Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

ačiū axa ir lioliuke 4u.gif
Atsakyti
Citata:
"16. Prijungimo paslauga teikiama nemokamai, kai:
16.1. vartotojas pageidauja mažinti elektros įrenginių leistinąją naudoti galią;
16.2. vartotojų įrenginiai prijungiami pagal neelektrifikuotų sodybų ar kaimų elektrifikavimo projektą, finansuojamą iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų."

Yra islygu papildomai, nuo kuriu priklausys ar reikes prie visu kitu darbu dar ir tam reikalui projekto (tai irgi kainuoja).

Jei namo, ar jo dalies, buto, elektros isnstaliacija sena, kurioms elektros apkrovos neapskaiciuotos arba mazesnes nei to reikalauja galingesni elektros prietaisai - gali iskilti papildomu rupesciu.

Geriausiai tuomet pasiklausti paciuose elektros tinkluose: ivardint konkretu adresa, salygas... ir pan...

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 02 10, 12:50)
netiesa  mirksiukas.gif tiesiog reikia susitvarkyti popierius  ax.gif
http://www.vst.lt/lt...ktros-virykles/

tai cia neraso kur liedziama o tik minimalus elektros kiekis. beto as pati buvau VST skyriuje ir klausinejausi apie tai. todel rasau bent tai ka sake man. ar kompetetinga darbuotoja tuo klausimu buvo nzn bet sutartis su ja sudarinejau.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 10, 13:38)
tai cia neraso kur liedziama o tik minimalus elektros kiekis. beto as pati buvau VST skyriuje ir klausinejausi apie tai. todel rasau bent tai ka sake man. ar kompetetinga darbuotoja tuo klausimu buvo nzn bet sutartis su ja sudarinejau.

buvusiam nuomuojamam bute seimininkas visa tai buvo susitvarkes ('60 kazkelintu' metu namas) smile.gif viska susitvarke su dujom, poto su elektra-pirko papildomus kw ir tt.. tai tikriausia imanoma smile.gif mirksiukas.gif
na bet jei jusu atvejis kitoks,arba kazkas pasikeite tuose reikaluose-tai nesiginciju mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau kad kiekvienas atvejis yra kitoks ir reik konkreciai aiskintis, gal nuo vst darbuotoju geranoriskumo ar kompetentingumo priklauso, as uzklausiau del tokio tarifo tai iskart atsake, ne bute jei yra dujos negalima. juk jei butu galima galejo pranesti: tai kainuos daug pinigu ir laiko g.gif gal tingejo gal nezinojo. nezinau. todel atsiprasau jei suklaidinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 10, 15:03)
as manau kad kiekvienas atvejis yra kitoks ir reik konkreciai aiskintis, gal nuo vst darbuotoju geranoriskumo  ar kompetentingumo priklauso, as uzklausiau del tokio tarifo tai iskart atsake, ne bute jei yra dujos negalima. juk jei butu galima galejo pranesti: tai kainuos daug pinigu ir laiko g.gif gal tingejo gal nezinojo. nezinau. todel atsiprasau jei suklaidinau. ax.gif

Mes taip pat vasarą tvarkėmės dokumentus el.viryklei (VST, namas 35 m. senumo). Tai pirmiausia reikėjo gauti bendrijos pirmininko sutikimą, kad pas mus būtų el.viryklė, tada išsipirkomj papildomus kW (apie 50 Lt, į tą pačią kainą įėjo ir skaitliuko pakeitimas į 2 tarifų). Po to reikėjo atsijungt dujas ir atnešt pažymą , kad atsijungėm. Ir galiausiai pasidaryt kažkokį projektą (darė žmogus iš valst.energetikos inspekcijos (VST nurodė pas ką kreiptis)- kainavo apie 200 Lt).

Mums tas malonumas kainavo dar +200 Lt, nes bendrijos pirmininkas nelabai norėjo leist tos el.viryklės - tipo seni laidai name, bus per didelis apkrovimas gal kada sudėgs. Tai mes pasikeitės įvadinį laidą nuo dėžės sklepe iki savo buto.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 10, 10:20)
as, asmeniskai noreciau imontuoti saldytuva. ir truputi "palengvinti" virtuve. 7,5 kv. patalpa nera labai didele, tad man atrodo kad sunkoka (bet cia skonio reikalas ir subjektyvus poziuris). noreciau papildomo bloko stalciu (man atrodo kad taip patogiau, nes ieskant daikta nereikia pritupt  mirksiukas.gif  biggrin.gif )

Aciu labai smile.gif
Tik vat del saldytuvo, tai mama tikrai nenori jo imontuot, del finansu...
O pati virtuve yra didesne nei 7,5 kv.m. Cia tik virtuviniam komplektui isskirta tiek vietos. Suspausta neturetu but, nes ir dabar abi tos sienos uzimtos. Del papildomo stalciu bloko dar reikes pagalvot smile.gif
Spalvos bus siek tiek kitokios tiesiog programelej nerandu tinkamu spalvu...
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2010 02 08, 22:18)
My Webpage

My Webpage

Is anksto dekui uz pastebejimus  4u.gif

ieskausi ir as ideju savo virtuvei. ten remontas nedarytas jau kokiu 20metu, o sienines spintos ir antresoles visus 30metu stovi.

Mano virtuve lygiai tokia pati. jusu pasiulytas variantas tikrai geras, bet del saldytuvo tame kampe suabejociau, nes stalas jau gaunasi prie pat iejimo. pas mano kaimyne panasiai - tai gaunasi, kad sedi beveik koridoriuje, siulyciau saldytuva su stalu apkeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 11 vasario 2010 - 13:00
Merginos, musu baldzius siulo isigyti to ki gartrauki, ale geresnis, nes neissitraukiamas doh.gif

http://209.85.129.13...lient=firefox-a

nu man tai kaip tik atrodo, kad issitraukiamas daugiau susiurbia garu, nei sitas. As zinau, kodel jis mums sita siulo, nes nenori daryti apkantavimo aplink gartraukio istraukiama detale, t. y. jis nori palikti gartrauki taip kaip pas Krisss virtuveje, o man taip nepatinka, as noriu, kad ant gartraukio butu tokia pati medziaga kaip ir spinteles. Ka jus manot?
Atsakyti
merginos paaiskinkit prasau ar pirmasis gartraukis issitraukiamas ar ne? ir kodel antras gartraukis pavaizduotas taip aukstai, na ne vienoje linijoje kaip spintele?

http://www.eurobuiti...9-silver-2m-f60

http://www.eurobuiti...-2m-grey-ix-a60
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 11, 16:33)
merginos paaiskinkit prasau ar pirmasis gartraukis issitraukiamas ar ne? ir kodel antras gartraukis pavaizduotas taip aukstai, na ne vienoje linijoje kaip spintele?
http://www.eurobuiti...9-silver-2m-f60 

http://www.eurobuiti...-2m-grey-ix-a60

Kiek aš suprantu tai pirmasis yra neištraukiamas, jis bent jau foto montuojamas kaip matau po spintele.. g.gif antrasis ištraukiamas, ir aukščiau turbūt todėl kad virš dujinės gal viryklės montuojamas, nes gi virš dujinių visada jie aukščiau būna.. 4u.gif mano tokia nuomonė,.. mirksiukas.gif

O tas ankstesnėj žinutėj gražus.. bet tai jis kaip suprantu siaurutis bus per spintelę tik tai apie 35cm.. ar keik ten tos spintelės? ax.gif o ištraukiami jie beveik 60cm pasidaro.. tongue.gif aš savu iš tiesų patenkinta.. traukia 100kartų geriau nei mano turėtas Fagor, nors siurbimo kubatūra ta pati.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 02 11, 16:47)
Kiek aš suprantu tai pirmasis yra neištraukiamas, jis bent jau foto montuojamas kaip matau po spintele..  g.gif  antrasis ištraukiamas, ir aukščiau turbūt todėl kad virš dujinės gal viryklės montuojamas, nes gi virš dujinių visada jie aukščiau būna..  4u.gif mano tokia nuomonė,..  mirksiukas.gif

O tas ankstesnėj žinutėj gražus.. bet tai jis kaip suprantu siaurutis bus per spintelę tik tai apie 35cm.. ar keik ten tos spintelės?  ax.gif  o ištraukiami jie beveik 60cm pasidaro.. tongue.gif  aš savu iš tiesų patenkinta.. traukia 100kartų geriau nei mano turėtas Fagor, nors siurbimo kubatūra ta pati..  g.gif

zodziu pirksim istraukiama be jokiu kalbu, esme ta, kad baldzius nori man isiulyti brangesni ta is apacios primontuojama gartrauki, kad jam nereiktu spinteles ispjaudineti ir kantelio ant gartraukio deti. Nu bet as is jo issireikalausiu visko iki paskutinio laso. Kriss, o jums nebuvo taip, kad ta imone pas kuria daretes virtuve is pradziu labai iniaciatyviai visko emesi, o paskui pamazu pamazu ir aprimo? Mane tas atstovas biski erzinti pradejo doh.gif
Atsakyti