Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

nu kas per LIKO nuostabumas... smile.gif taip cia geranoriskai visiems padeda... smile.gif
ir as noriu pagalbos: isigijom busta, virtuve, kaip visada, didziausia problema... smile.gif taigi komplekta norim statyt kampe, kurio ismatavimai 2.45*2.80, jokiu isskirtiniu vietu konkretiems daiktams nera (t.y. virykle, ar saldytuva, ar kriaukle galim det kur norim tame kampe), trumpesniosios sienos gale durys (jos i ismatavimus neiskaiciuostos), o reikia sutalpint ir saldytuva, ir virykle (elektrine, galim det tik virsu, o orkaite - kazkur atskirai), indaplove, kriaukle, mikrobange ir dar televizoriu imontuot... tai va ir pasimetem, kaip cia viska sudet, kad ir spintelems viets liktu... smile.gif
gal padesit kas... nemoku naudotis kompiuterinemis programomis, tai net pasipaisyt negaliu... smile.gif
labai noreciau jusu, mielieji ir mielosios, pagalbos... smile.gif
Atsakyti
Mes kai ėmėm techniką pas tuos pačius baldininkus , tai ir nežinau kokia ten dabar mada, mums viską jie atvežė ir sumontavo itt;
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 19, 17:21)
Sveikos (-i), pati neseniai pradėjau naudotis savo nauja virtuve, tai galiu pasakyti, kad labiausiai džiaugiuosi į stalviršį įmontuojamu šiukšlių kibiru. Nėra labai populiarus dalykas, bet man labai pasiteisinęs - ne tik bulves skutant, bet ir kokias salotas darant ar pan. - iškarto atliekas metu į tą kibirą po ranka, nereikia kraut ant stalviršio, nesidrabsto bandant iki šiukšliadėžės nešt. Taip džiaugiuosi, kad ir rekomenduoju smile.gif Va čia yra, paskutinio psl. apačioje smile.gif

gal foto savo virtuves galetumet ideti ,labai idomu butu realiai pamatyti kaip atrodo tas kibiras itaisytas
Atsakyti
Domina sitas maisytuvas http://pigu.lt/namu_...ductDescription
Gal kas zino ar jis tik tai BlueWater plautuvei tinka ar tiktu ir mano Franke plautuvei? O kas cia per keramines kasetes, ka jos daro? Kituose kranuose ju nebuna ar kaip? Kam jos isvis reikalingos? blush2.gif Gal kas koki panasu modeli kur matet pirkt zalvario ar sendinto aukso spalvos blush2.gif
Atsakyti
o kaip dėl mano stalo? niekas minčių neturit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 02 19, 21:12)
Domina sitas maisytuvas http://pigu.lt/namu_...ductDescription
Gal kas zino ar jis tik tai BlueWater plautuvei tinka ar tiktu ir mano Franke plautuvei? O kas cia per keramines kasetes, ka jos daro? Kituose kranuose ju nebuna ar kaip? Kam jos isvis reikalingos? blush2.gif Gal kas koki panasu modeli kur matet pirkt zalvario ar sendinto aukso spalvos  blush2.gif

apie kasetes nieko nezinau, bet franke plautuvei turetu tikti wink.gif
man tik nepatinka jo reguliavimas, daug patogiau, kai buna is sono g.gif
Atsakyti
Eisiu i klasikiniu virtuviu tema klausti, bet kad cia labai masiskai renkames, tai paklausiu ir jusu visu -

gal zinot tiksliai ar apytiksliai kontaktus klasikiniu virtuviu (naturalaus medzio fasadu) LT gamintojus ????????
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal zinot kokiu nuorodeliu, kur butu galima pasibandyti pabraizyti virtuves ar kitu kambariu projektukus? Specialios jokios programos tam neturiu, bet sakau gal yra kokiu nors demo versiju ar panasiai, kur butu galima pasibandyti??
Atsimenu ankstesni busta kai isirenginejom, tai buvome atrade vonios planavimo irankiuka, toks paprastas primityvus, bet visai faina, kai gali pasidelioti plytkas ir jau daugmaz isivaizduoti busima vaizda.. thumbup.gif
O si karta kazkaip nerandu internete tokiu irankiu busto planavimui.. Dabar labai aktualu butu virtuve pasiplanuoti. Labai megstu ta daryti pati. Paisausi ant languoto popieriaus, bet taip visgi nieko labai gero.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 10:11)
Eisiu i klasikiniu virtuviu tema klausti, bet kad cia labai masiskai renkames, tai paklausiu ir jusu visu -

gal zinot tiksliai ar apytiksliai kontaktus klasikiniu virtuviu (naturalaus medzio fasadu) LT gamintojus ????????

http://www.riesva.lt/?page_id=15
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2010 02 20, 10:21)
Sveiki  4u.gif
Gal zinot kokiu nuorodeliu, kur butu galima pasibandyti pabraizyti virtuves ar kitu kambariu projektukus? Specialios jokios programos tam neturiu, bet sakau gal yra kokiu nors demo versiju ar panasiai, kur butu galima pasibandyti??
Atsimenu ankstesni busta kai isirenginejom, tai buvome atrade vonios planavimo irankiuka, toks paprastas primityvus, bet visai faina, kai gali pasidelioti plytkas ir jau daugmaz isivaizduoti busima vaizda..  thumbup.gif
O si karta kazkaip nerandu internete tokiu irankiu busto planavimui.. Dabar labai aktualu butu virtuve pasiplanuoti. Labai megstu ta daryti pati. Paisausi ant languoto popieriaus, bet taip visgi nieko labai gero..  schmoll.gif

As tai braizausi su sita programele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 11:11)

Buvau pas juos fabrike, nu labai gražūs, bet man buvo ne pagal mano kišenę klasikinis virtuvinis.

http://www.ptextile.net/dkbaldai.com/
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2010 02 20, 13:23)
Buvau pas juos fabrike, nu labai gražūs, bet man buvo ne pagal mano kišenę klasikinis virtuvinis.

http://www.ptextile.net/dkbaldai.com/

aciu labai visoms 4u.gif !

saulele,ar ju kainos tokios ir yra, kaip deklaruojama internete - 2500-3000 lt/m ?
Atsakyti