Diija virtuvė super.. labai graži.. ale kai yra vietos ir erdvės pasireikšti tai smagu.. mes nors name gyvenam, ale jis toks mažuliukas, kad nesimatytų visų grožių.. už tai ir renkuosi kuo paprastesnius variantus..
ech trūksta man jau vėl veiklos..
QUOTE(Avocetė @ 2010 02 28, 21:51)
Štai ant šios nuorodos užėjus atsivers puslapis, iš kurio galima susiinstaliuoti į kompiuterį Alno programą.
ALNO PROGRAMA
Kur yra užrašai:
zurück | Annehmen
spausti ant annehmen ir užsisaugoti programą pas save kompiuteryje, kai išsisaugosi atsidarai programą, spaudi Run ir rpadedi dirbti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 10:04)
Štai ant šios nuorodos užėjus atsivers puslapis, iš kurio galima susiinstaliuoti į kompiuterį Alno programą.
ALNO PROGRAMA
Kur yra užrašai:
zurück | Annehmen
spausti ant annehmen ir užsisaugoti programą pas save kompiuteryje, kai išsisaugosi atsidarai programą, spaudi Run ir rpadedi dirbti
ALNO PROGRAMA
Kur yra užrašai:
zurück | Annehmen
ačiū kad atsiliepei jau suinstalinau ale nesuprantu kaip ten tas spinteles pradėt statyt nesigauna
QUOTE(Avocetė @ 2010 03 01, 10:05)
ačiū kad atsiliepei jau suinstalinau ale nesuprantu kaip ten tas spinteles pradėt statyt nesigauna
Kai pasileidi programą, tai dešiniam viršutiniam kampe yra meniu stulpelis, eini ant Roo/Windows/Doors ir paspaudi 2 kartus, prasiplečia meniu, tada eini ant room Dimensions ir surašai virtuvės matmenis, tada jei reikia Windows, Doors ir pan. Kai pasirenki durų ar langų matmenį, išmeta pavyzdžius, tai paspaudi ant tinkamo su pele ir neši į tą virtuvės vietą kur reikia. Tas pats ir su spintelėmis.
QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 10:19)
Kai pasileidi programą, tai dešiniam viršutiniam kampe yra meniu stulpelis, eini ant Roo/Windows/Doors ir paspaudi 2 kartus, prasiplečia meniu, tada eini ant room Dimensions ir surašai virtuvės matmenis, tada jei reikia Windows, Doors ir pan. Kai pasirenki durų ar langų matmenį, išmeta pavyzdžius, tai paspaudi ant tinkamo su pele ir neši į tą virtuvės vietą kur reikia. Tas pats ir su spintelėmis.
AČIŪ LABAI
Diija, labai faina virtuvyte, aciu kad parodei
Dar kartelį ačiū už pagyras, mergaitės
Jau turbūt visos norinčios apžiūrėjo ir pamatė, tai trinu lauk nuotraukas
Jau turbūt visos norinčios apžiūrėjo ir pamatė, tai trinu lauk nuotraukas
QUOTE(Diija @ 2010 03 01, 10:59)
Dar kartelį ačiū už pagyras, mergaitės
Diija , daili virtuve
manau, kai susikabins kazkas ant langu, susitatys baldai, patalpa igaus "gyvenamaji" pavidala, ir tos grindis "isipies" i bendra visuma
Diija, spejau visgi pamatyti tavo virtuvele Grazu ir skoninga
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 14:16)
Nieko nerodo . Gal visgi galetumet dar karteli ideti?
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 11:48)
Ačiū
Grindinės plytelės akmens masės (va su jų spalva ir prašovėm, reikėjo šviesesnes rinktis, nes dabar iškrenta iš konteksto ), o stalviršis granito Star Galaxy
Grindinės plytelės akmens masės (va su jų spalva ir prašovėm, reikėjo šviesesnes rinktis, nes dabar iškrenta iš konteksto ), o stalviršis granito Star Galaxy
man visai neiskrenta is konteksto... plyteles labai grazios.
QUOTE(Neeri @ 2010 03 01, 11:19)
Na, sia nuorodele gavus jau anksciau ir as bandziau joje projektuotis, bet man, deja, irgi ne itin sekesi. Visu pirma neradau visu man reikalingu sprendimu, o antra paspaudus rodyti bendra vaizda, kazkodel nerandu kaip ji pasukti - man ji rodo is nugaros...