Kriss virtuvė man taip pat patinka - subtilu, gražu
Va tik irgi idomu, ar patogu varstyti spinteles viršutines tokias plačias
QUOTE(elva @ 2010 02 04, 15:58)
O man didziausias grozis ir yra paprastume Ir tas tapetas man kaip tik suteikia tokio siltumo, prabangos Be jo virtuve atrodytu pernelyg sterili, salta...Ir apskritai, as labai jau esu isranki tapetams , bet sitas tapetas - man LABAI patinka
Krisss, o kodel nepatogios varstoms i sona dureles? Ar del to, kad jos placios (po 60 cm)? O kokias rinktumeisi jei butu galimybe kazka pakeisti?
Krisss, o kodel nepatogios varstoms i sona dureles? Ar del to, kad jos placios (po 60 cm)? O kokias rinktumeisi jei butu galimybe kazka pakeisti?
Varstomos man pradėjo kliūti kai imu indus iš indaplovės ir dedu į lentynas, tai pastoviai galvą daužau.. nes palieku duris neuždarytas, tai tik todėl.. dabar gal norėčiau ar į viršų atsidaromų ar dar kažko.. bet šiaip tai esu patenkinta.. ir kas anksčiau man kitų virtuvėse nekliūdavo, tai dabar tiek minusų matau, kad ieškau tik kuo paprasčiau, nes man kaip ir tau grožis slypi paprastume..
Tapetas tai pats pigiausias, iš Senukų bet kažkuo jis man toks gražus ir toks paprastas.. šiltas.. toks jausmas kad tik ten jam ir vieta.. tai tiek.. o šiaip kasdien džiaugiuosi..
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2010 02 04, 16:22)
Kriss virtuvė man taip pat patinka - subtilu, gražu
Varstyti man patogu, kažkaip neužkliuvo.. tikrai.. tik va negalima palikti atidarytų, nes tada gali liūdnai baigtis jos gal foto tokios atrodo, bet kasdien naudojant man super..
Ačiū dar kartelį labai visoms už pagyras.. su virtuve jau praktiškai baigta, eisiiu dabar į kitas temas, reikia kažkuo langus uždangstyti.. ieškosiu patarimų ten, nes jau galva nebeneša..
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 04, 11:12)
radijatorius lieka kur buves )) tik virs jo i stalvirsi imontuojamos ventiliacines groteles, ir i baldini plintusiuka taip pat- kad cirkuliuotu siluma. toje vietoje spintele menka gaunasi, nes ji atsitraukia per radijatoriaus stori, bet vistiek, pavyzdziui ranksluostukams ten ideali vieta ) na o darbaatalis tai liuksikai prie lango...
na i jei labai baisu del silumos, na tai galima daryti atvira ta spintele.
na i jei labai baisu del silumos, na tai galima daryti atvira ta spintele.
Ačiū už idėjas.
O jei palangė 15cm žemiau negu stalviršis? Kaip tada?
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 02 04, 10:59)
Mano lygiai taip virtuvė. Jei kam nesunku, padėkite, kaip sutalpinti būtiniausius baldus ir stalą su kėdėm?
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 20:58)
Ačiū už idėjas.
Papildyta:
Mano lygiai taip virtuvė. Jei kam nesunku, padėkite, kaip sutalpinti būtiniausius baldus ir stalą su kėdėm?
Papildyta:
ir mano tokia Remontą planuojam pavasariop, tai vis žvalgausi/skaitausi gerų patarimų. O jei kas nepatingės ir projektuką sumes (Man su alno niekaip sukišt baldų nesigauna ) būsiu labai dėkinga
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 21:58)
man tai sake, kad norint palei langa daryti virtuves spinteles tai jau reikia galvoti keiciant langa ir ji daryti mazesni, pakelt i virsu palange, kad sulygiuoti
Ramziuke, as cia biski pabraiziau... tiesa, man nepavyksta nieko sugalvot prie lango. Net neisivaizduoju kaip suspaust plautuve ir virykle, o dar padaryt kampa link lango. Tikriausiai nieko gero man nesigavo, bet stengiausi...
My Webpage
jei prasys slaptazodzio, tai - virtuve
My Webpage
My Webpage
[QUOTE]My Webpage
Kadangi mano virtuve tokia pat nedidele, tai nusprendziau ikelti savaji preliminaru varianta Siaip dabar tik ieskomes kas mum pagamins, braizomes, renkames is visur naudinga info, o dar noreciau ir jusu komentaru
musu virtuve lygiai tokia pat kaip tame brezinyje per keleta poziciju auksciau, tik vienas skirtumas kad pasididinome vonia siek tiek, todel ta siena, kur yra praejimas yra 1.70...
[QUOTE]My Webpage
Kadangi mano virtuve tokia pat nedidele, tai nusprendziau ikelti savaji preliminaru varianta Siaip dabar tik ieskomes kas mum pagamins, braizomes, renkames is visur naudinga info, o dar noreciau ir jusu komentaru
musu virtuve lygiai tokia pat kaip tame brezinyje per keleta poziciju auksciau, tik vienas skirtumas kad pasididinome vonia siek tiek, todel ta siena, kur yra praejimas yra 1.70...
QUOTE(Liusii @ 2010 02 04, 21:54)
man tai sake, kad norint palei langa daryti virtuves spinteles tai jau reikia galvoti keiciant langa ir ji daryti mazesni, pakelt i virsu palange, kad sulygiuoti
Na kad jau buvo plastikinis įdėtas, be to namas neseniai renovuotas, nemanau, kad galima bus išorę gadint. Tai dabar teks derinti prie to, kas yra.
Papiešiau kelis variantus.
Man taip gražiau
Ir rankenėliu nenupiešiau, nes ten ne taip paprasta.
Cia alirai..
Man taip gražiau
Ir rankenėliu nenupiešiau, nes ten ne taip paprasta.
Cia alirai..
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 23:37)
Pasmus virtuve viens prie vieno. Projekto dar neturiu, nes tik pasimatavom, pasipiesem, eisim veliau atsiimt.
Apacioje pas mus viskas issideste taip: nuo lango-saldytuvas (nemontuotas 45), dujine 60, indaplove 45, kampine spintele, tik uzsisukus kriaukle 39 cm spinteleje, tai ir kriaukle tik 30, kadangi norim, kad uzsisukus, prie tos sienos, kur 1,57 butu ne tokios gilios spinteles, o del duju vamzdzio, kuris yra prie sienos, kur saldytuvas, netelpa didesne. Ant tu vamzdziu kampe, sluostes spinciuke.
Gal veliau pabandysiu pabraizyt..
QUOTE(konfetee @ 2010 02 04, 22:50)
Ramziuke, as cia biski pabraiziau... tiesa, man nepavyksta nieko sugalvot prie lango. Net neisivaizduoju kaip suspaust plautuve ir virykle, o dar padaryt kampa link lango. Tikriausiai nieko gero man nesigavo, bet stengiausi...
My Webpage
My Webpage
Ačiū Tik kiek begalvotumėm, bematuotumėm mums šaldytuvas tik į kampą prie lango geriausiai tinka. Tai ir bus kaip ssauleno rašė: šaldytuvas, siaurutė spintelė ale rankšluostinė, viryklė, kampinė spintelė, užsisukus, kriauklė su spintele
justea labai panašiai pabraižė, tik mano atveju reiktų viryklę link kriauklės patraukt, kad šaldytuvą į kampą įkišt.
QUOTE(ssauleno @ 2010 02 05, 10:32)
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 23:37)
Pasmus virtuve viens prie vieno. Projekto dar neturiu, nes tik pasimatavom, pasipiesem, eisim veliau atsiimt.
Apacioje pas mus viskas issideste taip: nuo lango-saldytuvas (nemontuotas 45), dujine 60, indaplove 45, kampine spintele, tik uzsisukus kriaukle 39 cm spinteleje, tai ir kriaukle tik 30, kadangi norim, kad uzsisukus, prie tos sienos, kur 1,57 butu ne tokios gilios spinteles, o del duju vamzdzio, kuris yra prie sienos, kur saldytuvas, netelpa didesne. Ant tu vamzdziu kampe, sluostes spinciuke.
Gal veliau pabandysiu pabraizyt..
lauksiu pasirodant