Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Pas mane irgi desineje, bet ne kampe schmoll.gif . Tai veiksmas vyksta taip biggrin.gif : atsidarau indaploves dureles ir cia indus skalauju, cia dedu, cia skalauju - cia dedu. Darbastalis nuo indaploves ir plautuves gaunasi is kaires. Ir kai viska sutvakau, tuomet uzdarau dureles indaploves. Pliusus iszvelgiu kelis: nereikia vaikscioti ratais aplink atidarytas dureles indaploves ir viskas po ranka, nereikia jos varstyti kas kart. Kairiarankei butu patogiau atvirksciai biggrin.gif

Bet kas patogu man, nebutinai patogu kitam.

Tiesa, permeciau akimis, kad buvo kalbeta apie siuksledezems skirtus stalcius po plautuve. Tai patarimas is praktikos butu toks, apsvarstykit ar nenoresit kada nors gyvenyme isigyti kokio osmosinio ar kitokio vandens filtro, kuri dageliu aveju statomas po kriaukle...?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 vasario 2010 - 13:10
Klausė kažkuri dėl šaldytuvo, ten ne vientisa plokštė negražus vaizdas kad skirtingi gabalai uždėti, o kai tik į svetainę visas vaizdas;
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 12:44)
Aš indaplove užkraunu kasdien..  doh.gif tai nebeįsivaizduoju gyvenimo be jos..  blush2.gif ir tikrai džiaugiuosi kad ji pas mane dešinėj pusėj nuo kriauklės, kairėj nebūtų taip patogu..  tongue.gif

QUOTE(janna @ 2010 02 23, 13:05)
Pas mane irgi desineje, bet ne kampe  schmoll.gif .  Tai veiksmas vyksta taip  biggrin.gif : atsidarau indaploves dureles ir cia indus skalauju, cia dedu, cia skalauju - cia dedu. Darbastalis nuo indaploves ir plautuves gaunasi is kaires. Ir kai viska sutvakau, tuomet uzdarau dureles indaploves. Pliusus iszvelgiu kelis: nereikia vaikscioti ratais aplink atidarytas dureles indaploves ir viskas  po ranka, nereikia jos varstyti kas kart.  Kairiarankei butu patogiau atvirksciai  biggrin.gif

Tiesa, permeciau akimis, kad buvo kalbeta apie siuksledezems skirtus stalcius po plautuve. Tai patarimas is praktikos butu toks, apsvarstykit ar nenoresit kada nors gyvenyme isigyti kokio osmosinio ar kitokio vandens filtro, kuri dageliu aveju statomas po kriaukle...?!

palaukit, o gal akcentuoti reiketu taip g.gif -
jei virykle yra desineje puseje nuo kriaukles, tai indaplove - kaireje... ir atvirksciai. Man tai taip svieciasi, kaip jus manot?
As savaja butent taip planavau, kad tarp kriaukles ir virykles indaploves nebutu - man pasirode, kad ji ten tik uzimtu naudinga vieta, kurioje butu galima susideti daiktus, tiesiogiai susijusius su maisto gaminimu (na nebent virtuve milziniska). Esu daugiau kairiaranke nei desiniaranke, bet tai neturejo itakos tokiam pasirinkimui ax.gif .

Labai noreciau kriaukles spinteleje imontuoti aparata vandeniui uzvirinti, kad nereiketu virdulio laikyti ant darbastalio blush2.gif . Bet gal cia tik ponu (gamintoju) ismislas ir jeigu del kokiu nors priezasciu nepasiteisins g.gif ? Nesu susidurusi su tokia patirti turinciais zmonemis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 vasario 2010 - 13:32
Zinoma kad labai daug kas priklauso nuo buitines isdestymo...
Mano atveju - darbastalis per viduri. Nuo jo i desine kriaukle, uz jos indaplove (ismasciau kad patogiau atidaryti kiek indaploves dureles, tiek jos stalciukus, tiek indus krauti desine ranka, stovint cia pat salia jos.Virykle nuo darbastalio kaireje. Kai veiksmas vyksta prie darbastalio: kairiaja pamakaluoju puode, desiniaja nuo darbastalio kazka i kriukle... (po vyrykle ir darbastaliu stalciu blokai). pagrindiniai dalykai maisto gaminimui stalciu bloke po darbastaliu. kas naudojama reciau (papildomos lekstes, puodai... stalciu bloke po vyrykle). Darbastalis ne per dydziausias, kad stovint prie jo kuo maziau butu judesio kojoms, viska istiestu ranku lygyje, kiek virsus tiek apacia biggrin.gif (cia toks tinginio variantas). Via kitka, kas retai naudojama toleliau ir sustayta.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 23, 14:30)
palaukit, o gal akcentuoti reiketu taip  g.gif  -
jei virykle yra desineje puseje nuo kriaukles, tai indaplove - kaireje... ir atvirksciai. Man tai taip svieciasi, kaip jus manot?
As savaja butent taip planavau, kad tarp kriaukles ir virykles indaploves nebutu - man pasirode, kad ji ten tik uzimtu naudinga vieta, kurioje butu galima susideti daiktus, tiesiogiai susijusius su maisto gaminimu (na nebent virtuve milziniska). Esu daugiau kairiaranke nei desiniaranke, bet tai neturejo itakos tokiam pasirinkimui  ax.gif .

Pas mane ir kriauklė ir kaitlentė gaunasi kairėj pusėj nuo indaplovės.. ir tikrai labai patenkinta esu.. mirksiukas.gif va desiniau mano indaplovė
user posted image

o virdulys stovintis ant stalviršio ir mane erzina.. g.gif tik nžn ką ir besugalvoti.. doh.gif aš mėgėja kai stalviršis tuščias, na man tik tinka porą gėlių stovinčių gale prie lango.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 15:44)
o virdulys stovintis ant stalviršio ir mane erzina..  g.gif  tik nžn ką ir besugalvoti..  doh.gif aš mėgėja kai stalviršis tuščias, na man tik tinka porą gėlių stovinčių gale prie lango..  tongue.gif

nu ir mane erzina ale ka daryt? biggrin.gif jusu vietoj gal nusipirkciau koki idomaus dizaino virduli g.gif

merginos ir as laukiu langu ir pradesiu mini remonta thumbup.gif thumbup.gif zodziu is karto klausiu patarimo - visu baldu virtuveje keisti kaip ir finansiskai negalim , ka jus manot jei pakeitus tik dureles? g.gif juk vaizdas butu kitoks ane? rolleyes.gif gal kuri taip daret? kiek tai kainavo? as manau cia ir patiems galima Senukuose issirinkti plokste ispjauti pagal senu dureliu matmenis ir viskas g.gif

jei ka savo senos virtuves foto idesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 23 vasario 2010 - 15:50
QUOTE(Liusii @ 2010 02 23, 15:49)
visu baldu virtuveje keisti kaip ir finansiskai negalim , ka jus manot jei pakeitus tik dureles?  g.gif juk vaizdas butu kitoks ane?  rolleyes.gif gal kuri taip daret? kiek tai kainavo? as manau cia ir patiems galima Senukuose issirinkti plokste ispjauti pagal senu dureliu matmenis ir viskas  g.gif

Aš tokį variantą ateičiai apgalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 23, 12:39)
(kazkaip mano pazistami, turintys indaploves, jomis naudojasi reciau nei mane, tad viskas, manau, priklauso nuo zmogaus iprociu) smile.gif

Mes per dieną prikrauname 1-2 indaploves ir taip kas dien, savaitgaliais ir daugiau ax.gif

QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 12:44)
Aš indaplove užkraunu kasdien..  doh.gif tai nebeįsivaizduoju gyvenimo be jos..  blush2.gif ir tikrai džiaugiuosi kad ji pas mane dešinėj pusėj nuo kriauklės, kairėj nebūtų taip patogu..  tongue.gif

O pas mane kairėje nuo kriauklės, kriauklės padėklas ant indaplovės spintelės užeina. O dešinėje nuo kriauklės viryklė. Na tikiuosi, kad ir taip bus patogu, arba, bent patogiau nei dabar, kai indaplovė vonioje stovi lotuliukas.gif

QUOTE(janna @ 2010 02 23, 13:05)
Pas mane irgi desineje, bet ne kampe  schmoll.gif .  Tai veiksmas vyksta taip  biggrin.gif : atsidarau indaploves dureles ir cia indus skalauju, cia dedu, cia skalauju - cia dedu. Darbastalis nuo indaploves ir plautuves gaunasi is kaires. Ir kai viska sutvakau, tuomet uzdarau dureles indaploves. Pliusus iszvelgiu kelis: nereikia vaikscioti ratais aplink atidarytas dureles indaploves ir viskas  po ranka, nereikia jos varstyti kas kart.  Kairiarankei butu patogiau atvirksciai  biggrin.gif

Būtent dėl to, kad pas mus toks filtras yra ir darysiu po kriauklę, tiesiog paprastą spintelę.

QUOTE(Liusii @ 2010 02 23, 15:49)

ka jus manot jei pakeitus tik dureles?  g.gif juk vaizdas butu kitoks ane? 

Aš ir manau, kad jei kažkada pabos ir nusišers fasadas virtuvės, galima pakeisti tik dureles, manau mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 14:44)
Pas mane ir kriauklė ir kaitlentė gaunasi kairėj pusėj nuo indaplovės.. ir tikrai labai patenkinta esu..  mirksiukas.gif va desiniau mano indaplovė
user posted image

o virdulys stovintis ant stalviršio ir mane erzina..  g.gif  tik nžn ką ir besugalvoti..  doh.gif aš mėgėja kai stalviršis tuščias, na man tik tinka porą gėlių stovinčių gale prie lango..  tongue.gif

Krisss, mano skonio virtuve, ypac pakabinamos pinteles (ju spalva biggrin.gif) ir rankeneles thumbup.gif. tik nepatinka, kaip ir pas visa beveik, tas tarpas tarp pakabinamu spinteliu ir gipso (blush2.gif)
o tarpe tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu tapetas su stiklu ar stiklas su plevele klijuotas? labai man idomu, nes irgi noresiu ornamentu butent toj vietoj bigsmile.gif
Papildyta:
o virdulys, tai man normal, virtuves dalis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 14:44)
Pas mane ir kriauklė ir kaitlentė gaunasi kairėj pusėj nuo indaplovės.. ir tikrai labai patenkinta esu..  mirksiukas.gif va desiniau mano indaplovė
user posted image

Laaaaabai grazi virtuve wub.gif .Gal galit pasakyt,koks ilgis tos sienos,kur spineteles+saldytuvas stovi? rolleyes.gif Musu virtuves isplanavimas labai panasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 13:44)

matyt reikes daryti taip, kaip daro mano uosviene - po kiekvieno uzkaitimo ispila likusi vandeni ir virduli padeda i spintele biggrin.gif . Pas ja visada tuscia ant darbastalio unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2010 02 23, 20:05)
Krisss, mano skonio virtuve, ypac pakabinamos pinteles (ju spalva biggrin.gif) ir rankeneles  thumbup.gif. tik nepatinka, kaip ir pas visa beveik, tas tarpas tarp pakabinamu spinteliu ir gipso  (blush2.gif)
o tarpe tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu tapetas su stiklu ar stiklas su plevele klijuotas? labai man idomu, nes irgi noresiu ornamentu butent toj vietoj  bigsmile.gif
Papildyta:
o virdulys, tai man normal, virtuves dalis ax.gif

Pas mane tarp stalviršio ir spintelių tapetas ir skaidrus stiklas.. aš džiaugiuosi, valyti labai lengva, ir šiaip visai neblogai žiūrisi.. blush2.gif

QUOTE(indrius78 @ 2010 02 23, 21:08)
Laaaaabai grazi virtuve wub.gif .Gal galit pasakyt,koks ilgis  tos sienos,kur spineteles+saldytuvas stovi? rolleyes.gif Musu virtuves isplanavimas labai panasus smile.gif

4u.gif sienos ilgis apie 5m. ten gale prie lango gal kokia 20cm palikta, tai gaunasi apie 4,7-4,8m. pas mus šalia šaldytuvo dar aukšta spinta.. smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2010 02 23, 21:59)
matyt reikes daryti taip, kaip daro mano uosviene - po kiekvieno uzkaitimo ispila likusi vandeni ir virduli padeda i spintele  biggrin.gif . Pas ja visada tuscia ant darbastalio  unsure.gif .

Geneali mintis.. mirksiukas.gif pas mane irgi dažniausiai tuščia, tik virdulys stovi.. g.gif
Atsakyti