Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lineta* @ 2010 02 11, 15:18)
nu man tai kaip tik atrodo, kad issitraukiamas daugiau susiurbia garu, nei sitas. As zinau, kodel jis mums sita siulo, nes nenori daryti apkantavimo aplink gartraukio istraukiama detale, t. y. jis nori palikti gartrauki taip kaip pas Krisss virtuveje, o man taip nepatinka, as noriu, kad ant gartraukio butu tokia pati medziaga kaip ir spinteles. Ka jus manot?

Aš ir norėjau gartraukio juostelės, kaip spintelių, bet baldininkai atkalbėjo dėl praktiškumo, nes už jos gali prilįsti riebalų, apsineša, su laiku ir plokštė nuo drėgmės atšoka, todėl geriau ta metalinė mirksiukas.gif
Beje dėl tų elicos gartraukių išmatavimų, tai įdomiai: nusipirkom mes tą ištraukiamą gartraukį (beje tokio natūraliai pamatyti niekur nėra), pasirodo, kad ta dalis, kur kišasi į spintelę, dvigubai didesnė doh.gif nors visuose internetiniuose puslapiuose, netgi jų atstovų puslapyje nurodytas per pus mažesnis dydis. Aišku, kai didelė virtuvė, tai nieko baisaus, bet jei būčiau apskaičiavus, kad ir į tą spintelę kažką pasidėsiu, tai ką aš žinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 11, 16:33)
merginos paaiskinkit prasau ar pirmasis gartraukis issitraukiamas ar ne? ir kodel antras gartraukis pavaizduotas taip aukstai, na ne vienoje linijoje kaip spintele?
http://www.eurobuiti...9-silver-2m-f60 

http://www.eurobuiti...-2m-grey-ix-a60

As tai manyciau, kad pirmasis gartraukis istraukiamas, kadangi is nuotraukos matosi rankeneles kazkokios, bei aprasyme parasyta slider sistema. nedaug nusimanau apie gartraukius, tai atsiprasau jei klaidinu, tiesiog man taip atrodo. Gal butu geriau jei nuvaziuotumet i praduotuve ir paziuretumet gyvai. Beje kiek esu girdejes tai istraukiamas gartraukis schlosser labai geras. dar ne vienas juo nesiskunde kiek teko susidurti. ir kaina lygtais nera baisi. tik zinau viena kad butinies technikos neapsimoka pirkti elektromarkte. nemazai nusiskundimu esu girdejes apie juos.
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2010 02 11, 17:45)
Aš ir norėjau gartraukio juostelės, kaip spintelių, bet baldininkai atkalbėjo dėl praktiškumo, nes už jos gali prilįsti riebalų, apsineša, su laiku ir plokštė nuo drėgmės atšoka, todėl geriau ta metalinė  mirksiukas.gif
Beje dėl tų elicos gartraukių išmatavimų, tai įdomiai: nusipirkom mes tą ištraukiamą gartraukį (beje tokio natūraliai pamatyti niekur nėra), pasirodo, kad ta dalis, kur kišasi į spintelę, dvigubai didesnė  doh.gif nors visuose internetiniuose puslapiuose, netgi jų atstovų puslapyje nurodytas per pus mažesnis dydis. Aišku, kai didelė virtuvė, tai nieko baisaus, bet jei būčiau apskaičiavus, kad ir į tą spintelę kažką pasidėsiu, tai ką aš žinau... g.gif

Tiesa sakant nemanau, kad ten tiek daug dregmes buna kad atsoktu ta plokste.juk vonioj baldai irgi is plokstes buna, o ten dregmes tikrai daugiau negu virs puodo. beje uz metalinio gartraukio priekelio lygiai tiek pat gali visko prilysti. nebent metalas atsparus riebalams ir apnasoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 11, 17:01)
zodziu pirksim istraukiama be jokiu kalbu, esme ta, kad baldzius nori man isiulyti brangesni ta is apacios primontuojama gartrauki, kad jam nereiktu spinteles ispjaudineti ir kantelio ant gartraukio deti. Nu bet as is jo issireikalausiu visko iki paskutinio laso. Kriss, o jums nebuvo taip, kad ta imone pas kuria daretes virtuve is pradziu labai iniaciatyviai visko emesi, o paskui pamazu pamazu ir aprimo? Mane tas atstovas biski erzinti pradejo  doh.gif

g.gif na kad ne.. pradžioj gal kažkiek iniciatyviau buvo, tai natūralu, paskui kai jau prasidėjo šiek tiek gamyba, viskas tikrai aprimo.. bet šiaip tai normaliai.. 4u.gif na mums šiek tiek su laiku vėlavo.. labai paskui jau skubėti reikėjo.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 07, 13:31)
Palangė žema, todėl prie palangės nieko nenorėčiau statyt. O daugiau tiktų įvairūs variantai. Nuo lango einant norėčiau šaldytuvo, tada siauros spintelės, dujinės, kampinės kriauklės, ir užapvalinto darbastalio.
Arba dar vienas variantas - vietoje šaldytuvo darbastalis, o šaldytuvas kitoje lango pusėje kur 44cm.

Nežinau, kaip geriau išsidėliot?  g.gif  4u.gif  4u.gif

Jei dar nepervėlu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 13, 18:00)
Jei dar nepervėlu:

Labai labai ačiū. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 13, 19:18)
Labai labai ačiū.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei nori kanors pakeisti rašyk, būtinai padėsiu.
Lengviausiai pasiekiamas paštu info@baldugidas.lt
Atsakyti
Laba naktelė;
Skaičiau jau senokai jūsų patarimus, kažką sugebėjom pritaikyti blush2.gif
Mūsų virtuvė jau montuojama ax.gif Taigi parodysiu jūsų teismui blush2.gif Ir norėsiu patarimo dėl gartraukio vamzdžio paslėpimo ax.gif ir pusbario vietos ( ar per vidury ir praėjimas iš abiejų pusių ar prie lango arčiau ir ten nepalikti praėjimo? )

Į dulkes nekreipkite dėmesio blush2.gif

user posted image

user posted image

Pusbaris stovės toliau nuo virtuvės čia kolkas tik taip stovi kol nėra laminato;

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 14, 02:10)
Laba naktelė;
Skaičiau jau senokai jūsų patarimus, kažką sugebėjom pritaikyti  blush2.gif 
Mūsų virtuvė jau montuojama  ax.gif  Taigi parodysiu jūsų teismui  blush2.gif  Ir norėsiu patarimo dėl gartraukio vamzdžio paslėpimo  ax.gif  ir pusbario vietos ( ar per vidury ir praėjimas iš abiejų pusių ar prie lango arčiau ir ten nepalikti praėjimo? )

Į dulkes nekreipkite dėmesio  blush2.gif

Pusbaris stovės toliau nuo virtuvės čia kolkas tik taip stovi kol nėra laminato;

Dėl pusbario vietos nuspresti teks jums. Kaip matau jis aukštesnis už langą, tad teks statyti toliau nuo jo. O atstumas nuo virtuvės turėtu būti apie 80-100cm. Toks atstumas patogiausias darbui. Tačiau bet kada galėsime pastumti, tad tikrai rasite patogiausią kampą.
Gofrą uždenkite plokštę. Siulau rinktis spalvą artima sienai, nes tas kaminas grožio neduoda. Kaip kurie kaminą 'slepia' įdomesnėmis formomis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liko: 14 vasario 2010 - 09:47
QUOTE(Liko @ 2010 02 14, 09:44)
Dėl pusbario vietos nuspresti teks jums. Kaip matau jis aukštesnis už langą, tad  teks statyti toliau nuo jo. O atstumas nuo virtuvės turėtu būti apie 80-100cm. Toks atstumas patogiausias darbui. Tačiau bet kada galėsime pastumti, tad tikrai rasite patogiausią kampą.
Gofrą uždenkite plokštę. Siulau rinktis spalvą artima sienai, nes tas kaminas grožio neduoda. Kaip kurie kaminą 'slepia' įdomesnėmis formomis:

Ačiū už atsakymą; o dar vieną klausimą prisiminiau, jei iš kart po baro prie lango stovės valgomojo stalas visai be ryšio bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 13, 17:00)
Jei dar nepervėlu:
user posted image
user posted image

O su kokia cia programa daryta?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 02 14, 01:10)
Ir norėsiu patarimo dėl gartraukio vamzdžio paslėpimo 

Aš tą gofruotą vamzdį žadu slėpti arba metalo vamzdyje, arba iš plokštės (fasado spalvos) išlenktame apvaliame vamzdyje, nežinau ar suprantamai parašiau, bet nerandu dabar to pavyzdėlio, kur nusižiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 14, 16:59)
Aš tą gofruotą vamzdį žadu slėpti arba metalo vamzdyje, arba iš plokštės (fasado spalvos) išlenktame apvaliame vamzdyje, nežinau ar suprantamai parašiau, bet nerandu dabar  to pavyzdėlio, kur nusižiūrėjau.

Įmeskit kai rasit;
Atsakyti