Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Guduke @ 2010 02 08, 11:50)
Sveikos

Gal galetum parasyt, su kokiom programelem projektuojates virtuves  bigsmile.gif  Buciau labai dekinga  4u.gif

Su ALNO programele. Ja galima nemokamai parsisiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 02 08, 10:49)
As gal daryciau taip  g.gif

Cia Adelle'i

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Patiko. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 02 08, 11:55)
Su ALNO programele. Ja galima nemokamai parsisiust smile.gif

Galima nuorodą, iš kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 08, 12:38)
Ačiū labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Patiko.  biggrin.gif
Papildyta:

Galima nuorodą, iš kur?  4u.gif

As dabar nerandu tiksliai is kur siunciausi, bet i google isivedziau alno. Arba iskart iveskit alno kitchen planner. Ir ten daug puslapiu ismeta, taip as ir ieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 02 08, 10:49)
As gal daryciau taip  g.gif
Cia Adelle'i

Stalas didokas g.gif , kiek cm praėjimui lieka?
Mano nuomone, tokioj mažoj virtuvėj toks kvadratinis stalas keturiems- prabanga

Atsakyti
Na stala jau galima rinktis ir veliau, juk svarbiausia tai pats komplektas, kurio jau niekas negales nei stumdyt, nei perdarinet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima, pas ka yra dujines viryklės smile.gif Kiek cm nuo dujines virykles turi kabeti gartraukis? Ir ar tai priklauso nuo gartraukio parametru ar nuo pakabinamu psinteliu aukscio, kad sulygint gartrauki (istraukiama) su pakabinamu spinteliu apacia? Labai aukstai negaliu kelt spinteliu, nes nepasieksiu, esu neaaukstauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 02 08, 16:07)
Na stala jau galima rinktis ir veliau, juk svarbiausia tai pats komplektas, kurio jau niekas negales nei stumdyt, nei perdarinet  4u.gif

taip, stalą mažesnį žiūrėsiu. smile.gif

O kaip geriau - viršutinės spintelės iki pat lubų ar paliekant tarpelį. Ir koks atstumas turėtų būti nuo stalviršio iki spintelės? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 02 08, 12:51)
As dabar nerandu tiksliai is kur siunciausi, bet i google isivedziau alno. Arba iskart iveskit alno kitchen planner. Ir ten daug puslapiu ismeta, taip as ir ieskojau smile.gif

Deja, nieko neberandu, visos nuorodos nebeveikia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 08, 16:40)
taip, stalą mažesnį žiūrėsiu.  smile.gif

O kaip geriau - viršutinės spintelės iki pat lubų ar paliekant tarpelį. Ir koks atstumas turėtų būti nuo stalviršio iki spintelės?  4u.gif
Papildyta:

Deja, nieko neberandu, visos nuorodos nebeveikia.  verysad.gif

As tai nelabai nusimanau apie atstumus, bet man rodos 60 cm, bent jau pas mne taip yra padaryta. O spinteliu nedaryciau iki lubu, palikciau siek tiek vietos. Cia tik mano nuomone.
Papildyta:
Pabandykit parsisiust is cia:
http://www.brotherso...ner-109789.html
Atsakyti

My Webpage

My Webpage

Noriu ir as komentaru... ax.gif Mano virtuve kaip minejau taip pat labai maza, siena kur stovi dujine -2.5 m., ten kur kriaukle 1.7. Toje puseje kur saldytuvas siena tokia pat - 2.5. Praejimui lieka vos 1.17 m.
Saldytuva norime deti buten toje sienoje kur priesais dujine, prie lango. Kaip kazkas auksciau minejo, iki vamzdziu jis puikiai sutilptu. Bet vat neaisku kaip su tuo stalu padayti, kokio ji dydzio pasirinkti (kad dar ir praejimo neuzgriozdintu, vistiek dar spinteles gi bus..) Isivaizduojam, kad jis turetu eiti prie pat saldytuvo, o virs jo, priglausta prie saldytuvo dar eitu spintele mikrobangei idet (kaip pirmoje nuorodoje)..
Is anksto dekui uz pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justea: 08 vasario 2010 - 21:19
QUOTE(justea @ 2010 02 08, 22:18)
My Webpage

My Webpage

Noriu ir as komentaru... ax.gif  Mano virtuve kaip minejau taip pat labai maza, siena kur stovi dujine -2.5 m., ten kur kriaukle 1.7. Toje puseje kur saldytuvas siena tokia pat - 2.5. Praejimui lieka vos 1.17 m.
Saldytuva norime deti buten toje sienoje kur priesais dujine, prie lango. Kaip kazkas auksciau minejo, iki vamzdziu jis puikiai sutilptu. Bet vat neaisku kaip su tuo stalu padayti, kokio ji dydzio pasirinkti (kad dar ir praejimo neuzgriozdintu, vistiek dar spinteles gi bus..) Isivaizduojam, kad jis turetu eiti prie pat saldytuvo, o virs jo, priglausta prie saldytuvo dar eitu spintele mikrobangei idet (kaip pirmoje nuorodoje)..
Is anksto dekui uz pastebejimus  4u.gif

O prie lango stalas netilptų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2010 02 08, 22:18)
My Webpage

My Webpage

Noriu ir as komentaru... ax.gif  Mano virtuve kaip minejau taip pat labai maza, siena kur stovi dujine -2.5 m., ten kur kriaukle 1.7. Toje puseje kur saldytuvas siena tokia pat - 2.5. Praejimui lieka vos 1.17 m.
Is anksto dekui uz pastebejimus  4u.gif

o saldytuvas prie virykles netilptu?
Papildyta:
Beje maciau buvo diskusiju del lentos ant sienos su hpl tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu.. Nesukit sau galvos ir nieko nedarykit, baldziai patys pagamins ir montuodami baldus uzdes ta nugara. Tikrai daugiau nekainuos negu patiems darytis, o rupesciu daug maziau.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 02 08, 15:20)
Sveikos, turiu klausima, pas ka yra dujines viryklės  smile.gif Kiek cm nuo dujines virykles turi kabeti gartraukis? Ir ar tai priklauso nuo gartraukio parametru ar nuo pakabinamu psinteliu aukscio, kad sulygint gartrauki (istraukiama) su pakabinamu spinteliu apacia? Labai aukstai negaliu kelt spinteliu, nes nepasieksiu, esu neaaukstauge  biggrin.gif

Gartraukis turi kabeti (kalbant apie dujine virykle) 65-75 cm; o su elektrine 55-65 cm, cia tokie standartai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 09 vasario 2010 - 08:10