Pora pavyzdeliu mazu virtuviu turetojoms, arba tiesiog nenorincioms visiskai izoliuoti virtuves nuo valgomojo ar svetaines :
Langas i svetaine, kurio "palange" galima panaudoti kaip bara ar pusbari. O jei dar svetaineje ant sienos televizorius, tai tikrai nenuobodu butu :
QUOTE(vida777 @ 2010 02 16, 15:16)
Langas i svetaine, kurio "palange" galima panaudoti kaip bara ar pusbari. O jei dar svetaineje ant sienos televizorius, tai tikrai nenuobodu butu :
va mes taip ir pasidarem-'langa', o palange tapo pusbariu kitu atveju klaustrofobija gali apimti virtuveje 2m X 2m
laba diena,
ziuriu aktualia temute nagrinejat - virtuves jungimas su svetaine. pas mus panasi situacija, sunku nuspresti, kuri varianta pasirinkti
NR.1:
NR.2:
man labiau patiktu varinatas NR.1, bet daugiau erdves antruoju atveju. kita vertus, tada prarandamas bet koks zoniskumas, vos tik iejus i namus matosi kruva neplautu indu
iejimas apacioje kaireje.
ziuriu aktualia temute nagrinejat - virtuves jungimas su svetaine. pas mus panasi situacija, sunku nuspresti, kuri varianta pasirinkti
NR.1:
NR.2:
man labiau patiktu varinatas NR.1, bet daugiau erdves antruoju atveju. kita vertus, tada prarandamas bet koks zoniskumas, vos tik iejus i namus matosi kruva neplautu indu
iejimas apacioje kaireje.
QUOTE(indra* @ 2010 02 16, 17:15)
laba diena,
man asmeniskai Nr.1.
praplesti erdve yra gerai, bet visiskai atverti... manau, ne pati geriausia mintis. Be visa ko, virtuves 2-me var. lieka labai mazai darbinio ploto. Plautuves vieta lyg ir 2-me var. butu patogesne (tik todel, kad pirmu atveju ji visiskai kampe) .
man irgi pirmas variantas
Papildyta:
nuorada kas vis dar nori virtveje sedimo kampo-toks visai simpatiskas variantas...
http://www.m-baldai....p...=3&image=42
man irgi pirmas variantas
Papildyta:
nuorada kas vis dar nori virtveje sedimo kampo-toks visai simpatiskas variantas...
http://www.m-baldai....p...=3&image=42
Pirmas. Tik dar kiek pakoreguočiau išdėstymą. Taip pat pamastyčiau apie viršutines spinteles.
aciu uz vieninga nuomone . mes irgi prie to varianto jau lyg ir apsisprende, gaila tik, kad vaikams bus maziau vietos siautet
apie pakabinamas spinteles galvoju del praktiskumo, nors asmeniskai labiau patiktu laisva siena. tik kad pasidejimo ne fontanai
apie pakabinamas spinteles galvoju del praktiskumo, nors asmeniskai labiau patiktu laisva siena. tik kad pasidejimo ne fontanai
QUOTE(Liko @ 2010 02 16, 09:56)
Kokie sienų išmatavimai?
6,44 siena po virtuvės į dešinę, 3,96 balkono siena, 4,66 po borteliu apšvetimo dešniau nuo balkono, virtuvės ilgoji 3,85;
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 16, 10:45)
na cia pavyzdys virtuves kad ne visi darosi kava-kakava spalvinius variantus
del pusbario vietos man atrodo kad liuxiskai butu jei jis stovetu per viduri-na toks zaismingesnis variantas, aisku jei tam yra vietos, tada galima butu ir kokia uzuolaidas priderintas ilgas pakabinti, kazkaip gal net noretusi siuo atveju kokio dryziuko ar salotines spalvos arsikartojimo uzuolaidose
del pusbario vietos man atrodo kad liuxiskai butu jei jis stovetu per viduri-na toks zaismingesnis variantas, aisku jei tam yra vietos, tada galima butu ir kokia uzuolaidas priderintas ilgas pakabinti, kazkaip gal net noretusi siuo atveju kokio dryziuko ar salotines spalvos arsikartojimo uzuolaidose
Dėl kava kakava čia kaip komplementas , aš labi nenorėjau būtent tokios spalvos virtuvės , galvojau apie citrinine, ar alyvuogių spalva , arba žydra spalva, gavosi tokia kokia gavosi ir man ji prie širdies dėl spalvinės gamos , dėl užuolaidų vyrui patiko jūsų mintis aš buvau linkusi prie plytelių spalvos roletų;
QUOTE(indra* @ 2010 02 16, 21:21)
aciu uz vieninga nuomone . mes irgi prie to varianto jau lyg ir apsisprende, gaila tik, kad vaikams bus maziau vietos siautet
As vienareiksmiskai uz paskutini varianta su virsutinem spintelem Jei ziuret is finansines puses, tai gera imontuojama gartrauki galima nusipirkti kurkas pigiau nei neimontuojama, o be to, jei virtuve kartu su svetaine, tai daugumai zmoniu graziau kai gartraukis nesimato (siuo atveju man vienodai grazu tiek imontuojamas, tiek neimontuojamas gartraukis).
O del neplautu indu - tiek 1, tiek 2 variante neplauti indai vistiek matysis - juk pusbaris ar ta siena sone ju vistiek nepasleps (na, jei butu aukstesnis baras, dar siek tiek pasleptu, bet nukentetu patogumas sedint prie aukstesnio baro...).
O pats projektukas labai labai panasus i manaji virtuves projekta Ko tik as nedariau, kad issikovociau ta sienele su sonine spinta, ir kad virtuve kaip is jusiskio 1 varianto taptu 2 Visgi labai norejosi kazkiek labiau atitvertos virtuves...
QUOTE(indra* @ 2010 02 16, 21:21)
vaikams labai sveika siauteti lauke .
virtuve su laisva siena optiskai atrodo didesne/gilesne, o ir gartrauki galima parinkti netradicini (i ta siena turbut bus ziurima is svetaines?):
http://img.archiexpo...bzug-121208.jpg
http://www.kuechente...tikelnr3141.jpg
Su pakabinamomis spintelemis virtuve atrodo labai tvarkingai, bet kaip jau sakiau, ryskiai sumazeja erdve (arba daryti spinteles stiklinemis durelemis). Nebent to pasidejimo labai daug turite, as asmeniskai netureciau ka deti i tokius istisus blokus spintu . Na, bet butas, tai ne triju aukstu namas, kartais buto virtuveje laikomi ne tik virtuves reikmenys...
mergytes, kuri is jusu dizainere man dave Gedimino del buitines technikos telefona? kalbejau su juo, o jis patikimas, gera technika veza? ne kokia lenkiska? atsiliepkite greiciau, nes reikia jau uzsisakineti.
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 17, 15:16)
mergytes, kuri is jusu dizainere man dave Gedimino del buitines technikos telefona? kalbejau su juo, o jis patikimas, gera technika veza? ne kokia lenkiska? atsiliepkite greiciau, nes reikia jau uzsisakineti.
jau radai mane - tikiuosi viskas ok? susitarete?
Papildyta:
Dėl kava kakava čia kaip komplementas , aš labi nenorėjau būtent tokios spalvos virtuvės , galvojau apie citrinine, ar alyvuogių spalva , arba žydra spalva, gavosi tokia kokia gavosi ir man ji prie širdies dėl spalvinės gamos , dėl užuolaidų vyrui patiko jūsų mintis aš buvau linkusi prie plytelių spalvos roletų;
[/quote]
butinai "ikalkite" kokias ekstravagantiskas uzuolaidas, stambiais dryziais su ta salotine, na ir suriskite kokiu stamsiu kutu-bus sventiskesne virtuvele ir spalviskai igaus svorio ta saltine del uzuolaidu tai visai kainos normalos ir asirinkimas geras tai cia
http://www.mijola.lt...l1/DSC_1555.jpg