Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

[quote=vivaidejos,2010 02 17, 19:25]
jau radai mane wink.gif- tikiuosi viskas ok? susitarete?
Papildyta:

Dėl kava kakava čia kaip komplementas biggrin.gif , aš labi nenorėjau būtent tokios spalvos virtuvės , galvojau apie citrinine, ar alyvuogių spalva , arba žydra spalva, gavosi tokia kokia gavosi ir man ji prie širdies dėl spalvinės gamos blush2.gif , dėl užuolaidų vyrui patiko jūsų mintis aš buvau linkusi prie plytelių spalvos roletų;
[/quote]

butinai "ikalkite" kokias ekstravagantiskas uzuolaidas, stambiais dryziais su ta salotine, na ir suriskite kokiu stamsiu kutu-bus sventiskesne virtuvele ir spalviskai igaus svorio ta saltine smile.gif 4u.gif del uzuolaidu tai visai kainos normalos ir asirinkimas geras tai cia
http://www.mijola.lt...l1/DSC_1555.jpg
[/quote]

Reikės pagalvot apie užuolaidas, kažkaip planuose buvo roletai blush2.gif O kur stalą įkišti niekas idėjų neturit?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 14, 03:10)
Laba naktelė;
)

Į dulkes nekreipkite dėmesio  blush2.gif

user posted image

man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu blush2.gif stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta g.gif tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto g.gif

Kriss virtuve skoninga labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 18 vasario 2010 - 15:40
QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 16:39)
man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu  blush2.gif stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta  g.gif tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto  g.gif
Kriss virtuve skoninga labai  wub.gif

na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 15:39)
man jusu virtuveje per daug skirtingu spalvu  blush2.gif stalvirsis kazkaip nesiderina, zodziu ta salotine labai grazi o prie jos per daug skirtingu spalvu prideta  g.gif tie rudi spinteliu sonai labai iskrenta is konteksto  g.gif
Kriss virtuve skoninga labai  wub.gif

Gal foto blogai perduoda spalvinę gama tongue.gif tie rudi šonai pvz su šviesiai salotiniais dryžiais, o stalviršis turi žalsvų atspalvių ir rudų kaip šoni spintelių;
O kava-kakava kaip čia kažkas rašė man gal ir gražu , bet jau labai atsibodę; Žiuri jau penkta virtuvę iš pvyzdžių o galvoji , kad čia dar tą pati smile.gif
Man irgi ne viskas idealiai patinka mano virtuvei blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 17:22)
na matosi, kad virtuve uzsakinejo pasitare tik su baldininkais, kurie gal nelabai stengesi ir patarti kaip suvaldyti spalvas. be abejo galima tobuliau, tarkim tu 4 zaliu pakabinamu spinteliu nedaryti ir pan....bet labai smagu kad dalyves ne tik apie planelius pakalba, o ir realius  savo baldelius ideda, nes vien tik apie Krisss virtuve ir kalbetume  lotuliukas.gif

o dėl spintelių pakabinamų, tai bandėm pritaikyt , kad forma tiktų , kur stalčiai ten mažos spinyeles į viršų atidaromos, ten kur spintelės apačioje, ten viršuje klasikinės spintelės; beto ten gartraukis pasleptas spintelei, o visų su stiklų pakabinamų aš nenorėjau tongue.gif o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
Atsakyti
o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
[/quote]

na tai ir smagu, kad esate patenkinta, as irgi uz Jusu virtuvele drinks_cheers.gif
lauksim jau grazaus ir uzbaigto vaizdelio (sviestuvai, uzuolaidos ir pan.)
p.s. tik baldininkams reiketu nuimti galva vien tik uz tai kad saldytuvo sonui pataupe plokstes ir sudure sona virsuje blush2.gif
Atsakyti
[quote=vivaidejos,2010 02 18, 17:41]
o spalvas derinau pati su baldininkų ilgai ir nuobodžiai ir spalvom esu patenkinta;
[/quote]
na tai ir smagu, kad esate patenkinta, as irgi uz Jusu virtuvele drinks_cheers.gif
p.s. tik baldininkams reiketu nuimti galva vien tik uz tai kad saldytuvo sonui pataupe plokstes ir sudure sona virsuje blush2.gif
[/quote]

vaa už tai tikrai reikia doh.gif ir dar kad varžtų šone neuždarė, o paliko kaip yra, kad spintelių mechanizmų nesureguliavo, dar gal tuoj ką prisiminsiu;
Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif visada būna sunku nepasroviui plaukti, tai ne visi ir mano virtuvę palaiko , pusbrolis už galvos susiėmė lotuliukas.gif sako už tokius pinigus aš oi kaip gražiai padaryčiau o čia doh.gif
Atsakyti
Lavrynka, optimistiska tavo virtuvele 4u.gif
O mano virtuvele jau surinkines kita savaite, oi kaip laukiu clap_1.gif tikiuosi viskas patiks, jei ne jus, o ypac vivaidejos - mano virtuvele atrodytu visiskai kitaip. Ziuresime kas is to isejo blush2.gif
Atsakyti
[quote=Invincible,2010 02 18, 18:58]Lavrynka, optimistiska tavo virtuvele  4u.gif 
O mano virtuvele jau surinkines kita savaite, oi kaip laukiu  clap_1.gif tikiuosi viskas patiks, jei ne jus, o ypac vivaidejos - mano virtuvele atrodytu visiskai kitaip. Ziuresime kas is to isejo  blush2.gif
[/quote]

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

smagu girdeti ...
vis uzsuku pasiziureti-gal kuri jau pasidarete-labai smagios diskusijos vyko sausio men ir pradzioje vasario. dabar kazkaip aprimo. schmoll.gif
labai smagiai ir Neeeri diskutavo, na vienu zodziu laukiu visu dalyviu virtuveliu ax.gif tikiuosi pasigaminusios parodys rezultatus...

Papildyta:
Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif visada būna sunku nepasroviui plaukti, tai ne visi ir mano virtuvę palaiko , pusbrolis už galvos susiėmė lotuliukas.gif sako už tokius pinigus aš oi kaip gražiai padaryčiau o čia doh.gif
[/quote]

Lavrynka,jei ne paslaptis kiek kainavo baldeliai be buitines? Ir kur gaminotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaidejos: 18 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 18, 19:35)
Gal foto blogai perduoda spalvinę gama  tongue.gif  tie rudi šonai pvz su šviesiai salotiniais dryžiais, o stalviršis turi žalsvų atspalvių ir rudų kaip šoni spintelių;
O kava-kakava kaip čia kažkas rašė man gal ir gražu , bet jau labai atsibodę; Žiuri jau penkta virtuvę iš pvyzdžių o galvoji , kad čia dar tą pati smile.gif
Man irgi ne viskas idealiai patinka mano virtuvei  blush2.gif

nu tai gal cia tik nuotrauka neperteikia realaus vaizdo ax.gif as tai tikrai ne vien uz rudas virtuves, pati turiu zalia, aisku daryta jau seniai, labai nebuvo pinigu tai taupem visur ,dabar pasvajoju apie nauja todel sitoj temoj sedziu blush2.gif
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 18, 19:54)
na tai ir smagu, kad esate patenkinta, as irgi uz Jusu virtuvele  drinks_cheers.gif

svarbiausia kad patiktu paciai seimininkei drinks_cheers.gif man virtuve pati svarbiausia buto dalis, nes ten praleidziu daug laiko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 18 vasario 2010 - 20:37
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 18, 19:13)

Lavrynka,jei ne paslaptis kiek kainavo baldeliai be buitines? Ir kur gaminotes?

Kainavo be technikos 6000 lt; Baldai123 gamino blush2.gif

QUOTE(Liusii @ 2010 02 18, 20:36)
nu tai gal cia tik nuotrauka neperteikia realaus vaizdo  ax.gif as tai tikrai ne vien uz rudas virtuves, pati turiu zalia, aisku daryta jau seniai, labai nebuvo pinigu tai taupem visur ,dabar pasvajoju apie nauja todel sitoj temoj sedziu  blush2.gif

svarbiausia kad patiktu paciai seimininkei  drinks_cheers.gif man virtuve pati svarbiausia buto dalis, nes ten praleidziu daug laiko  tongue.gif

Pas mus vyras ten daugiau laiko praleidžia negu aš , bet jis irgi patenkintas;
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 19, 01:21)
Kainavo be technikos 6000 lt;  Baldai123 gamino  blush2.gif
Pas mus vyras ten daugiau laiko praleidžia negu aš , bet jis irgi patenkintas;

tai sakyciau nemazai kainavo, ar dabar gal kainos tokios g.gif mes pries 7 metus su 1500 lt prasisukom blush2.gif

ir kur jus gaunat tokiu vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 02 19, 00:08)
tai sakyciau nemazai kainavo, ar dabar gal kainos tokios  g.gif mes pries 7 metus su 1500 lt prasisukom  blush2.gif

ir kur jus gaunat tokiu vyru  biggrin.gif

Nemažai, bet ir plotas nemažas doh.gif aišku prieš 7 metus kainos kitokios buvo;( skaičiavo mums dvi firmos ir vienas Jurgelis meistrelis , tai meistrelis brangiausiai uždainavo ax.gif )

O kur vyrus gaunam nesakysim schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 19 vasario 2010 - 00:36