Ir man nerodo

QUOTE(Lineta* @ 2010 02 27, 12:15)
turbut todel, kad tu buvai prisijungusi, kai ikele tas fotkes, jos tokiu atveju islieka pas tave, net jeigu ir isima savininkas, bet po kurio laiko ir tau turetu neberodyti.
Ir aš norėjau pamatyti, bet, deja, nerodo tų nuotraukų

Dija, parodyk... tiek laukem ir nebera... kam slepti jei grazu

Aš jau jas ištryniau, todėl jums neberodo ...
Vakare dar kartelį įkelsiu, nes dabar nelabai laiko turiu ...

Vakare dar kartelį įkelsiu, nes dabar nelabai laiko turiu ...

Dar kartelį įkeliu foto

labai grazi virtuve
idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 28, 14:22)
labai grazi virtuve
idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?

Ačiū

Grindinės plytelės akmens masės (va su jų spalva ir prašovėm, reikėjo šviesesnes rinktis, nes dabar iškrenta iš konteksto

QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 14:16)
Dar kartelį įkeliu foto

grazi virtuve

man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas

as kaip visada noriu pasidziaugti skirtu demesiu estetikai

QUOTE(indra* @ 2010 02 28, 14:52)
grazi virtuve
, brangi...
man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas

hmm, kad labai jau individualu tas "brangi"

Dėl dryžių tai kadangi nei vieni mano pažystami neturi "dryžuotos" virtuvės, o ir ekspozicijose tokių daug nemačiau (gerai pagalvojus išviso nepamenu ar kur mačiau

Dėl parketlenčių tai nežinau .... pas mane jos baltinto ąžuolo, tikrai neutralios spalvos, prie kurios daug kas tinka, o galų gale baldus prie viso namo grindų vargu ar labai protinga derint

Estetika man ir pačiai labai svarbu ...

Ačiū už kritiką

labai grazi virtuve
mano akimis ziurint, neperkrauta, santuri, todel ir grazi. Diija, o kokios rankeneles panaudotos? ar cia visai nera rankeneliu ( atsidaro 'nuo paspaudimo')? nu neiziuriu nors tu ka
Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.

Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.