Va va, man irgi rupi tas gartraukio klausimas. Pas save virtuvej irgi noreciau imontuojamo gartraukio ir kad gartraukis butu viename aukstyje su visom virsutinem spintelem (kaip pas Krisss), bet jei vis delto vyras nepersigalvos ir "nepasirasys" det indukcine kaitlente, teks det dujini pavirsiu, o tada ir ta gartraukio spintute teks kelt auksciau uz visas... o man tai taip nepatinka...tai vis ir galvoju - ar yra dar kokiu nors kitokiu budu (visas virsutines spinteles kelt i gartraukio auksti butu per aukstai...)
QUOTE(alira @ 2010 02 05, 12:08)
nea sitas kazkaip nesiziuri su nutrukimu...as galvojau apie ta pirmaji jusu padaryta varianta...
Tik va is vis nezinau ar imanoma prie saldytuva ta kargiuka daryti, nes dabar ventiliacijos anga padaryta iverinat 60 cm spintute tarpe tarp saldytuvo ir orkaites...mano vyras sako,kad jau nebegalima...
Oi kaip sunku sakes...o siandien dar susitiksim su tuo baldininku musu del spalvu, nes reikia plyteles pirkti, tai norim issirinkti baldu spalva kartu...jis daro baldus gerai...bet va su patarimais pas ji kudos antys...ka pasakysi ta padarys...o savo minciu tai nulis
Tik va is vis nezinau ar imanoma prie saldytuva ta kargiuka daryti, nes dabar ventiliacijos anga padaryta iverinat 60 cm spintute tarpe tarp saldytuvo ir orkaites...mano vyras sako,kad jau nebegalima...
Oi kaip sunku sakes...o siandien dar susitiksim su tuo baldininku musu del spalvu, nes reikia plyteles pirkti, tai norim issirinkti baldu spalva kartu...jis daro baldus gerai...bet va su patarimais pas ji kudos antys...ka pasakysi ta padarys...o savo minciu tai nulis
Lika projektukai labai simpatiski, man grazu paprastos formos..
su lentynomis vietoje pakabinamu spinteliu tikrai variantas nelabai , prie lentynu lentynos, geriau tikrai pirmieji variantai, tik jei rinksites siuos,tai reikia patraukti lentyna i desine, nes gali kliudyti desineje puseje esancios dureles:
ir gartraukio ortaki tikrai nera problema patraukti kur reikia, tik tokiu atveju arba spinteles paaukstint arba uzdengti baldine plokste, kaip sake Lika. o kadangi galima patraukti, tai butu idealiausia, kad kriaukle su virykle susikeistu vietomis (jei imanoma patraukti vandeni), nes patogiausias isdestymas saldytuvas - plautuve - virykle.
Tokiu atveju galima šaldytuvą perkelti į kitą kampą.
Šiaip, reiktu visu sienų išmatavimo, taip pat išėjimu, langų ir t.t.
Šiaip, reiktu visu sienų išmatavimo, taip pat išėjimu, langų ir t.t.
Mano virtuvės išmatavimai tokie patys kai Adellės ir Ramziukės. Naujus baldus pasidarėm prieš metus,tai net baisu prisiminti kiek buvo diskusijų mūsų šeimoj dėl virtuvės.Tai turbūt daugiausia galvojimo buvo kaip viską sutalpinti. O aš norėjau ir indaplovės ir šaldiklio virtuvėje. Aišku viską sutalpinom,bet iš pradžių galvojom šaldiklį kelsim į balkoną,bet per metus pripratom ir viskas gerai. Sunku tokioje virtuvėje sugalvoti kažko įspūdingo,tiesiog dėlioji ko tau reikia vieną prie kito ir viskas.
QUOTE(NEINE @ 2010 02 05, 17:23)
Mano virtuvės išmatavimai tokie patys kai Adellės ir Ramziukės. Naujus baldus pasidarėm prieš metus,tai net baisu prisiminti kiek buvo diskusijų mūsų šeimoj dėl virtuvės.Tai turbūt daugiausia galvojimo buvo kaip viską sutalpinti. O aš norėjau ir indaplovės ir šaldiklio virtuvėje. Aišku viską sutalpinom,bet iš pradžių galvojom šaldiklį kelsim į balkoną,bet per metus pripratom ir viskas gerai. Sunku tokioje virtuvėje sugalvoti kažko įspūdingo,tiesiog dėlioji ko tau reikia vieną prie kito ir viskas.
Tai gal gali parodyti kaip dabar atrodo virtuvė? begalo smalsu
labukas mamukai,gal patartumet kur kaune baldus uzsisakyt
kad butu greitai ir nebrangiai
kad butu greitai ir nebrangiai
Ačiū Krisss, Lillita, už nuomones, taip ir darysim, ta prasme nuleisim šiek tiek gartraukį, ka būtų lygi linija.
Virtuvę jau užsakėm, maždaug po 3 savaičių turėtų pagaminti, ačiū labai visoms už patarimus, dabar belieka laukti rezultato
Virtuvę jau užsakėm, maždaug po 3 savaičių turėtų pagaminti, ačiū labai visoms už patarimus, dabar belieka laukti rezultato
Galima butu mazoje virtuveje pabandyti padaryti siu dvieju virtuviu hibrida (vaizdine medziaga mano anksciau aprasytos idejos)
ir
arba:
O cia mastancioms del ryskiu spalvu:
ir
arba:
O cia mastancioms del ryskiu spalvu:
[quote=Ramziukė,2010 02 05, 10:58]
justea labai panašiai pabraižė, tik mano atveju reiktų viryklę link kriauklės patraukt, kad šaldytuvą į kampą įkišt.
O kaip jus ikisat saldytuva i ta kampa? mum tai duju vamzdziai trukdo, skaitliuas... as labai noreciau kad viskas butu salia, bet nesigauna, reik kelti i priesinga puse...be to ventiliacija labai riboja dujines kaitlentes stumdyma...
beje, patarkit prasau kokie geriausi virsutines kampines spinteles variantai...ar tai, ka mes pasirinkome yra patogu?
justea labai panašiai pabraižė, tik mano atveju reiktų viryklę link kriauklės patraukt, kad šaldytuvą į kampą įkišt.
O kaip jus ikisat saldytuva i ta kampa? mum tai duju vamzdziai trukdo, skaitliuas... as labai noreciau kad viskas butu salia, bet nesigauna, reik kelti i priesinga puse...be to ventiliacija labai riboja dujines kaitlentes stumdyma...
beje, patarkit prasau kokie geriausi virsutines kampines spinteles variantai...ar tai, ka mes pasirinkome yra patogu?
QUOTE(justea @ 2010 02 05, 20:33)
Mūsų dujų skaitliukas kitoje dujinės pusėje. Praktiškai turėtų jis tilpti į kampinę spintelę. Bet kaip reiks vamzdžius paslėpt neįsivaizduoju jie išraizgyti po pakabinamom spintelėm ir "puošia" labai
[quote=justea,2010 02 05, 21:33]
[/quote]
45laip. pliusai: patogiau atsidaro durelės, didesnė spintelės talpa. Minusas-sunkiau pasiekti daigtus esančius spintelės gilumoje.
90laip. pliusai: man gražiau, lengva pasiekti visus esancius daigtus. Minusas-dvigubos durelės po kiek laiko išsikraipo, pasėsta.
[/quote]
45laip. pliusai: patogiau atsidaro durelės, didesnė spintelės talpa. Minusas-sunkiau pasiekti daigtus esančius spintelės gilumoje.
90laip. pliusai: man gražiau, lengva pasiekti visus esancius daigtus. Minusas-dvigubos durelės po kiek laiko išsikraipo, pasėsta.