man irgi patinka, kai tuščia, bet 5 asmenų šeimai taip gyvent gana sudėtinga
tada turi vergaut daiktams, juos vis slėpdama, ištraukdama.. Jei turėčiau tik 1 vaiką, taip ir daryčiau, bet su 3 nesuspėsi. Ir taip sukuos kaip išmanydama

QUOTE(jurda @ 2010 02 24, 08:29)
tada turi vergaut daiktams, juos vis slėpdama, ištraukdama.. Jei turėčiau tik 1 vaiką, taip ir daryčiau, bet su 3 nesuspėsi. Ir taip sukuos kaip išmanydama

QUOTE(Neeri @ 2010 02 24, 09:56)

MANO ankstesnėj virtuvėj nors ir atrodo nemaža buvo, bet vietos trūko

QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 09:27)
Bet nelabai taupiai skamba

QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 08:27)
Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi..

krisss, turi etalonine virtuve, kuri ieis i virtuviu istorija

QUOTE(Neeri @ 2010 02 24, 08:56)

ar jums tikrai tiek daug visko reikia

vat man kaip tik atrodo, kad vergavimas daiktams yra ne tada, kai daikta padedi i vieta, o kai be proto prikaupiama daiktu

Vaikai visa gyvenima mazi nebuna, ir ateina laikas, kai galima viska susitvarkyti, svarbu, kad tik noras ateitu

QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 24, 09:23)
taupiausia butu - negerti nei kavos, nei arbatos ....
QUOTE(Krisss @ 2010 02 24, 08:27)
Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi..

o ties ta vieta kur kaitlente stiklas labai nusitasko nuo riebalu kaip kepi? ir su kuom valai ?gal kokia spec priemone
labai bijau kad po kiek laiko stiklas nebebus grazus ...

QUOTE(jurda @ 2010 02 24, 08:29)

O kodėl sudėtinga

QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 24, 09:49)
Tas daiktų slėpimas priklauso nuo žmogaus
Vienam patinka, kai daiktai po ranka, o kitas mieliau slėps 

va, cia tai auksiniai zodziai

vaisiu ir darzoviu sezono metu, pas mane sulciaspaude pastoviai ant darbastalio. kas kart ja slepti ir vel traukti, kai vaikai kas "valanda" vis kazko uzsimano ir kas kart kitko, o ir sultys spaudziu tik tam kartui

dar sumustiniu peciukas budi "sezoniskai", kol nepabosta tie sumustiniai. kai jau atsivalo, tik tuomet paslepiu...
na ir pan.....
čia toji 'akių' problema yra kai virtuves kartu su gyvenamaisiais kambariais sujungia. Pas mus virtuvė atlieka virtuvės funkciją ir nei virdulys ( nors verdu tik reikiamą kiekį vandens, nesunku pasiskaičiuot pagal puodelių tūrį), nei mikrobangė, nei vaisių pilna vaisinė ar duoninė nuotaiks negadina. Viskas yra būtent tose vietose, kur patogiausia naudotis.
O sujungiant du į vieną, galima paslėpt nuo akių poilsio zonoj sėdinčius ir kitais būdais, nei stresuot, kur virdulį ar orkaitę paslėpt
O sujungiant du į vieną, galima paslėpt nuo akių poilsio zonoj sėdinčius ir kitais būdais, nei stresuot, kur virdulį ar orkaitę paslėpt

QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 10:37)
taupiausia butu - negerti nei kavos, nei arbatos ....
Tai taip ir su zvakem gyventi

Kodel negalima taupyti ten, kur nereikia jokiu pastangu? Cia juk ne saves ribojimas.

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 24, 10:36)
čia toji 'akių' problema yra kai virtuves kartu su gyvenamaisiais kambariais sujungia. Pas mus virtuvė atlieka virtuvės funkciją ir nei virdulys ( nors verdu tik reikiamą kiekį vandens, nesunku pasiskaičiuot pagal puodelių tūrį), nei mikrobangė, nei vaisių pilna vaisinė ar duoninė nuotaiks negadina. Viskas yra būtent tose vietose, kur patogiausia naudotis.

pas mus virtuve atskira ir ne "ant akiu", bet man sis klausimas lygiai taip pat aktualus, nes plastmasinis virdulys man nera dekoro detale ar daiktas, i kuri malonu butu ziureti - tai ne vaza su vaisiais ar pan