Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(V_0622 @ 2010 02 28, 15:41)
labai grazi virtuve bigsmile.gif  mano akimis ziurint, neperkrauta, santuri, todel ir grazi. Diija, o kokios rankeneles panaudotos? ar cia visai nera rankeneliu ( atsidaro 'nuo paspaudimo')? nu neiziuriu nors tu ka  blush2.gif 

Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.

Pas mane įfrezuotos rankėnėlės. Kitaip tariant, tiesiog toje vietoje išpjauta plokštė pirštams užkišti ir atsidaryti...
Žinoma išorinės patogiau, bet jei norit gražaus vaizdo tada darykit įfrezuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 14:16)
Dar kartelį įkeliu foto  4u.gif
user posted image

negana to, kad virtuvė graži, mano akį patraukė lubos/apšvietimas. Gal galima plačiau sužinoti kas ten kaip? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Dija, labai grazi virtuve wub.gif
Jei nepaslaptis kur gaminotes ax.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2010 02 28, 15:57)
negana to, kad virtuvė graži, mano akį patraukė lubos/apšvietimas. Gal galima plačiau sužinoti kas ten kaip?  bigsmile.gif  wub.gif

Ten paslėptas apšvietimas mirksiukas.gif lubose grioveliai, kuriuose sumontuotos liuminesencinės lempos ... norėjau tą vietą dar stiklu dengti, tačiau apsigalvojau smile.gif

QUOTE(mikaela @ 2010 02 28, 16:03)
Dija, labai grazi virtuve wub.gif
Jei nepaslaptis kur gaminotes ax.gif  blush2.gif ?

Ačiū smile.gif Projektą pasidariau pati, o pagamino baldininkas, kuris mūsų seną butą visą apstatė, o dabar ir namo baldus pas jį gaminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 17:01)
Ten paslėptas apšvietimas  mirksiukas.gif  lubose grioveliai, kuriuose sumontuotos liuminesencinės lempos ... norėjau tą vietą dar stiklu dengti, tačiau apsigalvojau  smile.gif

o lempos sumontuotos kazkaip is sono? Mastau kaip ten taip gudriai padaryta g.gif bigsmile.gif Ir ar užtenka šviesos, ar dėsite tiesioginį apšvietimą?
Atsakyti
thumbup.gif tikrai labai gražu wub.gif man irgi labai apšvietimas patiko thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kaip grazu! wub.gif Po jusu sudetu virtuviu man bus baisu savo parodyti... blush2.gif Musiske jau ateinanti savaitgali montuos bigsmile.gif Pergyvenu kazkaip...
Dar apie sia virtuve-labai grazus apsvietimas, dra to grozio priduoda atvira erdve, gaila, bet taip nevisur imanoma. Pas mus kapitaline siena, taigi... ax.gif Nors norejosi taip pat va tokios erdves... wub.gif
Atsakyti
Na tikrai labai grazi virtuve 4u.gif padaryta su skoniu. tik vis kirba klausymas kiek toks grozis kainuoja nors apytiksliai, kiek reikia tureti pinigeliu tokiam groziui.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2010 02 28, 18:13)
o lempos sumontuotos kazkaip is sono? Mastau kaip ten taip gudriai padaryta  g.gif  bigsmile.gif Ir ar užtenka šviesos, ar dėsite tiesioginį apšvietimą?

Na taip, padarytos tokios lyg "kišenės", kuriose sumontuoti tie šviestuvai. Šviesos kaip ir užtenka, nors kol negyvenam sunku ką ir pasakyti... dar toks pats griovys su liuminesencinėm lempom yra virs pačio virtuvinio, tik jis dengtas matiniu stiklu.. virš salos dar kabinsim pakabinamą šviestuvą smile.gif

QUOTE(masajugi @ 2010 02 28, 20:23)
Na tikrai labai grazi virtuve 4u.gif padaryta su skoniu. tik vis kirba klausymas kiek toks grozis kainuoja nors apytiksliai, kiek reikia tureti pinigeliu tokiam groziui.

Ačiū 4u.gif
Virtuvės baldai be stalviršio ir be buitnės technikos mums kainavo truputį daugiau nei 10t. lt 4u.gif
Atsakyti
sveikos

o kaip šita programa naudotis http://www.alno.ag/168.0.html

nelabai ir randu ją blush2.gif
Atsakyti
Diija labai graži virtuvė thumbup.gif Tokia nedidelė, skoninga. O dėl tų plytelių, aš apskritai ne iš karto pastebėjau, kad jos ten yra tongue.gif
Atsakyti
Ar galėtų kas padėt su programa Alno? muo ko ten reikia pradėti niekaip neišeina verysad.gif
Atsakyti