Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Diija @ 2010 03 01, 11:59)
Dar kartelį ačiū už pagyras, mergaitės  4u.gif
Jau turbūt visos norinčios apžiūrėjo ir pamatė, tai trinu lauk nuotraukas  smile.gif

Deja, ir vėl nesuspėjau sad.gif. Tikrinu kievieną dieną, bet vakar apie piet dar nebuvai pakartotinai įdėjus, o šiandien jau pavėlavau sad.gif. Kodėl taip slepi blush2.gif ?
Jei nenori ilgai laikyti, tai gal galima paprašyti, kad asmeniškai atsiųstum rolleyes.gif ?
Visos tiek prigyrė, kad labai įdomu pažiūrėti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kojote7: 01 kovo 2010 - 16:42
Ir as nesusoejau verysad.gif

Jei gali, Dija, mestelk, prasau, dar karteli... 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas ieskojo indaujos, gal prisimenat kur ziurejot..
As turiu tuscia siena 1.2m, noriu ar tai komodos didesnes ar indaujos..
Pasiprojektavau tokia spintute bet nebepatinka ji man.. doh.gif
http://private.fotki...ai/indauja.html
kaina jos butu 1400, ir uz keliu metu tektu mest lauk, nes planuose virtuve visa keisti..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 15:56)
Mergaites gal kas ieskojo indaujos, gal prisimenat kur ziurejot..
As turiu tuscia siena 1.2m, noriu ar tai komodos didesnes ar indaujos..
Pasiprojektavau tokia spintute bet nebepatinka ji man..  doh.gif
http://private.fotki...ai/indauja.html
kaina jos butu 1400, ir uz keliu metu tektu mest lauk, nes planuose virtuve visa keisti..

nerodo unsure.gif
Atsakyti
user posted image

O gal kas turit ideju kaip padaryti praktiskesne ir grazesne.. ax.gif
stiklines dureles sake vos ne trigubai kainuoja..
i apacia noriu mikrobange ikist, nes kitur jai vietos nerandu, naudojama mazai, tai visai tiktu but paslepta..
i spalvas nekreipkit demesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 03 kovo 2010 - 16:26
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 17:23)
user posted image

O gal kas turit ideju kaip padaryti  praktiskesne ir grazesne.. ax.gif
i apacia noriu mikrobange ikist, nes kitur jai vietos nerandu, naudojama mazai, tai visai tiktu but paslepta..

doh.gif
dar tokias daro???
siaip tai cia ne indauja, o kazkoks virtuvinis ukiskas reikalas...seniau tokias darydavo... negazu tikrai...
na, o ka patarti-tai manau, kad reikia daryti tiek kiek reikia mikrobanginei padeti (turiu omenyje gyli) na ir viena sona ir virsutine detale pastorinti, kad gautusi kaip ireminta. Cia dar aisku reiketu derinti prie patalpos kur ji stoves, kad isilietu i visuma. Kad stiklas trigubai kainuoja tai jau cia nesamone....
arba daryti panasia i sia-tik dar paaukstinti uzdara apacia ir paslepti ten mikrobangine smile.gif

http://img1.oplius.l...3339920_big.jpg

Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 16:23)
user posted image

O gal kas turit ideju kaip padaryti  praktiskesne ir grazesne.. ax.gif

Jei atvirai, tai nesuprantu, kaip tokia indauja gali sitokius pinigus kainuoti blink.gif Jei buciau tavo vietoje, tai tikrai neinvestuociau sitokiu pinigu i daikta, kuri, kaip rasei, po keleriu metu teks ismesti lauk blink.gif Tokiu atveju arba tiesiog nusipirkciau kazka pigaus, laikino - butent tiems keleriems metams, arba (as pasirinkciau butent sita varianta) daugmaz pasiprojektuociau virtuve, ir prie jos stiliaus tada jau susikurciau ir indauja, kuriai jau ir dabar nebutu gaila isleisti daugiau pinigeliu, jei zinociau, kad jinai ir po keleriu metu nebus metama lauk, o deres prie busimu nauju virtuves baldu. As esu uz tai, kad geriau jau siek tiek ilgiau pataupyti arba palaukti, bet isigyti daikta, kuris tikrai bus mielas sirdziai - tiek is technines, tiek is dizaino puses 4u.gif
Atsakyti
Siaip toj fotoj ji tikrai nepatinka man, gyvai parinkus grazia plokste butu kitoks vaizdas, bet vistiek ne tas modelis..sutinku..
Kad parinkti kazka kas deres prie ateityje naujos virtuves tikrai sunku..
Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis g.gif
ir va dar klausimas kodel taip brangu..sako daug plokstes, laminuota visur pvc, 18mm plokste, bet vistiek kaina palyginti didoka.. 1.2x2m ji..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 19:37)
Siaip toj fotoj ji tikrai nepatinka man, gyvai parinkus grazia plokste butu kitoks vaizdas, bet vistiek ne tas modelis..sutinku..
Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis  g.gif
ir va dar klausimas kodel taip brangu..sako daug plokstes, laminuota visur pvc, 18mm plokste, bet vistiek kaina palyginti didoka.. 1.2x2m ji..

Man irgi kaina uz sitoki modeli atrodo tikrai per didele. Jus gal tiesiog turedama indaujos projekta, issiuntinekite ji ne vienai imonei, parasydama konkreciai, is kokiu medziagu ji bus daroma, ir pasiziuresite objektyviai, ar jusiskiai meistrai is jusu praso daug ar mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 03, 19:37)
Tad galvoju apie tai kad gal rinktis komoda ir lentyna uzdara pvz su matinio stiklo durelemis  g.gif

Na ir kainelė , kaži iš kokios operos ji doh.gif

Tikrai nemanau, kad plokštės spalva tą indaują padarys gražesnę unsure.gif
Manau gamintis dabar nė neverta, nes kaina tai apskritai kosminė, geriau jau laikinai nusipirkti nebrangiai kokią praktišką indaują ir tiek, o kainos tai tikrai nėra tokios didelės kaip jums paskaičiavo, kad ir ši indauja kainuoja 560Lt.

user posted image

Mačiau internete net ąžuolo masyvo indauja su stiklais dabar 1450lt, o čia iš plokštės ir už tokią indaują tiek prašo doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu uzsakineti virtuves baldus ir nezinau koki tarpa daryti nuo apatines iki virsutines spinteles, man siulo 55cm, gal galetumete pasidalinti patirtimi? buciau dekinga, aciu blush2.gif
Atsakyti