BUTENT JU NORIT?

na, tiesiog labai patiko forumietės Krisss virtuvės variantas, su klijuojamu tapetu, permatomu stiklu ir paslėptų stalčių mechanizmas wub.gif tai galvoju, kam vargintis ir aiškint mūsiškiams, kuriems turbūt nelabai "dašus" ko noriu... nors gal jie ir pas mus yra darę tokių... reiktų pasidomėt g.gif

Krisss, jei ne paslaptis, kiek jums kainavo komplektas be buitinės technikos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 09 kovo 2010 - 12:23
QUOTE(Avocetė @ 2010 03 09, 12:49)
man kažkodėl neatidaro  unsure.gif

nesuprantu, kurį laiką man rodė,o dabar irgi ne g.gif nu bandysiu aiškintis kas ten ir kaip.
user posted image
o dabar kam nors atidaro, ar irgi ne g.gif
jei rodo, tai kopijuoju ir ankstesnę žinutę, kad būtų aišku kas ir prie ko mirksiukas.gif
Aš čia pas jumi tokiu klausimu kaip ir visos biggrin.gif Turim visai nestandartinio išplanavimo virtuvės erdvę (nuotraukytė su matmenim žemiau) ir dabar norim išspaust iš tos erdvės viską kas įmanoma.t.y. norim turėt pakankamai vietos visiems rakandams susidėti ir aišku, norisi kad būtų kiek įmanoma racionaliau ir praktiškiau viskas išdėstyta. Taip pat norim kažkur ir kažkaip įtalpint stalą, kad nereiktų kiekvieną rytą valgyt pusryčių svetainėj. Kas čia dar g.gif tiesa, svetainėj esam numatę tik nedidelę komodą, tai dalis indų ir taurių tai pat turėtų rast vietą virtuvėj. Na, indaplovė, mikrobangė taip pat turės kažkur tilpti. Žodžiu, kol kas man svarbiausia, kur sudėliot visus buitinius prietaisus, kad būtų maksimaliai patogu.
tiesa, dėl išdėstymo. Viryklė bus prie tos sienos, kur yra 165 ir visi kaminai. Visa kita kaip ir nėra prie nieko pririšta. Šiaip esu primetus vieną variantą, bet kol kas jo čia nekelsiu, nes tikiuosi, kad gal kas nors turės kokių genialių minčių ir pasiūlymų blush2.gif nes paprastai kai įdedama t.t. variantas, tai visi prisiriša prie jo ir siūlo neesminius pakeitimus ax.gif

jei kam kils kokių minčių - būsiu labai dėkinga jei pasidalinsit 4u.gif
p.s. ten ant to brėžinuko vienas langelis lygus 10 cm. O ten tie paryškinimai, kur matmenys yra 1, 2 ir 1 m, tai simbolizuoja langus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 09 kovo 2010 - 12:42
...user posted image

taip patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 09 kovo 2010 - 12:39
QUOTE(Eudora @ 2010 03 09, 12:31)
nesuprantu, kurį laiką man rodė,o dabar irgi ne  g.gif nu bandysiu aiškintis kas ten ir kaip.
user posted image
o dabar kam nors atidaro, ar irgi ne  g.gif

MAN KAŽKAIP TRŪKSTA INFO g.gif kas tiek kaminai? ir čia darysit virtuvinį kur tie kaminai? kas plius minus stovės aplink kur sužymėti matmenys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 03 09, 13:41)
MAN KAŽKAIP TRŪKSTA INFO  g.gif kas tiek kaminai? ir čia darysit virtuvinį kur tie kaminai? kas plius minus stovės aplink kur sužymėti matmenys  unsure.gif

Atsakyti