Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Ir man nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 02 27, 12:10)
Ir man nerodo ax.gif

nu va, o man kuo puikiausiai rodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 27, 12:15)
nu va, o man kuo puikiausiai rodo  tongue.gif

turbut todel, kad tu buvai prisijungusi, kai ikele tas fotkes, jos tokiu atveju islieka pas tave, net jeigu ir isima savininkas, bet po kurio laiko ir tau turetu neberodyti.
Atsakyti
Ir aš norėjau pamatyti, bet, deja, nerodo tų nuotraukų schmoll.gif
Atsakyti
Dija, parodyk... tiek laukem ir nebera... kam slepti jei grazu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau jas ištryniau, todėl jums neberodo ... ax.gif
Vakare dar kartelį įkelsiu, nes dabar nelabai laiko turiu ... 4u.gif
Atsakyti
Dar kartelį įkeliu foto 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazi virtuve thumbup.gif idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 28, 14:22)
labai grazi virtuve  thumbup.gif  idomu kokios plyteles (grindines) ir is kokio akmens stalvirsis? Blue perl granitas?

Ačiū blush2.gif
Grindinės plytelės akmens masės (va su jų spalva ir prašovėm, reikėjo šviesesnes rinktis, nes dabar iškrenta iš konteksto doh.gif ), o stalviršis granito Star Galaxy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 28, 14:16)
Dar kartelį įkeliu foto  4u.gif
user posted image

grazi virtuve thumbup.gif, brangi... biggrin.gif
man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas biggrin.gif
as kaip visada noriu pasidziaugti skirtu demesiu estetikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2010 02 28, 14:52)
grazi virtuve  thumbup.gif, brangi... biggrin.gif
man asmeniskai, jau tie dryziai masyvus nusibode, ir su parketlentem ner idealus spalvinis derinys, bet pati zinau, kad su parketo spalvom liudnas reikalas biggrin.gif
as kaip visada noriu pasidziaugti skirtu demesiu estetikai thumbup.gif

hmm, kad labai jau individualu tas "brangi" g.gif vienam gal labai brangu pasirodytų, kitam kapeikos smile.gif
Dėl dryžių tai kadangi nei vieni mano pažystami neturi "dryžuotos" virtuvės, o ir ekspozicijose tokių daug nemačiau (gerai pagalvojus išviso nepamenu ar kur mačiau g.gif ) tai man neatsibodę dar tongue.gif
Dėl parketlenčių tai nežinau .... pas mane jos baltinto ąžuolo, tikrai neutralios spalvos, prie kurios daug kas tinka, o galų gale baldus prie viso namo grindų vargu ar labai protinga derint g.gif Va virtuvės grindų plytelės tai tikrai kas kita - na tikrai prašovėm su spalva verysad.gif
Estetika man ir pačiai labai svarbu ... ax.gif žymiai svarbiau už funkcionalumą ar praktiškumą ax.gif
Ačiū už kritiką 4u.gif
Atsakyti
labai grazi virtuve bigsmile.gif mano akimis ziurint, neperkrauta, santuri, todel ir grazi. Diija, o kokios rankeneles panaudotos? ar cia visai nera rankeneliu ( atsidaro 'nuo paspaudimo')? nu neiziuriu nors tu ka blush2.gif

Pas mane bus virtuve sviesi pilka tekstiline spalva ir vis metausi geriau isorines rankeneles, patogiau?, ar visgi patogumo kaina deti labiau pasleptas (tada aisku graziau).... virtuve sujungta su svetaine.
Atsakyti