QUOTE(Lineta* @ 2010 02 11, 15:18)
nu man tai kaip tik atrodo, kad issitraukiamas daugiau susiurbia garu, nei sitas. As zinau, kodel jis mums sita siulo, nes nenori daryti apkantavimo aplink gartraukio istraukiama detale, t. y. jis nori palikti gartrauki taip kaip pas Krisss virtuveje, o man taip nepatinka, as noriu, kad ant gartraukio butu tokia pati medziaga kaip ir spinteles. Ka jus manot?
Aš ir norėjau gartraukio juostelės, kaip spintelių, bet baldininkai atkalbėjo dėl praktiškumo, nes už jos gali prilįsti riebalų, apsineša, su laiku ir plokštė nuo drėgmės atšoka, todėl geriau ta metalinė
Beje dėl tų elicos gartraukių išmatavimų, tai įdomiai: nusipirkom mes tą ištraukiamą gartraukį (beje tokio natūraliai pamatyti niekur nėra), pasirodo, kad ta dalis, kur kišasi į spintelę, dvigubai didesnė nors visuose internetiniuose puslapiuose, netgi jų atstovų puslapyje nurodytas per pus mažesnis dydis. Aišku, kai didelė virtuvė, tai nieko baisaus, bet jei būčiau apskaičiavus, kad ir į tą spintelę kažką pasidėsiu, tai ką aš žinau...