Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Buttuke @ 2010 02 21, 18:52)
Su nuotraukom veluoju du men blush2.gif stai tokia mano vieruve
http://img85.imagesh...i/p1100449.jpg/
http://img246.images...i/p1100525.jpg/

siaip kazkokiu nusiskundimu, kad kazkas nepatogu butu, bent kolkas neturiu smile.gif

Jei nesunku, parašykite, kokie jūsų virtuvės išmatavimai. 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 02 21, 18:00)
Man patiko  thumbup.gif  Tik gal būčiau akcentą darius - dėmėsį į sienas, manau būtų tikusios raudonos  unsure.gif  Bet jei Tau patinka, Tau patogu ir malonu joje būt tada šaunu  thumbup.gif  o šeip tai liux  smile.gif

drinks_cheers.gif Gal ir ne raudonos ( bet jos čia visai gerai žiūrėtusi) , gal plytelės su kokių nors raštų tamsių , kažkokio akcentuko ir man norėtųsi;
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Buttuke @ 2010 02 21, 18:26)
jo, tiesa, siena tarp spinteliu "dar nesutvarkyta"  smile.gif planuojamos baltos staciakampes plyteles.
gal ir noreciau tokio drasesnio sprendimo kaip raudonu plyteliu siena, bet ar nebutu per rysku g.gif be to svetaineje vyrauja zemes spalvos, t.y. pilkai dazytos sienos ir viena tamsiai rudai tapetuota, kaip ir kampo spalva. gal butu galima iterpti kitos spalvos plyteliu, ryskesniu, kazin kaip atrodytu g.gif ir kokiu rastu.

Raudona tinka prie tokių spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2010 02 20, 11:03)
apie kasetes nieko nezinau, bet franke plautuvei turetu tikti wink.gif
man tik nepatinka jo reguliavimas, daug patogiau, kai buna is sono g.gif

Dekoju uz patarimus smile.gif
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 11:11)
Eisiu i klasikiniu virtuviu tema klausti, bet kad cia labai masiskai renkames, tai paklausiu ir jusu visu -

gal zinot tiksliai ar apytiksliai kontaktus klasikiniu virtuviu (naturalaus medzio fasadu) LT gamintojus ????????

Kaune mes gaminomes su medinemis durelemis.
Domejomes. Tai 4,5 m virtuves spinteliu paskaiciavo Alante beveik 10000 Lt, o kitose :Diformoj, Puikio balduose ir dar nepamenu pavadinimo Draugystes gatvej -8000 Lt .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 22 vasario 2010 - 08:51
Gulbinuk, perkelus kriaukle i kita puse atrodytu daugmaz taip (taciau sutrumpeja darbastalis):
user posted image
Darbastali islaikyti didesni galima atsisakant aukstai imontuotos orkaites:
user posted image
Na ir dar 3 variantas su kampine kriaukle:
user posted image
Papildyta:
Buttuke, labai simpatiska virtuvyte mirksiukas.gif Bet as, skirtingai nei dauguma cia rekomendavusiu mamyciu, nors ir labai myliu raudona spalva, bet nedeciau tarp spinteliu raudonu plyteliu schmoll.gif Juo labiau, kad visur bendroj erdvej vyrauja naturalios, zemes spalvos, o ir virtuves seimininkei, kaip supratau, tos raudonos nebuvo butinybe... g.gif Nebent jei visgi uzsinoretu raudonos, tai ieskociau kokiu nors pvz. baltu plyteliu su kokiais raudonais motyvais (bet ju neturetu buti labai daug), arba tada deti stikla su kokiu tapetu ar fototapetu, kur butu ivedama nauja spalva. O siaip tikrai sutinku su tuo, kad ta tarpa tarp spinteliu reiktu kazkaip akcentuoti drinks_cheers.gif Man cia visai graziai ziuretusi Lavrynkos imestos pirmosios plyteles su sokolado spalvos rastu thumbup.gif
Na, cia tik mano pamastymai - o kuo daugiau nuomoniu, tuo, manau, tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
jei dėl raudonų plytelių - buvau jau kažkada įmetusi savo virtuvę, tai dar kartą galiu parodyt (daryta prieš 6 metus ax.gif ) 4u.gif :

user posted image

jei interjere neperkrauta spalvų, tai tikrai raudonas akcentas gerai atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 22 vasario 2010 - 09:44
QUOTE(Lillita @ 2010 02 22, 09:43)
jei dėl raudonų plytelių - buvau jau kažkada įmetusi savo virtuvę, tai dar kartą galiu parodyt (daryta prieš 6 metus  ax.gif4u.gif :

user posted image

Lillita, labai labai grazi ir ispudinga virtuve!!! bigsmile.gif thumbup.gif Raudona cia tikrai netgi labai tinka, nes juoda - balta - raudona - klasikinis derinys, ir apskritai interjeras kurtas kontrasto principu (mano sirdziai pats mieliausias blush2.gif )
O va del Buttukes virtuves mano nuomone nesikeicia - cia man visa ta sienele raudona visgi ne taip efektingai atrodytu... blush2.gif Velgi, cia tik mano asmenine nuomone ir skonis, o is tikruju tai prie sitokiu spalvu raudona dera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 02 22, 08:50)
Kaune mes gaminomes su medinemis durelemis.
Domejomes. Tai 4,5 m virtuves spinteliu paskaiciavo  Alante beveik 10000 Lt, o kitose :Diformoj, Puikio balduose ir dar nepamenu pavadinimo Draugystes gatvej -8000 Lt .

o kokioje firmoje jus gaminotes ir pagal kokius kriterijus pasirinkote gamintoja ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 19, 20:18)
gal foto savo virtuves galetumet ideti ,labai idomu butu realiai pamatyti kaip atrodo tas kibiras itaisytas

Na kad jau reklamuoti tai iki galo smile.gif
user posted image
user posted image

Sugalvojau dar porą dalykų, kuriuos pareklamuosiu:
Man labai patogus virtuvės čiaupas su ištraukiamu dušu - patogu kibirą vandens prileisti, dideles skardas plauti. Gal čia jau senas bajeris, bet man buvo naujiena blush2.gif Labai maloni, beje.
Ir dar apie virtuvę - nerūdijančiam plienui valyt superinis daiktas electrolux firmos valiklis - toks riebalinis, vandens nereikia - labai gerai valo thumbup.gif Tame tarpe ir mano išgirtojo kibiro dangtį smile.gif

Ir pagarba toms, kurios taip kantriai ir išradingai "dizainaujat" savo virtuves - akys raibsta pažiūrėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 22, 11:39)
o kokioje firmoje jus gaminotes ir pagal kokius kriterijus pasirinkote gamintoja  ax.gif ?

As sioje temoje pamaciau vienos forumietes virtuve , pasidomejau, gaminos Diformoj ji. Cia irgi medines dureles.

user posted image
Pavazinejau su savo projektuku per gamintojus. Labiausiai Alante patiko ir dizainere patarimu dave ir baldai grazus, bet kaina didziausia. O kiti panasiai vienoda kaina siule. Todel nusprendem irgi Diformoj gamintis su azuolinem durelem, korpusas plokste.
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 22, 00:30)

o kokios ia firmos plytele?labai wub.gif

QUOTE(Lillita @ 2010 02 22, 09:43)
jei dėl raudonų plytelių - buvau jau kažkada įmetusi savo virtuvę, tai dar kartą galiu parodyt (daryta prieš 6 metus  ax.gif4u.gif :

jusu virtuve turiu is seniau jau issisaugojus ,man ji tokia wub.gif viskas taip bepriekaistu thumbup.gif
as taipat savo virtuveje matau raudona siena thumbup.gif
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 22, 11:56)
[
Man labai patogus virtuvės čiaupas su ištraukiamu dušu - patogu kibirą vandens prileisti, dideles skardas plauti. Gal čia jau senas bajeris, bet man buvo naujiena  blush2.gif Labai maloni, beje.
Ir dar apie virtuvę - nerūdijančiam plienui valyt superinis daiktas electrolux firmos valiklis - toks riebalinis, vandens nereikia - labai gerai valo  thumbup.gif Tame tarpe ir mano išgirtojo kibiro dangtį smile.gif

Ir pagarba toms, kurios taip kantriai ir išradingai "dizainaujat" savo virtuves - akys raibsta pažiūrėjus smile.gif

na visai negadina siukliu dezes dangcio vaizdas ,o jei dar ir patogu tai thumbup.gif
aciu uz ideta foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 22, 13:31)
o kokios ia firmos  plytele?labai    wub.gif
jusu virtuve turiu is seniau jau issisaugojus ,man ji tokia  wub.gif viskas  taip bepriekaistu  thumbup.gif
as taipat savo virtuveje matau raudona  siena  thumbup.gif

na visai negadina  siukliu dezes  dangcio vaizdas ,o jei dar ir patogu tai  thumbup.gif
aciu uz ideta foto  4u.gif

na, dizaineriams matyt sau sunkiausia susiprojektuot blush2.gif
tos plyteles kurios patiko, Dvarcioniu keramika, Barocco, siaip gyvai tai siaip sau, bent jau man g.gif
del siuksliadezes - tokia galima deti, kai didele virtuve, ir yra pakankamai darbastalio, mazoje virtuveje ji tik uzima vieta. bet man tai kazkaip ji neypac - kai pagalvoju, kad gaminu maista visai salia siuksliu.. g.gif aisku, ji skirta tam kartui sumest maisto atliekoms, ir is karto turi buti istustinama, bet esu macius ten primesta ir nuoruku, ir kavos nuosedu, brr..

Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 22, 11:56)
user posted image

na, sitoje vietoje as jau geriau pataupyciau wink.gif - ir stalvirsi ir pinigus tai siuksliadezei skirtus. Negaleciau net tokios minties prisileisti, kad stalvirsyje, ant kurio gal salia teks sumustini sutepti ar arbatos pasidaryti, stovetu siuksliadeze doh.gif . Ir kiek ilgai tas turinys stovi? Jei trumpam, tai ruosiant maista sumetu visas zieves, lupenas ir kt. atliekas i metalini pusbliudi ir po visko - i siuksliadeze. O jei kokio obuolio nuograuza kada ismesti, tai nesunku ir spinteles dureles pradaryti.
Na tie pardavejai tiesiog burtininkai, kaip jie sugeba isiulyti rolleyes.gif .

QUOTE(Marcela* @ 2010 02 22, 13:08)
...Todel nusprendem irgi Diformoj gamintis su azuolinem durelem, korpusas plokste.

labai aciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 vasario 2010 - 16:19