[quote=vivaidejos,2010 02 03, 20:03]
Aliros virtuveje man nepatinka tas
kampas su plautuve-nemegstu tokiu
))
jis ir netinka prie daromo stiliaus (virsutines spinteles nutruksta), kazkaip nesuprantu kodel taip daroma, bet jei taip ,tai tada noretusi L formos kampo-stilingiau atrodytu ir tada virsus kaip ir jau komponuotusi... na o del mikrobangines tai as daryciau
2 spintas kaireje-tokio svorio pagal turima ilgi igytu si virtuvele, nes pakankamai ilga ji. Na ir toje spintoje paslepciau mikrobangine
dar ziuriu desineje pastatomos spinteles kabo ore? ar cia pamirso plintusiuka baldini?
Labai aciu uz atsiliepimus
Del kampo ir as svarsciau, kad gal daryt L formos...
Tas spinteliu nutrukimas del to,kad i ta virsutine spintele (jeigu apatine kampine) nepatogu prieiti butu.
O spintos antros neiseitu daryti, nes orkaite su virykle turi buti toje vietoje kur yra nupiesta, kadangi ten kaminas. (pirmoji spinta - tai saldytuvas). O sipinteles desineje puseje is tiesu kabo ore...nes ten is apacios bus apsvietimas. Biski bijau as jo, nes gali visokie trupinukai apsisviesti, bet jau jis padarytas...todel teks pameginti, o jei nepasiteisins uzkalsim plintusiuka. Tiesa, desineje puseje virsuje tai ne spinteles, o tiesiog staciakampe lenta (atsikaretojimas tokios pat plokstes kaip ir virtuves baldai).
Papildyta:
[quote=Liko,2010 02 03, 20:37]Idomi tik mergaičių nuomonė?
Sutinku su Vivaidejos dėl kampinės kriauklės. Be to ji kurkas brangesnė. O ir aliuminės rankenėlės toje vietoje gražiai nesusileis, nors nuotraukoje jos net nesimato.
Mikrobangų krosnelę slėpčiau apatinėje spintelėje už durelių. Bet jeigu nuspresite, kad paliksite viršuje, tai nedarykite visos spintelės gilesnės, užtenka tik dugną. Virš kriauklės turėtu būti indauja.
O jei parašytumėt matmenys, galėčiau nupiešti kaip aš išplanuočiau šią erdvę.
[/quote]
Kaip smagu kad tiek dau atsiliepete i mano pagalbos sauksma...Aciu jums Busiu dekinga uz kiekviena nuomone.
O matmenys butu tokie siena kaireje 3,9 m, siena desineje 2.8 m. Saldytuvas, orakite turi buti toje vietoje kur jau nupiesta.Kriaukle su indaplove taip pat kazkur panasiai ten, nes jau suvedziotas vandentiekis.
Indaujos siaip neplanavau daryti, kadangi bus indaplove tai isemus is jos viska sudesiu i priklausancias vietas. O jei kokia lekstele issiplausiu rankomis tai galima padeti ant kriaukles padekliuko kad nusivarvetu ir tiek.
Papildyta:
[quote=kristik,2010 02 03, 21:42]
Apmąstyk kam jūs naudojate mikrobangę - tarkim mes šildom rytais pieną kavai, kartais vyras pasiildo sriubos lėkštę (jos pas mus neplačios), todėl man jos nereikia standartinio dydžo, jei tavo šeimos poreikiai tam reikalui taip pat nedideli, tada daryk pakabinamas spintels veinodo gylo, o įmontuojamą mokrobangę mažesnę
Del mikrobanges...is tiesu galvoju, kad mes ja dazniau naudojam pasisildymui maisto, o ne maisto gaminimui...turbut mums uzteks ir mazesnes talpos mikrobanges....
Klausimas1: kodėl pakabinamos spintelės ne iki pat kitos sienos? Man tas kampas
per tuščias, tarsi neužbaigtas...
Cia del to, kad jei plautuve kampine prie tos virsutines spinteles nelabai prieisi...na ir aisku, tipo, stilius
Klausimas2: Ar dešinėje langas, ar pakabinamos spintelės?
Desineje tiesiog staciakampe lenta - atsikartojimas virtuves baldu.
Man patiko jau minėta mintis dėl dvigubos spintos, tik tokiu atveju arba kaitlentė bus prie pat spintos šono, arba tu prarasi naudingo stalviršio darbastaliui
Tada vertėtų plautuvę perkelti į dešinę pusę. Tačiau ir šioje vietoje minusiukas - darbastalis ties kampu - nors tragedijos nėra, vistik patogiau, kai darbastalis yra tiesioje linijoje
Nukirsto kampo aš niekada nemėgau, todėl mano nuomonė šiuo klausimu subjektyvi
O ne išvaizdos požiūriu, čia minusas - du stalviršio sujungimai..
Kas dėl apatinų, tai gerai pasvarstyk ar tau duos naudos mažas kargiukas.. Gal vertėtų vietoj jo ir kito platesnio padaryti vieną
( Pvz. aš labai svaigau dėl 800 mm ilgio stalčių, tačiau gerai viską įvertinus vistik nusrendžiau daryti 600mm
)
Ten salia plautuves svarsciau daryti ranksluostinuke (15 cm)
Na, o tą aukštą spintą aš įrėminčiau su plokštę (galima pavarijuoti apjungiant ir pakabinamas) - ji neatrodytų tokia vieniša, o ir šiaip vaizdas būtų kur kas užbaigtenis
Ten ta auksta spinta saldytuvas....nezinau kaip ten isiremina?
Atlesikite, kad taip netvarkingai viska surasiau - labai sunku su mazu leliuku nepaleidzia mamos visai :4u: