Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 18:22)
na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius  savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume  lotuliukas.gif

4u.gif o as jau maniau kad manęs niekas čia nebelinksniuos.. lotuliukas.gif jau viskas buvo senai ir užmiršta.. tongue.gif
vis pasižiūriu aš į kitų virtuvėles ir tokių grožių matau.. gražu man ir tos salotinės spalvos labai.. thumbup.gif vat sekantį sykį gal ir aš jau kažką panašaus išdrysiu sugalvoti.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, aš tai niekur iš čia nedingstu, ui ne ne , tik jau ne dabar. Tiek dar visokių pasiskaitau įdomybių, dar ir realiais foto virtuvių pasižiūrėti galima, šaunu thumbup.gif
O mes tai jau buitinę techniką gabename pas meistrus, vakar pusė jau nuvežiau, dar vakar vakare kriauklę nupirkau (negalvojau, kad tai bus pats sunkiausias uždavinys, surasti tokią kriauklę kokios man reikia) aišku tokios 100proc. kaip norėjau negavau, bet bent jau į tą pusę. Tai šiandien dar laukiu indaplovės ir nugabensiu paskutinius prietaisus. Kitoj savaitėj pradės jau gaminti, tik susidūrėme su problema, nežinau kaip išsispręs unsure.gif Negauna meistras plačių blizgių kanto juostų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2010 02 18, 17:58)
Lavrynka, optimistiska tavo virtuvele  4u.gif 
O mano virtuvele jau surinkines kita savaite, oi kaip laukiu  clap_1.gif tikiuosi viskas patiks, jei ne jus, o ypac vivaidejos - mano virtuvele atrodytu visiskai kitaip. Ziuresime kas is to isejo  blush2.gif

drinks_cheers.gif va čia tai ir aš tą patį galiu pasakyti. Būčiau turėjusi ūkišką margą virtuvę lotuliukas.gif O su merginų pagalba tikiuosi turėti gražią, stilingą ir patogią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 19, 10:18)
Sveikos gyvos, aš tai niekur iš čia nedingstu, ui ne ne , tik jau ne dabar. Tiek dar visokių pasiskaitau įdomybių, dar ir realiais foto virtuvių pasižiūrėti galima, šaunu  thumbup.gif
O mes tai jau buitinę techniką gabename pas meistrus, vakar pusė jau nuvežiau, dar vakar vakare kriauklę nupirkau (negalvojau, kad tai bus pats sunkiausias uždavinys, surasti tokią kriauklę kokios man reikia) aišku tokios 100proc. kaip norėjau negavau, bet bent jau į tą pusę. Tai šiandien dar laukiu indaplovės ir nugabensiu paskutinius prietaisus.

o kam tu tuos prietaisus jiems gabeni? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 02 19, 10:15)
o kam tu tuos prietaisus jiems gabeni?  blink.gif

Jie viską įmontuoja vietoje į baldus, gartraukį, kaitlentę , kriauklę ir pan. Ir atveža jau su įmontuota technika, belieka tik sustatyti .
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 19, 11:23)
Jie viską įmontuoja vietoje į baldus, gartraukį, kaitlentę , kriauklę ir pan. Ir atveža jau su įmontuota technika, belieka tik sustatyti .

na pirmą kartą tokį girdžiu dalyką smile.gif
juk baldų sustatymas su įmontuota technika - žymiai sudėtingesnis,
o kur dar pavojus sugadinti betransportuojant... jau nekalbant apie papildomus rūpesčius.
O be to, tas įmontavimas į baldus (pvz orkaitės ar indaplovės) - tai kelių minučių darbas smile.gif

man rodos kad jūsų meistrai nemoka pagal brėžinius padaryti tinkamų baldų,
todėl apsidrausdami reikalauja kad atvežtumėte, kad jie vietoje išsimatuotų ir pagal tai baldus gamintų blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 02 19, 12:57)

todėl apsidrausdami reikalauja kad atvežtumėte, kad jie vietoje išsimatuotų ir pagal tai baldus gamintų  blush2.gif

nu ir man imontavo smile.gif tik jau i pagamintus baldus, kai surinkinejo viska ax.gif kaip gali apsidrausti jei jau baldai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 12:03)
nu ir man imontavo  smile.gif tik jau i pagamintus baldus, kai surinkinejo viska  ax.gif kaip gali apsidrausti jei jau baldai padaryti?

Mūsų prašė tik modeliukų buitinės technikos.. pačios technikos vežti nereikėjo.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 12:03)
nu ir man imontavo  smile.gif tik jau i pagamintus baldus, kai surinkinejo viska  ax.gif kaip gali apsidrausti jei jau baldai padaryti?

tai kad jei teisingai suprantu - Neeri turi baldininkams nuvežti visą savo buitinę techniką, tik tada jie pradės gaminti! Vat šito tai nesuprantu. Visiems baldininkams užtenka pasakyti modelį , kurį išsirinkai. gal tą techniką tik po pusmečio išvis nusipirksi smile.gif
Atsakyti
butine technika vezti i gamyba ar pirma karta ja pamatyti jau vietoje pas klienta atvezus baldus, sprendzia pats gamintojas. nepergyventkit ir nesukit de to galvos, kieno paprase pristatyti, matyt, toks darbo stilius (arba tiesiog iprotis) wink.gif. aisku, gamintojas turi uztikrinti, kad saugiai transportuos jusu buitine technika. tikrai niekas neveza jos imontuotos i baldus, tik gamyboj susistato kontroliniam surinkimui, viska sutikrina, suziuri (tik ideda i nisas, varztuku neprisukineja), o tada isrenka, viska graziai supakuoja ir vaziuoja i montavimo vieta. tai labai patogu, jei tarkim objektas dideliu atstumu nuo gamybos arba yra nestandartines buitines technikos (kaip pvz imontuojamas gartraukis, kuri apziurejus naturoj kartais lengviau priimti sprendima del jo "apsiuvimo"). taip pat, dar buna kad ir pvz tokiu netiketumu, kaip kad montavimo schemoje duoti standartiniai orkaites ismatavimai, o ja idejus i nisa, atsiranda tarp orkaites ir stalciuko pirsto storumo plisys, kuris gali nesuzaveti uzsakovo biggrin.gif. tada momentaliai ispjauna nauja fasaduka, aukstesni 5mm, apkantuoja ir pakeicia per 10min. bet cia tokie vienetiniai atvejai. tiesiog, maziau staigmenu jau vietoje pas klienta wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 02 19, 10:57)

Na aš pirmą kartą ir vežu tongue.gif

QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 11:03)

Man baldus tik gamins dar.

QUOTE(indra* @ 2010 02 19, 15:05)
nepergyventkit ir nesukit de to galvos, kieno paprase pristatyti, matyt, toks darbo stilius (arba tiesiog iprotis) wink.gif.

Tai va aš ir nesuku galvos, jie taip dirba, tegu sau dirba, o man visai tas pats, nesunku sugabenti ten viską ką reikia pas juos. Patys išsikrauna.
Atsakyti
Sveikos (-i), pati neseniai pradėjau naudotis savo nauja virtuve, tai galiu pasakyti, kad labiausiai džiaugiuosi į stalviršį įmontuojamu šiukšlių kibiru. Nėra labai populiarus dalykas, bet man labai pasiteisinęs - ne tik bulves skutant, bet ir kokias salotas darant ar pan. - iškarto atliekas metu į tą kibirą po ranka, nereikia kraut ant stalviršio, nesidrabsto bandant iki šiukšliadėžės nešt. Taip džiaugiuosi, kad ir rekomenduoju smile.gif Va čia yra, paskutinio psl. apačioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 02 19, 17:21)
Sveikos (-i), pati neseniai pradėjau naudotis savo nauja virtuve, tai galiu pasakyti, kad labiausiai džiaugiuosi į stalviršį įmontuojamu šiukšlių kibiru. Nėra labai populiarus dalykas, bet man labai pasiteisinęs - ne tik bulves skutant, bet ir kokias salotas darant ar pan. - iškarto atliekas metu į tą kibirą po ranka, nereikia kraut ant stalviršio, nesidrabsto bandant iki šiukšliadėžės nešt. Taip džiaugiuosi, kad ir rekomenduoju smile.gif Va čia yra, paskutinio psl. apačioje smile.gif

Patogumo tai gal patogu, bet visų pirma kaip suprantu ne prie visų spalvų stalviršių tinka ir man jis asmeniškai vaizdo nepriduoda, na ne kibiras , o tas dangtis uždengiantis. Norisi vientiso stalviršio man.
Atsakyti