Ir man nerodo
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 27, 12:15)
turbut todel, kad tu buvai prisijungusi, kai ikele tas fotkes, jos tokiu atveju islieka pas tave, net jeigu ir isima savininkas, bet po kurio laiko ir tau turetu neberodyti.
Ir aš norėjau pamatyti, bet, deja, nerodo tų nuotraukų
Dija, parodyk... tiek laukem ir nebera... kam slepti jei grazu
Aš jau jas ištryniau, todėl jums neberodo ...
Vakare dar kartelį įkelsiu, nes dabar nelabai laiko turiu ...
Vakare dar kartelį įkelsiu, nes dabar nelabai laiko turiu ...
Dar kartelį įkeliu foto
labai grazi virtuve idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 28, 14:22)
labai grazi virtuve idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?
Ačiū
Grindinės plytelės akmens masės (va su jų spalva ir prašovėm, reikėjo šviesesnes rinktis, nes dabar iškrenta iš konteksto ), o stalviršis granito Star Galaxy
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 14:16)
Dar kartelį įkeliu foto
grazi virtuve , brangi...
man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas
as kaip visada noriu pasidziaugti skirtu demesiu estetikai
QUOTE(indra* @ 2010 02 28, 14:52)
grazi virtuve , brangi...
man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas
hmm, kad labai jau individualu tas "brangi" vienam gal labai brangu pasirodytų, kitam kapeikos
Dėl dryžių tai kadangi nei vieni mano pažystami neturi "dryžuotos" virtuvės, o ir ekspozicijose tokių daug nemačiau (gerai pagalvojus išviso nepamenu ar kur mačiau ) tai man neatsibodę dar
Dėl parketlenčių tai nežinau .... pas mane jos baltinto ąžuolo, tikrai neutralios spalvos, prie kurios daug kas tinka, o galų gale baldus prie viso namo grindų vargu ar labai protinga derint Va virtuvės grindų plytelės tai tikrai kas kita - na tikrai prašovėm su spalva
Estetika man ir pačiai labai svarbu ... žymiai svarbiau už funkcionalumą ar praktiškumą
Ačiū už kritiką
labai grazi virtuve mano akimis ziurint, neperkrauta, santuri, todel ir grazi. Diija, o kokios rankeneles panaudotos? ar cia visai nera rankeneliu ( atsidaro 'nuo paspaudimo')? nu neiziuriu nors tu ka
Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.
Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.