QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 10:37)
krisss, turi etalonine virtuve, kuri ieis i virtuviu istorija .
aha kad kiti iš mano klaidų pasimokytų, nors gi maniškė virtuvė pati paprasčiausia, jokių įmantrybių, ale žiūriu vis pinasi ant liežuvio galo.. gal per daug drąsiai kam nors ryžausi..
QUOTE(Osera @ 2010 02 24, 10:48)
o ties ta vieta kur kaitlente stiklas labai nusitasko nuo riebalu kaip kepi? ir su kuom valai ?gal kokia spec priemone
labai bijau kad po kiek laiko stiklas nebebus grazus ...
labai bijau kad po kiek laiko stiklas nebebus grazus ...
Na man kaip tik rodos stiklas turbūt lengviausiai prižiūrimas. aisku kepant apsitasko, bet as su paprasta sluoste nuvalau ir viskas, turiu dar trend man rodos stiklam valyti, tai prabraukiu ir viskas, o jei jau rimciau apsines, manau be problemu stiklu ploviklis įveiks.. tuo labiau kad stiklas skaidrus, nelabai kas ir matosi.. ir nemanau kad veliau jam kas nors pasidarys..
QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 24, 10:49)
O kodėl sudėtinga Šeimyna ne maža, bet virtuvėj tik virdulys ant darbastalio. Visi kiti daiktai turi savo vietas. Ir nesakyčiau, kad vergavimas juos sudėti ten, kur turi būti. Vaikai nuo mažų dienų įpratę: jei paėmei - būk malonus, daiktą padėk į tą pačia vietą. Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps
vat būtent, pas mus tas pats, jei jau paėmė, visada padės atgal, ir visi kiti daiktai turi savo vietas.. na aišku gaminimo metu tai visur visko pilna būna.