Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 10:37)
krisss, turi etalonine virtuve, kuri ieis i virtuviu istorija  lotuliukas.gif .

4u.gif aha kad kiti iš mano klaidų pasimokytų, nors gi maniškė virtuvė pati paprasčiausia, jokių įmantrybių, ale žiūriu vis pinasi ant liežuvio galo.. biggrin.gif gal per daug drąsiai kam nors ryžausi.. tongue.gif

QUOTE(Osera @ 2010 02 24, 10:48)
o ties ta vieta kur kaitlente  stiklas labai nusitasko nuo riebalu kaip kepi? ir su kuom valai ?gal kokia spec priemone
labai bijau kad  po kiek  laiko  stiklas nebebus grazus ... unsure.gif

Na man kaip tik rodos stiklas turbūt lengviausiai prižiūrimas. g.gif aisku kepant apsitasko, bet as su paprasta sluoste nuvalau ir viskas, turiu dar trend man rodos stiklam valyti, tai prabraukiu ir viskas, o jei jau rimciau apsines, manau be problemu stiklu ploviklis įveiks.. tuo labiau kad stiklas skaidrus, nelabai kas ir matosi.. thumbup.gif ir nemanau kad veliau jam kas nors pasidarys.. schmoll.gif

QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 24, 10:49)
O kodėl sudėtinga  g.gif Šeimyna ne maža, bet virtuvėj tik virdulys ant darbastalio. Visi kiti daiktai turi savo vietas. Ir nesakyčiau, kad vergavimas juos sudėti ten, kur turi būti. Vaikai nuo mažų dienų įpratę: jei paėmei - būk malonus, daiktą padėk į tą pačia vietą. Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus  mirksiukas.gif Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps  4u.gif
vat būtent, pas mus tas pats, jei jau paėmė, visada padės atgal, ir visi kiti daiktai turi savo vietas.. na aišku gaminimo metu tai visur visko pilna būna. blush2.gif
Atsakyti
Manau visko virtuveje nepaslepsi g.gif Pas mane svarbiausi daiktai: virdulys, kurio neketinu slepti, peiliai su stovu, duonine ir vaisine. Juk ne visiems vienoda tvarka patinka. O tokiems prietaisams, kuriu kasdien nenaudoji, tai geriausia padaryt kokia geresne spintele. Pas mane desineje puseje saldytuvas imontuotas, tai kaireje tokia pat padariau visokiems miksteriams, sulciaspaudems sukraut ir labai dziaugiuos. Tik nepatenkinta esu viena apatine spintele, kurioje idejau pigesni kargo krepsi, nes pagailejau 1000 lt., tai dabar ten visada tokia netvarka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 09:37)
vat man kaip tik atrodo, kad vergavimas daiktams yra ne tada, kai daikta padedi i vieta, o kai be proto prikaupiama daiktu  g.gif .
Vaikai visa gyvenima mazi nebuna, ir ateina laikas, kai galima viska susitvarkyti, svarbu, kad tik noras ateitu  biggrin.gif .
taupiausia butu - negerti nei kavos, nei arbatos ....

Koks čia vergavimas, jei bliūdai, blėkos, puodukai, lėkštės netelpa į spinteles tongue.gif Ir ne dėl to, kad visko daug, o dėl to, kad tų spintelių tik 2m pas mus doh.gif O darbastalio kaip ir nėra, nes ant jo stovi cikloninė krosnelė, virdulys, kavos aparatas, mini virtuvė, puodelių stovas su puodeliais (viskas ką kas diena naudoju ir kas apskritai jau niekur netilpų).

QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 24, 09:49)
O kodėl sudėtinga  g.gif Šeimyna ne maža, bet virtuvėj tik virdulys ant darbastalio. Visi kiti daiktai turi savo vietas. Ir nesakyčiau, kad vergavimas juos sudėti ten, kur turi būti. Vaikai nuo mažų dienų įpratę: jei paėmei - būk malonus, daiktą padėk į tą pačia vietą. Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus  mirksiukas.gif Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps  4u.gif

Nemanau, kad tik nuo šeimynos didumo priklauso tvarka, nuo dauk ko, tai tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 24, 10:23)
Bet nelabai taupiai skamba  ax.gif

tai nebutina ta vandeni ispilti i kanalizacija wink.gif
kadangi mes taupom ir vandeni ir elektra, tai vienam kartui uzsivirinam tik tiek vandens, kiek reikia, o jei lieka - supilame i atskira asoteli, siaip, atsigerimui, ar mzes arbatelei atsaldyti, nes kai jau nori gerti tai nori cia ir DABAR, ne po 10min., kai atsals biggrin.gif
tai pas mus ant stalo stovi netik virdulys, bet dar ir asotelis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 09:27)
Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi..  blush2.gif

Krisss, nesikabineju, siaip askinuosi, nes man aktualu: kodel paliktas dar tarpelis tarp stiklo ir pakabinamu spinteliu? o kas ten dar matosi virsuj, kazkokie tvirtinimo elementai? kaip tas stiklas pritvirtintas? ir dar: ar ant sviesaus tapeto nsimato to stiklo naturalaus zalsvumo?
labai aciu uz atsakymus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli 4u.gif
Kas turi orkaite imontuota ne po virykle, o kur nors kitur, ar nera problemu su kvapais, kadangi gaunasi ne po gartraukiu? Bandau projektuoti sau virtuvele ir turiu sumanyma del papildomos patogios spinteles islosymo, orkaite deti ne po virykle, bet nezinau ar gerai bus g.gif
Oh kaip sunku viska sutalpinti, kai labai maza virtuvele g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2010 02 24, 15:49)
Krisss, nesikabineju, siaip askinuosi, nes man aktualu: kodel paliktas dar tarpelis tarp stiklo ir pakabinamu spinteliu? o kas ten dar matosi virsuj, kazkokie tvirtinimo elementai? kaip tas stiklas pritvirtintas? ir dar: ar ant sviesaus tapeto nsimato to stiklo naturalaus zalsvumo?
labai aciu uz atsakymus biggrin.gif 4u.gif

oi šitoj foto tai dar stiklo nėra, ten tik laikinai priklijuotas tapetas.. jokio tarpelio nera.. va gamintoju psl. pirmos 6 foto mano.. blush2.gif stiklas prisuktas prie sienos, ir dėl žalsvumo, aš maniau kad labiau kris į akį, bet tiesą pasakius mums net tinka toks atspalvis.. tongue.gif 4u.gif
http://www.interus.l..._baldu_galerija

Atsakyti
Idejos kaip paslepti arbatini biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 02 22, 10:43)
jei dėl raudonų plytelių - buvau jau kažkada įmetusi savo virtuvę, tai dar kartą galiu parodyt (daryta prieš 6 metus  ax.gif4u.gif :

user posted image

jei interjere neperkrauta spalvų, tai tikrai raudonas akcentas gerai atrodo..

SUPER VIRTUVES INTERJERAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
TIKRAI APGALVOTA VIRTUVE, SPALVOS (labiausiai patinka nisa virs pintu bloko)
komplimentai seimininkei-geras skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 24, 17:53)
Idejos kaip paslepti arbatini biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visi ten parodyti prietaisai leidzia karstus garus bigsmile.gif kazi kaip po kurio laiko atrodys plokste g.gif turetu atsokt visi laminavimai nuo pastovios dregmes doh.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos su programa ALNO 4u.gif Kaip su ja padaryti nisa sienoje, kolona ar arka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2010 02 24, 19:57)
Reikia pagalbos su programa ALNO  4u.gif Kaip su ja padaryti nisa sienoje, kolona ar arka?  ax.gif

Nezinau kaip is tikruju daroma, bet as tai darau patalpa didesne negu is tikruju yra, o po to su papildomais sienu elementais uzstatau tiek kiek reikia, cia jei nisa.
o jei kolona, tai tiesiog renkuosi ja ten pat - prie patalpos parametru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 24 vasario 2010 - 21:25
QUOTE(Pandora @ 2010 02 24, 19:57)
Reikia pagalbos su programa ALNO  4u.gif Kaip su ja padaryti nisa sienoje, kolona ar arka?  ax.gif

nereikalaukyte tiek daug is nemokamos programos. Jinai skirta tik populiarinti ALNO produkcija, todel nisu ir sienu nedaro biggrin.gif
Atsakyti