QUOTE(Neeri @ 2010 02 21, 23:24)
Graži virtuvukė, tik kaip jau daugelis sakė, trūksta jai gyvumo, kas manau išsprendžiama pytelių pagalba
O kaip baltas stalviršis ar labai sunku prižiūrėti ?
o man kaip tik siame variante labai graziai ziurisi sienine plokste, bet nesiziuri tie 2 stiklai aliuminio remelyje. taip pat, nepatinka, kad gartraukis ieina i spinteles auksti, patiktu, kad visos dureles butu vienods, o gartraukis zemiau per paneles auksti (na va kaip pvz
cia). bet tai manau, kad sitie klausimai jau buvo isdiskutuoti iki virtuves gamybos ir priimti butent tokie sprendimai
kaip kad ir kampine orkaite skonio reikalas...
dar toks pastebejimas is profesines puses: nesuprantu, kodel plautuves spinteles dureles daromos zemesnes? man graziau vientisos dureles (kaip salia indaploves), o jei jau tas ileistas dubuo negraziai ziurisi atidarius dureles (nors kas ten gali buti negrazaus?), tai galima viduje deti jungiamaja juostele vertikaliai, kad uzdengtu visa vaizda, nes jungties siaip ar taip reikia

cia as tik tarp kitko, gal kam kitam tiks
Papildyta:
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 02 21, 18:49)
Pritariu, plautuvė galėtų tada būti kampe.
Pvz:
panele Monika, labai grazus leliukas jusu avatare ir labai grazu, kad nemokai konsultuojate interjero klausimais, na bet nepatinka man jusu siulomas nukirsto kampo variantas, nors tu ka. aisku, cia ne man buvo siulytas...