Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 22, 23:28)
jau mačiau atsakė, Dvarčionių keramikos ;
drinks_cheers.gif  Man irgi kažkaip nelabai, bet manau skonio reikalas;
Ten yra keli variantai dekoro plytelių barocco ne visi vitrinoje gal suklijuotų šitos man gyvai panašiai irgi atrodė  blush2.gif

Na ne, maciau as visas Barocco kolekcijos plyteles (kai rinkausi plyteles voniai, tai daugybe teko perziuret, todel ir prisimenu), bet nei vienos is dekoro plyteliu i Buttukes virtuve nedeciau... schmoll.gif O imesta is interneto nuotraukele atrode taip efektingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 21, 23:24)
Graži virtuvukė, tik  kaip jau daugelis sakė, trūksta jai gyvumo, kas manau išsprendžiama pytelių pagalba  ax.gif
O kaip baltas stalviršis ar labai sunku prižiūrėti ?

daug kas is cia turi sviesius stalvirsius. Kazkokios ypatinogs prieziuros neskiriu.

QUOTE(indra* @ 2010 02 22, 00:34)
o man kaip tik siame variante labai graziai ziurisi sienine plokste, bet nesiziuri tie 2 stiklai aliuminio remelyje. taip pat, nepatinka, kad gartraukis ieina i spinteles auksti, patiktu, kad visos dureles butu vienods, o gartraukis zemiau per paneles auksti (na va kaip pvz cia). bet tai manau, kad sitie klausimai jau buvo isdiskutuoti iki virtuves gamybos ir priimti butent tokie sprendimai 4u.gif
kaip kad ir kampine orkaite skonio reikalas... blush2.gif

dar toks pastebejimas is profesines puses: nesuprantu, kodel plautuves spinteles dureles daromos zemesnes? man graziau vientisos dureles (kaip salia indaploves), o jei jau tas ileistas dubuo negraziai ziurisi atidarius dureles (nors kas ten gali buti negrazaus?), tai galima viduje deti jungiamaja juostele vertikaliai, kad uzdengtu visa vaizda, nes jungties siaip ar taip reikia wink.gif
cia as tik tarp kitko, gal kam kitam tiks smile.gif

vat deja, bet labai daug smulkmenu nebuvo aptarta, kaip ir del gartraukio. ir tiesa pasakius, i jo padeti anksciau net neatkreipiau demesio smile.gif dabar sutinku, kad butu buve graziau, jei jis butu zemiau,bet.....
po kriaukle yra stalcius, ne spintele, gal todel buvo toks sprendimas, net nezinau.

QUOTE(Adelle @ 2010 02 22, 00:51)
Jei nesunku, parašykite, kokie jūsų virtuvės išmatavimai.  4u.gif Ačiū  4u.gif

3,00x2,53m

QUOTE(elva @ 2010 02 22, 19:51)
Na tikrai nebuciau pagalvojusi, kad tai Barocco kolekcijos plytele unsure.gif Barocco esu maciusi - jos tamsiame fone dar tamsesnis rastas, o stai cia ikeltame paveikslelyje fonas sviesus, kakavinis, o rastas tamsus g.gif Na, bet gal inetrnete tiesiog ta pati plytele sitaip pagrazinta...nes jei tai visgi Barocco kolekcijos plytele, tai tokiu Buttukes virtuvej nedeciau... blush2.gif

pas mus Barocco juodos baltos vonioj smile.gif
del sienos. esme ta, kad plyteles jau yra. jos nebuvo pirktos konkreciai virtuvei, bet pagal kvadratura uztenka, o daugiau ir nelabai yra kur. man labiau patinka mintis iterpti kitos spalvos plyteles kokiu nors rastu. Ir labai patinka oranzine(labai grazi plytele buvo pavaizduota cia). Juolab, kad svetaines erdve planuoju akcentuoti butent sia spalva, t.y. uzuolaidos, pagalveles, vaza ar pan. reiks paieskot oranzines spalvos tokiu pat plyteliu, ir galimu dekoravimo rastu.

labai aciu visom uz nuomone 4u.gif
Papildyta:
Ir pries klijuojant plyteles butinai su jumis pasitarsiu biggrin.gif
Atsakyti
nu va įdesiu savo virtuve su grindim jau įdėtom ir lempa; plokšte ant šaldytuvo pažadėjo 2 sav bėgyje pakeist;
user posted image

į bardaką nekreipkit dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 23, 12:18)
nu va įdesiu savo virtuve su grindim jau įdėtom ir lempa; plokšte ant šaldytuvo pažadėjo 2 sav bėgyje pakeist;

ant saldytuvo?

labai grazu wub.gif ir spalvytes super thumbup.gif
as buciau virykle su orkaite i desine per viena spintele patraukusi, kad tarp plautuves ir kaitvietes daugiau vietos butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 10:45)
Taip taip, ir as neduosiu ramybes  blush2.gif  biggrin.gif - minejot,kad rankeneles is kazkur pigiau gavote... ax.gif  Gal isduosite paslapti is kur  blush2.gif  Aciu:4u: 

na pigiau ta prasme, kad norėjau būtent tokio modelio, o Hetlitoj man turbut vien rankenėlės kai skambinau būtų kainavę apie 500lt. doh.gif ir dar plius jos yra man rodos nepjaustomos..
Va 18psl. kataloge http://www.hettich.c...laetterkatalog/
Tai aš radau Furnitane, jos buvo pjaustomos, tokio ilgio kokio man reikia..
http://www.furnitana...frezuojamos.pdf va čia.. aš po šiai dienai negaliu jomis atsidžiaugti.. kvaila aišku, bet man jos taip patinka, patogios, ir žiurisi gražiai, nekimba niekur.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 22, 09:12)
Darbastali islaikyti didesni galima atsisakant aukstai imontuotos orkaites:
user posted image

Pargrizau i tema ikisti savo trirasio biggrin.gif .

Elva, man uzkliuvo antrasis variantas. Siame variante manau, kad nepatogu bus naudotis indaplove, nes pries i ja ka nors dedant is principo indai skalaujami nuo maisto likuciu (bent jau as taip darau), tuomet apsunkintas priejimas prie indaploves. Nebent visus indusparuosi plovimui, o paskui atsitraukus nuo plautuves "uzkrovinesi" indaplove. g.gif man toks variantas butu nelabai patogus. gal tuomet sukeisti indaploves vieta su stalciais... g.gif
Atsakyti
Na va net foto nereikia.. blush2.gif radau Blumo tą priedą vidiniam stalčiukui.. super super.. thumbup.gif thumbup.gif

http://www.furnitana.../ranekenele.pdf

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisss: 23 vasario 2010 - 12:19
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 08:51)
Jep pas mane būtent taip jis įmontuotas, plokštėj yrą įdėtas toks apvalus už kurio kabinasi tas kur ant stalčiaus paslėpto, ir darinėjasi abu stalčiai, atkabinus, paslėptas stalčiukas lieka viduje ir darinėjasi tik didysis stalčius, aš negaliu atsidžiaugti..  thumbup.gif  o kažkas anksčiau protino kad nepatogu, dėkoju savo meistriukui kuris tokį dalyką įdėjo..  4u.gif

tai ten kabinasi? o as kazkaip pagalvojau gal magnetukas ax.gif .

noreciau daryti karguose pasleptus stalciukus prieskoniams (30cm plocio).

Del tu pasleptu stalciu manau yra taip -
jei vienu metu turi istraukti dviauksti stalciu arba kargiuka, tai tikrai nieko baisaus ir tikiu, kad yra patogu + geras vaizdas. Bet jeigu reikia kiekviena karta traukyti visa stalciu bloka su ju turiniu (puodai, lekstes) del saukstelio ar peilio, tada tai jau schmoll.gif , kad ir koks grazus tas vaizdas butu.

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 23, 09:08)
pati nebūčiau sugalvojus, bet kažkada per J. Oliver'io laidą vis rodydavo panašią šiukšliadėžę. Labai patiko. Jei turėčiau sąlygas, tikrai daryčiausi.

kaip Oliveris drabstosi, tai jam dar ir ne vienos tokios siuksliadezes reiketu lotuliukas.gif .

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 09:45)
Taip taip, ir as neduosiu ramybes  blush2.gif  biggrin.gif - minejot,kad rankeneles is kazkur pigiau gavote... ax.gif  Gal isduosite paslapti is kur  blush2.gif  Aciu:4u: 
Nu ir as pareiksiu bigsmile.gif - as bulves kai skutu, ar darzoves, vaisius lupu- tai i kriaukle.. gi vistiek tas bulves preis skutant plauti reikia,tai ar taip ar taip murzina kriaukle, o paskui pasiimi siuksliu kibira is spinteles ir sumeti tas lupenas is kraiukles..ir isplauni kriaukle  bigsmile.gif

mano mama taip daro, o as kaip pykstu, negaliu unsure.gif .
Pas mane visos darzoves plautos, ir skutu, ir lupu i dubeni, po to sausa turini ismetu i siuksliadeze, o is kriaukles kaip pikta slapias ir varvancias graibyti, dar jei gaminant ka praskaluoti reikia ar salotas nuplauti ir tos lupenos dar voliojasi... doh.gif

Siuksliu stalciui atidaryti yra pedaliukas spinteles apacioje thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2010 02 23, 12:19)
Na va net foto nereikia..  blush2.gif  radau Blumo tą priedą vidiniam stalčiukui.. super super..  thumbup.gif  thumbup.gif

http://www.furnitana.../ranekenele.pdf

aciukas dideliausias 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 23, 00:24)

Nu geras, tai kaip cia dabar suprast? g.gif tai ta forumiete man melavo kazin, kad Diforma jai gamino g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 23, 13:22)
tai ten kabinasi? o as kazkaip pagalvojau gal magnetukas  ax.gif .

noreciau daryti karguose pasleptus stalciukus prieskoniams (30cm plocio).

Del tu pasleptu stalciu manau yra taip -
jei vienu metu turi istraukti dviauksti stalciu arba kargiuka, tai tikrai nieko baisaus ir tikiu, kad yra patogu + geras vaizdas. Bet jeigu reikia kiekviena karta traukyti visa stalciu bloka su ju turiniu (puodai, lekstes) del saukstelio ar peilio, tada tai jau  schmoll.gif , kad ir koks grazus tas vaizdas butu.

aciukas dideliausias  4u.gif .

Prašom..
Pas mane tam pasleptam stalčiukyje yra irankiai, o apatiniam didesniame samčiai, lentelės, kepimo popirerius, tai nei svorio, nei kažkokio nepatogumo dar nepajutau.. 4u.gif o jei jau būtų kitam įmontuotas, kur tarkim puodai, tai nea.. nenorėčiau taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 23, 12:14)
Pargrizau i tema ikisti savo trirasio  biggrin.gif .

Elva, man uzkliuvo antrasis variantas. Siame variante manau, kad nepatogu bus naudotis indaplove, nes pries i ja ka nors dedant is principo indai skalaujami nuo maisto likuciu (bent jau as taip darau), tuomet apsunkintas priejimas prie indaploves. Nebent visus indusparuosi plovimui, o paskui atsitraukus nuo plautuves "uzkrovinesi" indaplove.  g.gif  man toks variantas butu nelabai patogus. gal tuomet sukeisti indaploves vieta su stalciais... g.gif

Janna, visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif Darydama ta projektuka ta pati galvojau - kas svarbiau - patogioj vietoj islaikyt indaplove, ar stalcius irankiams... g.gif Kadangi pati niekad neturejusi indaploves, tai kazkaip pirmenybe teikiu irankiu stalciui kuo arciau kriaukles smile.gif O siaip jei indaplove bus daznai naudojama, tada tikrai gal geriau keist vietomis smile.gif (kazkaip mano pazistami, turintys indaploves, jomis naudojasi reciau nei mane, tad viskas, manau, priklauso nuo zmogaus iprociu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 23, 13:39)
Janna, visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif Darydama ta projektuka ta pati galvojau - kas svarbiau - patogioj vietoj islaikyt indaplove, ar stalcius irankiams... g.gif Kadangi pati niekad neturejusi indaploves, tai kazkaip pirmenybe teikiu irankiu stalciui kuo arciau kriaukles smile.gif O siaip jei indaplove bus daznai naudojama, tada tikrai gal geriau keist vietomis smile.gif (kazkaip mano pazistami, turintys indaploves, jomis naudojasi reciau nei mane, tad viskas, manau, priklauso nuo zmogaus iprociu) smile.gif

Aš indaplove užkraunu kasdien.. doh.gif tai nebeįsivaizduoju gyvenimo be jos.. blush2.gif ir tikrai džiaugiuosi kad ji pas mane dešinėj pusėj nuo kriauklės, kairėj nebūtų taip patogu.. tongue.gif
Atsakyti