QUOTE(Liko @ 2010 02 05, 01:22)
Papiešiau kelis variantus.
Man taip gražiau
Ir rankenėliu nenupiešiau, nes ten ne taip paprasta.
Cia alirai..
Man taip gražiau
Ir rankenėliu nenupiešiau, nes ten ne taip paprasta.
Cia alirai..
Aciu LIKO uz brezinukus...Na tikrai labai graziai ziurisi....Man patinka kaip atrodo L formos kampas...tikrai, ko gero reikia keisti ta kampine plautuve i L forma...
Tik man vienas dalykas niekaip nesigauna...kur darbastalis tai man butinai reikia stalciu. O tada jau turbut gadinasi simetriskas vaizdas kaires puses spintelese. Juk ten stalo irankiai patogiau laikyti nei kazkur sone (tarkim jei deti irankius i stalcius desineje).
Ir mikrobange visgi as noriu deti i spintele, o ne taip ant lentyneles (galima svarstyti i virsutine spintele is desines gartraukio puses).
Tiesa, pas mus jau padaryta ventiliacijos anga yra ties ta vieta kur pagal anksciau mano susta brezini stovejo virykle...kazin galima butu slikti 30 cm? Nesigadins spinteles? Bet man labai patiko ten deti kargo krepsi prieskoniams
Ir del spinteliu iki pat sienos galo...man gal visai grazu kaip jos uzsibaigia neprivedant iki pat sienos...ir jei tas virtuves baldu plokstes atsikartojimas ant desines puses sienos...gal nieko butu? Tik man sunku daar isivaizduoti kaip atrodytu tas neuzsibaigimas jei L formos kriaukle?
Ech, sunku kaip neturi vaizduotes
Ranskuostines atsisakyciau jeigu prieskonine deti salia saldytuvo...Bet ka daryti tada su desine puse? Stalciu blokus ar ka daryti? Vietos ten nemazai....Bet brangu daug stalciu?...