[quote=vivaidejos,2010 02 17, 19:25]
jau radai mane - tikiuosi viskas ok? susitarete?
Papildyta:
Dėl kava kakava čia kaip komplementas , aš labi nenorėjau būtent tokios spalvos virtuvės , galvojau apie citrinine, ar alyvuogių spalva , arba žydra spalva, gavosi tokia kokia gavosi ir man ji prie širdies dėl spalvinės gamos , dėl užuolaidų vyrui patiko jūsų mintis aš buvau linkusi prie plytelių spalvos roletų;
[/quote]
butinai "ikalkite" kokias ekstravagantiskas uzuolaidas, stambiais dryziais su ta salotine, na ir suriskite kokiu stamsiu kutu-bus sventiskesne virtuvele ir spalviskai igaus svorio ta saltine del uzuolaidu tai visai kainos normalos ir asirinkimas geras tai cia
http://www.mijola.lt...l1/DSC_1555.jpg
[/quote]
Reikės pagalvot apie užuolaidas, kažkaip planuose buvo roletai O kur stalą įkišti niekas idėjų neturit?
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 14, 03:10)
man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto
Kriss virtuve skoninga labai
QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 16:39)
man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto
na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume
QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 15:39)
Gal foto blogai perduoda spalvinę gama tie rudi šonai pvz su šviesiai salotiniais dryžiais, o stalviršis turi žalsvų atspalvių ir rudų kaip šoni spintelių;
O kava-kakava kaip čia kažkas rašė man gal ir gražu , bet jau labai atsibodę; Žiuri jau penkta virtuvę iš pvyzdžių o galvoji , kad čia dar tą pati
Man irgi ne viskas idealiai patinka mano virtuvei
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 17:22)
na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume
o dėl spintelių pakabinamų, tai bandėm pritaikyt , kad forma tiktų , kur stalčiai ten mažos spinyeles į viršų atidaromos, ten kur spintelės apačioje, ten viršuje klasikinės spintelės; beto ten gartraukis pasleptas spintelei, o visų su stiklų pakabinamų aš nenorėjau o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
[/quote]
na tai ir smagu, kad esate patenkinta, as irgi uz Jusu virtuvele
lauksim jau grazaus ir uzbaigto vaizdelio (sviestuvai, uzuolaidos ir pan.)
p.s. tik baldininkams reiketu nuimti galva vien tik uz tai kad saldytuvo sonui pataupe plokstes ir sudure sona virsuje
[/quote]
p.s. tik baldininkams reiketu nuimti galva vien tik uz tai kad saldytuvo sonui pataupe plokstes ir sudure sona virsuje
[quote=vivaidejos,2010 02 18, 17:41]
o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
[/quote]
[/quote]
vaa už tai tikrai reikia ir dar kad varžtų šone neuždarė, o paliko kaip yra, kad spintelių mechanizmų nesureguliavo, dar gal tuoj ką prisiminsiu;
Ačiū už palaikymą visada būna sunku nepasroviui plaukti, tai ne visi ir mano virtuvę palaiko , pusbrolis už galvos susiėmė sako už tokius pinigus aš oi kaip gražiai padaryčiau o čia
[/quote]
[/quote]
vaa už tai tikrai reikia ir dar kad varžtų šone neuždarė, o paliko kaip yra, kad spintelių mechanizmų nesureguliavo, dar gal tuoj ką prisiminsiu;
Ačiū už palaikymą visada būna sunku nepasroviui plaukti, tai ne visi ir mano virtuvę palaiko , pusbrolis už galvos susiėmė sako už tokius pinigus aš oi kaip gražiai padaryčiau o čia
Lavrynka, optimistiska tavo virtuvele
O mano virtuvele jau surinkines kita savaite, oi kaip laukiu tikiuosi viskas patiks, jei ne jus, o ypac vivaidejos - mano virtuvele atrodytu visiskai kitaip. Ziuresime kas is to isejo
O mano virtuvele jau surinkines kita savaite, oi kaip laukiu tikiuosi viskas patiks, jei ne jus, o ypac vivaidejos - mano virtuvele atrodytu visiskai kitaip. Ziuresime kas is to isejo
[quote=Invincible,2010 02 18, 18:58]Lavrynka, optimistiska tavo virtuvele
[/quote]
smagu girdeti ...
vis uzsuku pasiziureti-gal kuri jau pasidarete-labai smagios diskusijos vyko sausio men ir pradzioje vasario. dabar kazkaip aprimo.
labai smagiai ir Neeeri diskutavo, na vienu zodziu laukiu visu dalyviu virtuveliu tikiuosi pasigaminusios parodys rezultatus...
Papildyta:
[/quote]
Lavrynka,jei ne paslaptis kiek kainavo baldeliai be buitines? Ir kur gaminotes?
[/quote]
smagu girdeti ...
vis uzsuku pasiziureti-gal kuri jau pasidarete-labai smagios diskusijos vyko sausio men ir pradzioje vasario. dabar kazkaip aprimo.
labai smagiai ir Neeeri diskutavo, na vienu zodziu laukiu visu dalyviu virtuveliu tikiuosi pasigaminusios parodys rezultatus...
Papildyta:
[/quote]
Lavrynka,jei ne paslaptis kiek kainavo baldeliai be buitines? Ir kur gaminotes?
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 18, 19:35)
Gal foto blogai perduoda spalvinę gama tie rudi šonai pvz su šviesiai salotiniais dryžiais, o stalviršis turi žalsvų atspalvių ir rudų kaip šoni spintelių;
O kava-kakava kaip čia kažkas rašė man gal ir gražu , bet jau labai atsibodę; Žiuri jau penkta virtuvę iš pvyzdžių o galvoji , kad čia dar tą pati
nu tai gal cia tik nuotrauka neperteikia realaus vaizdo as tai tikrai ne vien uz rudas virtuves, pati turiu zalia, aisku daryta jau seniai, labai nebuvo pinigu tai taupem visur ,dabar pasvajoju apie nauja todel sitoj temoj sedziu
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 18, 19:54)
svarbiausia kad patiktu paciai seimininkei man virtuve pati svarbiausia buto dalis, nes ten praleidziu daug laiko
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 19:13)
Kainavo be technikos 6000 lt; Baldai123 gamino
QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 20:36)
nu tai gal cia tik nuotrauka neperteikia realaus vaizdo as tai tikrai ne vien uz rudas virtuves, pati turiu zalia, aisku daryta jau seniai, labai nebuvo pinigu tai taupem visur ,dabar pasvajoju apie nauja todel sitoj temoj sedziu
svarbiausia kad patiktu paciai seimininkei man virtuve pati svarbiausia buto dalis, nes ten praleidziu daug laiko
Pas mus vyras ten daugiau laiko praleidžia negu aš , bet jis irgi patenkintas;
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 19, 01:21)
Kainavo be technikos 6000 lt; Baldai123 gamino
tai sakyciau nemazai kainavo, ar dabar gal kainos tokios mes pries 7 metus su 1500 lt prasisukom
ir kur jus gaunat tokiu vyru
QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 00:08)
tai sakyciau nemazai kainavo, ar dabar gal kainos tokios mes pries 7 metus su 1500 lt prasisukom
Nemažai, bet ir plotas nemažas aišku prieš 7 metus kainos kitokios buvo;( skaičiavo mums dvi firmos ir vienas Jurgelis meistrelis , tai meistrelis brangiausiai uždainavo )
O kur vyrus gaunam nesakysim