QUOTE(Neeri @ 2010 02 21, 23:24)
Graži virtuvukė, tik kaip jau daugelis sakė, trūksta jai gyvumo, kas manau išsprendžiama pytelių pagalba
O kaip baltas stalviršis ar labai sunku prižiūrėti ?
daug kas is cia turi sviesius stalvirsius. Kazkokios ypatinogs prieziuros neskiriu.
QUOTE(indra* @ 2010 02 22, 00:34)
o man kaip tik siame variante labai graziai ziurisi sienine plokste, bet nesiziuri tie 2 stiklai aliuminio remelyje. taip pat, nepatinka, kad gartraukis ieina i spinteles auksti, patiktu, kad visos dureles butu vienods, o gartraukis zemiau per paneles auksti (na va kaip pvz
cia). bet tai manau, kad sitie klausimai jau buvo isdiskutuoti iki virtuves gamybos ir priimti butent tokie sprendimai
kaip kad ir kampine orkaite skonio reikalas...
dar toks pastebejimas is profesines puses: nesuprantu, kodel plautuves spinteles dureles daromos zemesnes? man graziau vientisos dureles (kaip salia indaploves), o jei jau tas ileistas dubuo negraziai ziurisi atidarius dureles (nors kas ten gali buti negrazaus?), tai galima viduje deti jungiamaja juostele vertikaliai, kad uzdengtu visa vaizda, nes jungties siaip ar taip reikia
cia as tik tarp kitko, gal kam kitam tiks
vat deja, bet labai daug smulkmenu nebuvo aptarta, kaip ir del gartraukio. ir tiesa pasakius, i jo padeti anksciau net neatkreipiau demesio
dabar sutinku, kad butu buve graziau, jei jis butu zemiau,bet.....
po kriaukle yra stalcius, ne spintele, gal todel buvo toks sprendimas, net nezinau.
QUOTE(Adelle @ 2010 02 22, 00:51)
Jei nesunku, parašykite, kokie jūsų virtuvės išmatavimai.
Ačiū
3,00x2,53m
QUOTE(elva @ 2010 02 22, 19:51)
Na tikrai nebuciau pagalvojusi, kad tai Barocco kolekcijos plytele
Barocco esu maciusi - jos tamsiame fone dar tamsesnis rastas, o stai cia ikeltame paveikslelyje fonas sviesus, kakavinis, o rastas tamsus
Na, bet gal inetrnete tiesiog ta pati plytele sitaip pagrazinta...nes jei tai visgi Barocco kolekcijos plytele, tai tokiu Buttukes virtuvej nedeciau...
pas mus Barocco juodos baltos vonioj
del sienos. esme ta, kad plyteles jau yra. jos nebuvo pirktos konkreciai virtuvei, bet pagal kvadratura uztenka, o daugiau ir nelabai yra kur. man labiau patinka mintis iterpti kitos spalvos plyteles kokiu nors rastu. Ir labai patinka oranzine(labai grazi plytele buvo pavaizduota cia). Juolab, kad svetaines erdve planuoju akcentuoti butent sia spalva, t.y. uzuolaidos, pagalveles, vaza ar pan. reiks paieskot oranzines spalvos tokiu pat plyteliu, ir galimu dekoravimo rastu.
labai aciu visom uz nuomone
Papildyta:
Ir pries klijuojant plyteles butinai su jumis pasitarsiu