Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 16:53)
Idejos kaip paslepti arbatini biggrin.gif

user posted image

cia patiko labiausiai - panaudojai, pastumei atbula ranka, zaliuzes nuleidai, ir tvarka lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 02 24, 19:30)
visi ten parodyti prietaisai leidzia karstus garus bigsmile.gif  kazi kaip po kurio laiko atrodys plokste g.gif turetu atsokt visi laminavimai nuo pastovios dregmes doh.gif

Tai cia turbut padaryta po pasinaudojimo, ir kad butu visada po ranka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Jau nebeseku temos, tačiau esu žadėjus įkelti savo virtuvės foto, tai pažadą tęsiu smile.gif Trumpam įmetu virtuvės foto 4u.gif aišku ji dar neišbaigta, dar name negyvenam, tai tuščia ir nesutvarkyta ax.gif
user posted image
user posted image
P.S atsiprašau už foto kokybę, nes fotografavau po tvarkymosi, tai visur ore pilna dulkių buvo blush2.gif
Atsakyti
Diija, labai grazi virtuve 4u.gif
man ypatingai patnka ta dryzuota plokste, pas mus irgi tokia bus thumbup.gif
taip grazu ten, kodel dar negyvenat? as tai ant smugio kraustyciausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 26, 22:41)
Diija, labai grazi virtuve  4u.gif
man ypatingai patnka ta dryzuota plokste, pas mus irgi tokia bus  thumbup.gif
taip grazu ten, kodel dar negyvenat? as tai ant smugio kraustyciausi  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Virtuvės vaizdas ir man labai patinka biggrin.gif akyčiau netgi pranoko vizualizaciją tongue.gif
Ta dryžuota plokštė - tai ebanno mallado medžio faneruotė ax.gif
Negyvenam nes dar trūksta keletos smulkmenų kad remontas būtų visiškai baigtas ... ir galiausiai reikia viską iššsivalyt, išsišveist ir sualyvuot grindis smile.gif bet čia jau kelių savaičių klausimas ... blush2.gif
Atsakyti
Diija, ar Tavo suniuko vardas Gerdas? 4u.gif
nepyk, kad uzklausiau, man atrodo zinau Tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 26, 23:03)
Diija, ar Tavo suniuko vardas Gerdas?  4u.gif
nepyk, kad uzklausiau, man atrodo zinau Tave  4u.gif

Suintrigavai biggrin.gif Per AŽ jei galima .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 26, 23:39)
Sveikos. Jau nebeseku temos, tačiau esu žadėjus įkelti savo virtuvės foto, tai pažadą tęsiu  smile.gif  Trumpam įmetu virtuvės foto  4u.gif  aišku ji dar neišbaigta, dar name negyvenam, tai tuščia ir nesutvarkyta  ax.gif
user posted image
user posted image
P.S atsiprašau už foto kokybę, nes fotografavau po tvarkymosi, tai visur ore pilna dulkių buvo  blush2.gif

skoninga ir labai dailu thumbup.gif spalvos siltai sokoladines wub.gif man labai patinka tongue.gif
Atsakyti
Labai graži Diija virtuvytė; Pusbaris panašus kaip mūsų; 4u.gif wub.gif Dryžiai gražus tie tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Diija, negi taip trumpai tebuvai ikelusi savo virtuvyte?! unsure.gif Imesk dar karteli - taip smalsu pamatyt blush2.gif
Atsakyti
Dija, gi parodyk ilgeliau savo virtuve. Tiek laukem ir nebepamatem dauguma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 02 27, 12:04)
Dija, gi parodyk ilgeliau savo virtuve. Tiek laukem ir nebepamatem dauguma  ax.gif

kaip jus nematot jos virtuves as nesuprantu? juk va matosi idetos 2 foto. Ka jums nerodo?
Atsakyti