Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(saulelė @ 2010 02 20, 13:23)
Buvau pas juos fabrike, nu labai gražūs, bet man buvo ne pagal mano kišenę klasikinis virtuvinis.

http://www.ptextile.net/dkbaldai.com/

Mano draugai pas siuos gamintojus virtuves baldus pries gal 5 metus daresi (tiktai virtuves baldai ne klasikiniai, o modernus, ir is laminuotos plostes), tai iki pat siol baldu kokybe labai dziaugiasi. Labai kruopsciai ir atsakingai atliko savo darba. Tiesa, kainos nuo to laiko pas ju smarkiai soktelejo... doh.gif

Dar viena drauge daresi klasikinio stiliaus virtuvele is medzio masyvo "Zemaitijos balduose"(tiksliai nezinau kur, bet Klaipedoj) - irgi labai kokybiskai ir graziai padare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2010 02 19, 17:46)
nu kas per LIKO nuostabumas... smile.gif taip cia geranoriskai visiems padeda... smile.gif
ir as noriu pagalbos: isigijom busta, virtuve, kaip visada, didziausia problema... smile.gif taigi komplekta norim statyt kampe, kurio ismatavimai 2.45*2.80, jokiu isskirtiniu vietu konkretiems daiktams nera (t.y. virykle, ar saldytuva, ar kriaukle galim det kur norim tame kampe), trumpesniosios sienos gale durys (jos i ismatavimus neiskaiciuostos), o reikia sutalpint ir saldytuva, ir virykle (elektrine, galim det tik virsu, o orkaite - kazkur atskirai), indaplove, kriaukle, mikrobange ir dar televizoriu imontuot... tai va ir pasimetem, kaip cia viska sudet, kad ir spintelems viets liktu... smile.gif
gal padesit kas... nemoku naudotis kompiuterinemis programomis, tai net pasipaisyt negaliu... smile.gif
labai noreciau jusu, mielieji ir mielosios, pagalbos... smile.gif

Kadangi matau, kad niekas i pagalbos sauksma neatsiliepia, ant staigiuju sumeciau sioki toki galima virtuves varianta (jei teisingai supratau isplanavima) mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 20, 16:35)
Dar viena drauge daresi klasikinio stiliaus virtuvele is medzio masyvo "Zemaitijos balduose"(tiksliai nezinau kur, bet Klaipedoj) - irgi labai kokybiskai ir graziai padare mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif .

QUOTE(elva @ 2010 02 20, 17:38)
Kadangi matau, kad niekas i pagalbos sauksma neatsiliepia, ant staigiuju sumeciau sioki toki galima virtuves varianta (jei teisingai supratau isplanavima) mirksiukas.gif
user posted image

universalus variantas lotuliukas.gif , is karto gali apsispresti, kuri orkaite geriau...
Atsakyti
Važiuojam ryt baldų pirkti, o kur kas stovės dar nežinom doh.gif Nu tas stalas man jau sapnuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 21:50)
universalus variantas  lotuliukas.gif , is karto gali apsispresti, kuri orkaite geriau...

Gal ten kur spintoj orkaite imontuota, tai buvo planuojama TV imontuot, kaip prase gulbinukas... nors cia tik mano pasvarstymai smile.gif Siaip manau sunku kazka planuot, kai net nezinoma kokio dydzio patalpa, kurioj vietoj langas na ir daug kitos info truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 20 vasario 2010 - 21:25
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 20:50)
aciukas  4u.gif .
universalus variantas  lotuliukas.gif , is karto gali apsispresti, kuri orkaite geriau...

Oi, merginos, atleiskit doh.gif tiesiog, kaip rasiau, ant staigiuju, kol vaikas miegojo, norejau nors kazka padeliot, tai pamirsau ta orkaitine spintele ismest ir vietoj jos stalcius idet... doh.gif blush2.gif Orkaite deciau toj aukstoj spintoj mirksiukas.gif Na o siaip, tai tikrai labai truksta daugiau informacijos - ar virtuve su langu, ar atskira, ar bendra su svetaine, ar toj patalpoj bus stalas ir kurioj vietoj to tv noretusi...
Atsakyti
Na va, pataisiau savo broka biggrin.gif
user posted image
Cia tik siaip isdeliojau viska, kaip man butu patogu (saldytuvas - kriaukle- virykle, ilgesnis darbastalis tarp kriaukles ir virykles). O is tikruju tai reiktu zinot, ar seimininkei reikia pvz. ranksluostines, aliejines, stalciu ar geriau atidaromu spinteliu, i virsu pakeliamu ar i sona atidaromu spinteliu (su stiklais ar visai be stiklu), o gal isvis be virsutiniu spinteliu... na ir daugybe kitu niuansu.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 16:24)
aciu labai visoms  4u.gif !

saulele,ar ju kainos tokios ir yra, kaip deklaruojama internete - 2500-3000 lt/m ?

parašykite savo elektroninį paštą atsiūsiu pasiūlymo pav. kokį jie man pateikė
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 02 20, 17:38)
user posted image

Man plautuvės vieta čia nelabai patinka:ax: Kaip suprantu dubuo prie pat tos spintos, tai nuo kriauklės visą laiką tikš viskas ant tos spintos, pas draugus kaip tik vakar buvau, pas juos kriauklė ir prie tokios spintos, tai pastebėjau, kad tos spintos šonas visas nušveistas tiek, kad plokštė gerokai pašviesėjus ir apsitrynus. Pas mane pačią dabar prie pat plautuvės šaldytuvas, tai plėvelės apsauginės nuo to šono nė nenulupę, kad baisiai neatrodytu pats šaldytuvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 02 21, 00:46)
parašykite savo elektroninį paštą atsiūsiu pasiūlymo pav. kokį jie man pateikė

mielai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 02 08, 16:20)
Sveikos, turiu klausima, pas ka yra dujines viryklės  smile.gif Kiek cm nuo dujines virykles turi kabeti gartraukis? Ir ar tai priklauso nuo gartraukio parametru ar nuo pakabinamu psinteliu aukscio, kad sulygint gartrauki (istraukiama) su pakabinamu spinteliu apacia? Labai aukstai negaliu kelt spinteliu, nes nepasieksiu, esu neaaukstauge  biggrin.gif

Laba, virtuve man jau seniai praejes galvos skausmas. As gartrauki Kabinau 80 cm nuo dujines virykles, nes mano drauge kabino zemai, tai vis kakta dauzo i ji doh.gif Pabandyk pasimatuot nuo stalvirsio taip, kad tau butu patogu, nes kai virsi kokia sriuba ant tolimesnes skyles ar pan. ir noresi paragaut, kad butu patogu.
Jei gartraukis neimontuojamas, kai meistrai atveza tai gali prisimatuot wink.gif

Ir dar vienas patarimas del kriaukles. As ja dariau netoli dujines ir labai dziaugies. Ypac kai reikia nusunkti kokia sriuba ar sauksta nesvaru ideti i kriaukle, tai nereikia begti i kita virtuves puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingee: 21 vasario 2010 - 17:33
QUOTE(Neeri @ 2010 02 21, 10:08)
Man plautuvės vieta čia nelabai patinka:ax:

Pritariu, plautuvė galėtų tada būti kampe.
Pvz:
user posted image
Atsakyti