Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Liko @ 2010 02 05, 01:22)
Papiešiau kelis variantus.
Man taip gražiau  blush2.gif
Ir rankenėliu nenupiešiau, nes ten ne taip paprasta.

Cia alirai..

Aciu LIKO uz brezinukus...Na tikrai labai graziai ziurisi....Man patinka kaip atrodo L formos kampas...tikrai, ko gero reikia keisti ta kampine plautuve i L forma... smile.gif
Tik man vienas dalykas niekaip nesigauna...kur darbastalis tai man butinai reikia stalciu. O tada jau turbut gadinasi simetriskas vaizdas kaires puses spintelese. doh.gif Juk ten stalo irankiai patogiau laikyti nei kazkur sone (tarkim jei deti irankius i stalcius desineje).
Ir mikrobange visgi as noriu deti i spintele, o ne taip ant lentyneles (galima svarstyti i virsutine spintele is desines gartraukio puses).
Tiesa, pas mus jau padaryta ventiliacijos anga yra ties ta vieta kur pagal anksciau mano susta brezini stovejo virykle...kazin galima butu slikti 30 cm? Nesigadins spinteles? Bet man labai patiko ten deti kargo krepsi prieskoniams thumbup.gif
Ir del spinteliu iki pat sienos galo...man gal visai grazu kaip jos uzsibaigia neprivedant iki pat sienos...ir jei tas virtuves baldu plokstes atsikartojimas ant desines puses sienos...gal nieko butu? Tik man sunku daar isivaizduoti kaip atrodytu tas neuzsibaigimas jei L formos kriaukle? g.gif g.gif
Ech, sunku kaip neturi vaizduotes verysad.gif verysad.gif doh.gif

Ranskuostines atsisakyciau jeigu prieskonine deti salia saldytuvo...Bet ka daryti tada su desine puse? Stalciu blokus ar ka daryti? Vietos ten nemazai....Bet brangu daug stalciu?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alira: 05 vasario 2010 - 10:55
Tik man sunku daar isivaizduoti kaip atrodytu tas neuzsibaigimas jei L formos kriaukle? 

O kodėl norite to neužsibaigimo?
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 05, 12:27)
O kodėl norite to neužsibaigimo?

Na man kazkaip atrodo lengvesnis bendras vaizdas butu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 02 05, 13:30)
Na man kazkaip atrodo lengvesnis bendras vaizdas butu... blush2.gif

Prasom:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 05, 12:52)

nea sitas kazkaip nesiziuri su nutrukimu...as galvojau apie ta pirmaji jusu padaryta varianta...
Tik va is vis nezinau ar imanoma prie saldytuva ta kargiuka daryti, nes dabar ventiliacijos anga padaryta iverinat 60 cm spintute tarpe tarp saldytuvo ir orkaites...mano vyras sako,kad jau nebegalima... 4u.gif
Oi kaip sunku sakes...o siandien dar susitiksim su tuo baldininku musu del spalvu, nes reikia plyteles pirkti, tai norim issirinkti baldu spalva kartu...jis daro baldus gerai...bet va su patarimais pas ji kudos antys...ka pasakysi ta padarys...o savo minciu tai nulis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alira: 05 vasario 2010 - 12:10
Ventiliacijos gofra lankstosi. Ja galima nuvesti iki skylės ir uždengti su baldine plokšte.
O negalvojote apie sala? Darbui ji kurkas patogiau nei tokia kampinė virtuvė.
Turėtumėt ir vietos, ir stalčių po ranka.
Atsakyti
Sveiki,

Na, ir aš atėjau čia prašyti komentarų / patarimų / pastabų ax.gif

Pas mus situacija tokia. Dabar norime pasidaryti virtuvėje tik remontą, o baldus užsakinėti šiek tiek vėliau (gal tik kokį rudenį)... Bet jau preliminarus projektas būtinas, nes dabar reikia:
- daryti pakabinamas lubas
- sieną (kuri bus tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių) uždengti plokšte (mąstėm plyteles klijuoti, bet visgi nusprendėm, kad plokštė praktiškiau)
- pravesti elektrą

Preliminarus virtuvės projektukas toks: (3D vaizdas ir 2D kiekvienos sienos atskiri vaizdai):

user posted image

user posted image

user posted image

Labai laukčiau pastabų/pasiūlymų blush2.gif Taipogi gal patartumėt, kur "įmontuoti" mikrobangę g.gif Ir ką galima būtų sugalvoti virš gartraukio - gal irgi kokią spintelę? g.gif (beje, gartraukio gofrą slėpsime po pakabinamomis lubomis, ventiliacijos anga yra virš plautuvės)...
O čia brėžinukas, kaip aš įsivaizduoju, kaip galima būtų sieną uždengti plokštę (palikčiau užlaidas kažkur po 10 cm, maža kas pasistumtų...) ax.gif

user posted image

Ir dar klausimėlis - gal žinote, kur galima nusipirkti tokios plokštės? ax.gif Ir kaip manot - ar ją daryti tokios pat spalvos koks bus stalviršis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 05 vasario 2010 - 13:00
Del mazos virtuves.

As neturiu programeles pabraizyti, bet gal pas pagelbetu pagal aprasyma mirksiukas.gif

O ismasciau stai ka.... (kadangi baldai ant kojeliu tai su vamzdzias problemos netutetu buti, ir juos nera sudetinga pratempt.

Aprasymas prasidetu nuo sienu kampo 1.57 ir 2.15. Tame kampe statomas imontuojamas saldytuvas (? susizinoti ar yra 0.5 cm plocio tokiu imontuojamuju saldytuvu., jei, ne, tai statyti paprsta. ji galima butu pastatyti ant kokios dezes su stalciu, kuriame tarkim laikytumet darzoves (bulves, morkas, svogunus ar dar ka nors...) ).

Toliau keliaujame link lango. Spintele su stalciukais (ar kargo) apie 30 cm.), virykle (gal irgi yra 0,50 imontuojamuju pagal ploti). Ir kriaukle. Ja galima apsukti i lango puse (plaunant indus stovesyte veidu i langa), stalvirsi gelima lengvai ispjaustyti palei duju vamzdzius, o juo nudazant priderinus spalva prie baldu ir dar kaip nors padekoravus (cia jau fantazija). toliau palei langa stalvirsis, kuris tarnautu ir darbastaliu. (jei po juo radijatorius, tai galima pasidaryti dar koki viena staliuka ar spintele ant ratuku (kai dirbate, ja issistumete, kai ne uzstumete atgal), toliau vel spintele, i kurios nisa galima imontuoti mikrobange, arba tiesiog pasidaryti spintele.

Na, cia tik mintis tokia.

Tas stalvirsis palei langa nebutimai turetu buti 0.60 cm gylio. Gal pakaktu ir kokiu 0.50m.

O virsu, kad perdaug neapkauti virtuves, ispildyti spintelemis 2,15m siena... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 05, 13:26)
Ventiliacijos gofra lankstosi. Ja galima nuvesti iki skylės ir uždengti su baldine plokšte.
O negalvojote apie sala? Darbui ji kurkas patogiau nei tokia kampinė virtuvė.
Turėtumėt ir vietos, ir stalčių po ranka.

Musu toji patalpa yra kartu su svetaine ir vietos ne per daugiausia...bendras plotas - 30 kv. O salyte uzima nemazai vietos. O mes norim valgomo staliuko, kuris esant sveciu persidarytu i didesni...o prie salos nelabai patogu sedeti, nera kur koju normaliai pasideti... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, reikia skubios pagalbos help.gif
Jau kaip ir užsakėm virtuvę, bet kadangi iš kamino tipo gartraukio pakeitėm į ištaukiamą, iškilo klausimas, kaip padaryt, kad viršutinių spintelių apačia būtų vienoj linijoj, kadangi pakabinamos spintelės bus be rankenėlių su nuleistu kantu ir tarp jų ištraukiamas gartraukis, tai kaip geriau: ar gartraukį nuleisti šiek tiek žemiau, bet tada iš šono kažin kaip atrodys, ar geriau iš vis spinteles daryti atidaromas su rankenėlėm, nenuleidžiant krašto (nežinau ar čia aiškiai išsireiškiau). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 02 05, 14:21)
Sveikutės, reikia skubios pagalbos  help.gif
Jau kaip ir užsakėm virtuvę, bet kadangi iš kamino tipo gartraukio pakeitėm į ištaukiamą, iškilo klausimas, kaip padaryt, kad viršutinių spintelių apačia būtų vienoj linijoj, kadangi pakabinamos spintelės bus be rankenėlių su nuleistu kantu ir tarp jų ištraukiamas gartraukis,  tai kaip geriau:  ar gartraukį nuleisti šiek tiek žemiau, bet tada iš šono kažin kaip atrodys, ar geriau iš vis spinteles daryti atidaromas su rankenėlėm, nenuleidžiant krašto (nežinau ar čia aiškiai išsireiškiau). ax.gif

Pas mus gartraukis įmontuojamas.. virsutines spintelės be rankenėlių su nuleista šiek tiek apačia.. ax.gif kadangi mūsų kaitlentė elektrinė tai nebuvo labai jau svarbus aukštis iki gartraukio, jei dujinė viryklė visada palieka daugiau vietos.. tada ir gartraukis būna aukščiau..
Va įmetu foto kaip yra pas mus:
user posted image
Atsakyti
tikrai geras pasiulymas, Krisss, o virs gartraukio esancios dureles atsidaro su paspaudimu, touch mechanizmas. galima ir nuleisti gartrauki zemiau, kad visi fasadai butu vienoje linijoje (man asmeniskai graziau, ypac, jei yra didesnis kontrastas spalviskai), tikrai nieko baisaus, kad gartraukis issikisa zemyn,jis kaip atskira buitines technikos detale negadins vaizdo (pas mane taip yra), taciau durelems vistiek reikes paspaudimo mechanizmo. jei dureles paprastai atidaromos i sona, ar pakeliamos viengubos i virsu, tai ne problema, net jei pas jus dvigubos pakeliamos i virsu, nei neiseis ideti paspaudimo mechanizmo. dar yra variantas, kai kuriems gartraukiams galima vietoj metalines briaunos uzdeti fasadine (kaip dureliu) briauna (ta, kuri issitraukia).
Atsakyti