Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Buttuke @ 2010 02 21, 19:26)
jo, tiesa, siena tarp spinteliu "dar nesutvarkyta"  smile.gif planuojamos baltos staciakampes plyteles.
gal ir noreciau tokio drasesnio sprendimo kaip raudonu plyteliu siena, bet ar nebutu per rysku g.gif be to svetaineje vyrauja zemes spalvos, t.y. pilkai dazytos sienos ir viena tamsiai rudai tapetuota, kaip ir kampo spalva. gal butu galima iterpti kitos spalvos plyteliu, ryskesniu, kazin kaip atrodytu g.gif ir kokiu rastu.

Manau nebūtų, turėtų atrodyt thumbup.gif
Galima daryt šviesias plyteles ir įmest porą ryškių - ornamentą daryt arba su raštu kokiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 22, 12:56)

Sugalvojau dar porą dalykų, kuriuos pareklamuosiu:
Man labai patogus virtuvės čiaupas su ištraukiamu dušu - patogu kibirą vandens prileisti, dideles skardas plauti. Gal čia jau senas bajeris, bet man buvo naujiena  blush2.gif

geras dalykas, pas mane ir virtuvėj yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 22, 09:12)
Darbastali islaikyti didesni galima atsisakant aukstai imontuotos orkaites:
user posted image

Man šis variantas ir atrodo dailiai ir patogumo patogiausias ax.gif Ir ta plautuvė čia labai vietoj.

QUOTE(Lillita @ 2010 02 22, 09:43)

Graži virtuvė ir splavos ir spintelės tokios derančios tarpusavy thumbup.gif

QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 22, 11:56)
Na kad jau reklamuoti tai iki galo smile.gif
user posted image
user posted image

Sugalvojau dar porą dalykų, kuriuos pareklamuosiu:
Man labai patogus virtuvės čiaupas su ištraukiamu dušu - patogu kibirą vandens prileisti, dideles skardas plauti. Gal čia jau senas bajeris, bet man buvo naujiena  blush2.gif Labai maloni, beje.

Nu nesižiūri tas dangtis man, nors tu ką doh.gif Ir nemanau, kad patogumas skusti ten kažką, ar dėti atliekas atpirktų darbastalio sumažėjimą ir bendrą vaizdą.

Dėl krano su dušo galva, tai ir aš kai rinkausi galvojau tokį pirkti. Bet paskui pagalvojau, kad nėra labai patogu, kai vienoje rankoje laikai tą dušą, o kita plauni (blėkas ar pan.), todėl pasirinkau kitą krano variantą ax.gif

QUOTE(Marcela* @ 2010 02 22, 13:08)

Va čia tai atrodo thumbup.gif Pamatytų vyras, tai gaučiau pylos, kodėl ne mediniu fasadu gaminuosi baldus doh.gif Nes man atrodė, kad medis tokį senovišką vaizdą priduoda, ko nenorėjau.
Atsakyti
Na, kas gąsdinatės estetinių-higieninių dalykų, tai galiu pasakyti, kad kai dangtis uždengtas, absoliučiai jokių kvapų nėra schmoll.gif Apskritai paėmus, darbuojantis virtuvėje, dabar joje daug švariau nei kai naudojausi tik paprasta šiukšliadėže.
O jei sunku psichologiškai susitaikyti su šiukšliadėžės artumu ar norisi kitokio dizaino sprendimo - tai jau skonio reikalas, kiekvienam rinktis drinks_cheers.gif
Beje, pardavėjai nesiūlė - pati ieškojau ir vos radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 02 22, 14:20)
tos plyteles kurios patiko, Dvarcioniu keramika, Barocco, siaip gyvai tai siaip sau, bent jau man  g.gif

Na tikrai nebuciau pagalvojusi, kad tai Barocco kolekcijos plytele unsure.gif Barocco esu maciusi - jos tamsiame fone dar tamsesnis rastas, o stai cia ikeltame paveikslelyje fonas sviesus, kakavinis, o rastas tamsus g.gif Na, bet gal inetrnete tiesiog ta pati plytele sitaip pagrazinta...nes jei tai visgi Barocco kolekcijos plytele, tai tokiu Buttukes virtuvej nedeciau... blush2.gif
Atsakyti
radau foto su paslepto stalciuko pritvirtinimu prie fasadines plokstes - kaip jis vadinasi ir kaip funkcionuoja? ar tai magnetas?
krisss, ar pas tave tokie pat imontuoti?

http://i199.photobuc...77/virtuve2.jpg

Ir dar, panasu, kad bus pagaliau atejes isganymas, kur paslepti ranksluostuka thumbup.gif !!!!

spinteleje po kriaukle irengti du stalcius: apatini (siukslems) trigubo aukscio, virsutini - dvigubo. Kadangi virs siuksliu deziu yra lentynele, tai vizualiai ju nesimatys, o virsutinio stalciaus dureliu virsuje galima pritvirtinti strypeli ranksluosteliui padziauti (30 cm aukscio turetu uztekti):

user posted image.........user posted image...........user posted image

krisss (nebus dar tau ramybes cia ilgai biggrin.gif ), kokia pas tave konstrukcija irengta stalciuje po plautuve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 vasario 2010 - 21:42
QUOTE(Marcela* @ 2010 02 22, 13:08)
As sioje temoje pamaciau vienos forumietes virtuve , pasidomejau, gaminos Diformoj ji. Cia irgi medines dureles.

http://img651.images...ldaidsc0005.jpg

paziurek paskutine foto ax.gif :

http://lt.lt.allcons...1/product/10152
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 vasario 2010 - 23:25
QUOTE(Osera @ 2010 02 22, 13:31)
o kokios ia firmos  plytele?labai    wub.gif

jau mačiau atsakė, Dvarčionių keramikos ;

QUOTE(vida777 @ 2010 02 22, 15:54)
na, sitoje vietoje as jau geriau pataupyciau wink.gif - ir stalvirsi ir pinigus tai siuksliadezei skirtus. Negaleciau net tokios minties prisileisti, kad stalvirsyje, ant kurio gal salia teks sumustini sutepti ar arbatos pasidaryti, stovetu siuksliadeze  doh.gif . Ir kiek ilgai tas turinys stovi? Jei trumpam, tai ruosiant maista sumetu visas zieves, lupenas ir kt. atliekas i metalini pusbliudi ir po visko - i siuksliadeze. O jei kokio obuolio nuograuza kada ismesti, tai nesunku ir spinteles dureles pradaryti.
Na tie pardavejai tiesiog burtininkai, kaip jie sugeba isiulyti  rolleyes.gif .
labai aciu  4u.gif .

drinks_cheers.gif Man irgi kažkaip nelabai, bet manau skonio reikalas;
QUOTE(elva @ 2010 02 22, 18:51)
Na tikrai nebuciau pagalvojusi, kad tai Barocco kolekcijos plytele unsure.gif Barocco esu maciusi - jos tamsiame fone dar tamsesnis rastas, o stai cia ikeltame paveikslelyje fonas sviesus, kakavinis, o rastas tamsus g.gif Na, bet gal inetrnete tiesiog ta pati plytele sitaip pagrazinta...nes jei tai visgi Barocco kolekcijos plytele, tai tokiu Buttukes virtuvej nedeciau... blush2.gif

Ten yra keli variantai dekoro plytelių barocco ne visi vitrinoje gal suklijuotų šitos man gyvai panašiai irgi atrodė blush2.gif
Atsakyti
Noriu pareiksti savo nuomone apie siuksliadeze stalvirsyje smile.gif

Nos virtuve mano jau pagaminta ir stovi, o tokios siuksliadezes neturiu, taciau manau, kad labai patogus variantas. Dabar kai skutu bulves ant stalvircio pasitiesiu popierini ranksluosti. Ir vis tas spinteles dureles reikia darineti doh.gif O cia tikrai gerai. Kas nesusitaiko su higienos klausimu, tai juk uzsideda dangtis ir nelaikai pilnos siuksledezes kelias dienas. Tai manau cia geras variantas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingee: 23 vasario 2010 - 08:44
QUOTE(vida777 @ 2010 02 22, 22:10)
radau foto su paslepto stalciuko pritvirtinimu prie fasadines plokstes - kaip jis vadinasi ir kaip funkcionuoja? ar tai magnetas?
krisss, ar pas tave tokie pat imontuoti?

krisss (nebus dar tau ramybes cia ilgai  biggrin.gif ), kokia pas tave konstrukcija irengta stalciuje po plautuve?

Jep pas mane būtent taip jis įmontuotas, plokštėj yrą įdėtas toks apvalus už kurio kabinasi tas kur ant stalčiaus paslėpto, ir darinėjasi abu stalčiai, atkabinus, paslėptas stalčiukas lieka viduje ir darinėjasi tik didysis stalčius, aš negaliu atsidžiaugti.. thumbup.gif o kažkas anksčiau protino kad nepatogu, dėkoju savo meistriukui kuris tokį dalyką įdėjo.. 4u.gif

pas man paprasti stalčiai po plautuve.. apatiniame šiukšliadėžės o viršutinis irgi be nieko.. tik galinė jo plokštė šiek tiek išpjauta, nes maišė man rodos sifonas, šiandien gal foto padarysiu abiejų stalčių.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingee @ 2010 02 23, 09:42)

Nos virtuve mano jau pagaminta ir stovi, o tokios siuksliadezes neturiu, taciau manau, kad labai patogus variantas. Dabar kai skutu bulves ant stalvircio pasitiesiu popierini ranksluosti. Ir vis tas spinteles dureles reikia darineti  doh.gif O cia tikrai gerai. Kas nesusitaiko su higienos klausimu, tai juk uzsideda dangtis ir nelaikai pilnos siuksledezes kelias dienas. Tai manau cia geras variantas!

Na sutinku kad gal ir patogu, bet man estetinis vaizdas nea.. blush2.gif na aišku gi kiekvienam savo.. 4u.gif man nesunku stalčių atsidarius bulves nuskusti, arba aš kokį tai puodą pasidedu.. ir į jį metu, o paskui išmetu.. nors virtuve dažnai naudojuosi.. kasdien vis ką nors gaminu, bet tikrai nedėčiau pas save tokio dalyko.. sorry.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 22, 15:54)
Na tie pardavejai tiesiog burtininkai, kaip jie sugeba isiulyti  rolleyes.gif .

pati nebūčiau sugalvojus, bet kažkada per J. Oliver'io laidą vis rodydavo panašią šiukšliadėžę. Labai patiko. Jei turėčiau sąlygas, tikrai daryčiausi.

O kas dėl higienos - šiek tiek perdėtai jautriai reaguoju į netvarką ir nešvarą. Net esant tokiai, nepasirodė 'nešvarus' reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 22, 22:10)

krisss (nebus dar tau ramybes cia ilgai  biggrin.gif ),

Taip taip, ir as neduosiu ramybes blush2.gif biggrin.gif - minejot,kad rankeneles is kazkur pigiau gavote... ax.gif Gal isduosite paslapti is kur blush2.gif Aciu:4u:
QUOTE(Ingee @ 2010 02 23, 09:42)

Nos virtuve mano jau pagaminta ir stovi, o tokios siuksliadezes neturiu, taciau manau, kad labai patogus variantas. Dabar kai skutu bulves ant stalvircio pasitiesiu popierini ranksluosti. Ir vis tas spinteles dureles reikia darineti  doh.gif O cia tikrai gerai. Kas nesusitaiko su higienos klausimu, tai juk uzsideda dangtis ir nelaikai pilnos siuksledezes kelias dienas. Tai manau cia geras variantas!

Nu ir as pareiksiu bigsmile.gif - as bulves kai skutu, ar darzoves, vaisius lupu- tai i kriaukle.. gi vistiek tas bulves preis skutant plauti reikia,tai ar taip ar taip murzina kriaukle, o paskui pasiimi siuksliu kibira is spinteles ir sumeti tas lupenas is kraiukles..ir isplauni kriaukle bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingee @ 2010 02 23, 08:42)

Jei nepatinka atidarinėti spinteles, reikia daryti kaip pas D. Ibelhautaitę - visos virtuvės spintelės be durų biggrin.gif

Atsakyti