man irgi patinka, kai tuščia, bet 5 asmenų šeimai taip gyvent gana sudėtinga tada turi vergaut daiktams, juos vis slėpdama, ištraukdama.. Jei turėčiau tik 1 vaiką, taip ir daryčiau, bet su 3 nesuspėsi. Ir taip sukuos kaip išmanydama
QUOTE(jurda @ 2010 02 24, 08:29)
man irgi patinka, kai tuščia, bet 5 asmenų šeimai taip gyvent gana sudėtinga tada turi vergaut daiktams, juos vis slėpdama, ištraukdama.. Jei turėčiau tik 1 vaiką, taip ir daryčiau, bet su 3 nesuspėsi. Ir taip sukuos kaip išmanydama
Įsivaizduoju kaip atrodytų tušti stalai su tiek šeimynos, nebent sapnuose Aš tai neįmu į galvą, spintelės visos apkrautos , o man dzin, nu neturiu aš tos vietos kur viską suslėpti, jau ir taip po spintelėmis prikaišiota visokiųš blėkų, dėžučių ir pan. ant spintelių aukštai ir dar visur kitur ir vistiek nieks netelpa . Tikiuosi naujoj virtuvėje bent jau puodai, bliūdai, lėkštės ir pan. daiktai ras vietą spintelėse
QUOTE(Neeri @ 2010 02 24, 09:56)
Įsivaizduoju kaip atrodytų tušti stalai su tiek šeimynos, nebent sapnuose Aš tai neįmu į galvą, spintelės visos apkrautos , o man dzin, nu neturiu aš tos vietos kur viską suslėpti, jau ir taip po spintelėmis prikaišiota visokiųš blėkų, dėžučių ir pan. ant spintelių aukštai ir dar visur kitur ir vistiek nieks netelpa . Tikiuosi naujoj virtuvėje bent jau puodai, bliūdai, lėkštės ir pan. daiktai ras vietą spintelėse
MANO ankstesnėj virtuvėj nors ir atrodo nemaža buvo, bet vietos trūko ir visokios sulčiauspaudės nerado savo vietos.. dabar negaliu atsidžiaugti kai viskas savo vietoj.
QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 09:27)
Geneali mintis.. pas mane irgi dažniausiai tuščia, tik virdulys stovi..
Bet nelabai taupiai skamba
QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 08:27)
Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi..
krisss, turi etalonine virtuve, kuri ieis i virtuviu istorija .
QUOTE(Neeri @ 2010 02 24, 08:56)
ar jums tikrai tiek daug visko reikia ?
vat man kaip tik atrodo, kad vergavimas daiktams yra ne tada, kai daikta padedi i vieta, o kai be proto prikaupiama daiktu .
Vaikai visa gyvenima mazi nebuna, ir ateina laikas, kai galima viska susitvarkyti, svarbu, kad tik noras ateitu .
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 24, 09:23)
Bet nelabai taupiai skamba
taupiausia butu - negerti nei kavos, nei arbatos ....
QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 08:27)
Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi..
o ties ta vieta kur kaitlente stiklas labai nusitasko nuo riebalu kaip kepi? ir su kuom valai ?gal kokia spec priemone
labai bijau kad po kiek laiko stiklas nebebus grazus ...
QUOTE(jurda @ 2010 02 24, 08:29)
O kodėl sudėtinga Šeimyna ne maža, bet virtuvėj tik virdulys ant darbastalio. Visi kiti daiktai turi savo vietas. Ir nesakyčiau, kad vergavimas juos sudėti ten, kur turi būti. Vaikai nuo mažų dienų įpratę: jei paėmei - būk malonus, daiktą padėk į tą pačia vietą. Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps
QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 24, 09:49)
Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps
va, cia tai auksiniai zodziai
vaisiu ir darzoviu sezono metu, pas mane sulciaspaude pastoviai ant darbastalio. kas kart ja slepti ir vel traukti, kai vaikai kas "valanda" vis kazko uzsimano ir kas kart kitko, o ir sultys spaudziu tik tam kartui , pavargciau ir tingeciau ja tampyti.
dar sumustiniu peciukas budi "sezoniskai", kol nepabosta tie sumustiniai. kai jau atsivalo, tik tuomet paslepiu...
na ir pan.....
čia toji 'akių' problema yra kai virtuves kartu su gyvenamaisiais kambariais sujungia. Pas mus virtuvė atlieka virtuvės funkciją ir nei virdulys ( nors verdu tik reikiamą kiekį vandens, nesunku pasiskaičiuot pagal puodelių tūrį), nei mikrobangė, nei vaisių pilna vaisinė ar duoninė nuotaiks negadina. Viskas yra būtent tose vietose, kur patogiausia naudotis.
O sujungiant du į vieną, galima paslėpt nuo akių poilsio zonoj sėdinčius ir kitais būdais, nei stresuot, kur virdulį ar orkaitę paslėpt
O sujungiant du į vieną, galima paslėpt nuo akių poilsio zonoj sėdinčius ir kitais būdais, nei stresuot, kur virdulį ar orkaitę paslėpt
QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 10:37)
taupiausia butu - negerti nei kavos, nei arbatos ....
Tai taip ir su zvakem gyventi , bet as tarkim neslepdama arbatinuko, sutaupau ir vandens ir elektros, nes antra karta jau vandens nebereikia uzvirinti jei jo ten lieka.
Kodel negalima taupyti ten, kur nereikia jokiu pastangu? Cia juk ne saves ribojimas.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 24, 10:36)
čia toji 'akių' problema yra kai virtuves kartu su gyvenamaisiais kambariais sujungia. Pas mus virtuvė atlieka virtuvės funkciją ir nei virdulys ( nors verdu tik reikiamą kiekį vandens, nesunku pasiskaičiuot pagal puodelių tūrį), nei mikrobangė, nei vaisių pilna vaisinė ar duoninė nuotaiks negadina. Viskas yra būtent tose vietose, kur patogiausia naudotis.
pas mus virtuve atskira ir ne "ant akiu", bet man sis klausimas lygiai taip pat aktualus, nes plastmasinis virdulys man nera dekoro detale ar daiktas, i kuri malonu butu ziureti - tai ne vaza su vaisiais ar pan .