QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 15:39)
man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu

stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta

tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto
Kriss virtuve skoninga labai
Gal foto blogai perduoda spalvinę gama

tie rudi šonai pvz su šviesiai salotiniais dryžiais, o stalviršis turi žalsvų atspalvių ir rudų kaip šoni spintelių;
O kava-kakava kaip čia kažkas rašė man gal ir gražu , bet jau labai atsibodę; Žiuri jau penkta virtuvę iš pvyzdžių o galvoji , kad čia dar tą pati

Man irgi ne viskas idealiai patinka mano virtuvei
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 17:22)
na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume
o dėl spintelių pakabinamų, tai bandėm pritaikyt , kad forma tiktų , kur stalčiai ten mažos spinyeles į viršų atidaromos, ten kur spintelės apačioje, ten viršuje klasikinės spintelės; beto ten gartraukis pasleptas spintelei, o visų su stiklų pakabinamų aš nenorėjau

o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;