QUOTE(kristik @ 2010 02 03, 18:18)
Čia mano patarimai ir pastebėjimai, o spręsti tau
Juk ten gyvensi tu
Ir dėkui už patarimus, labai naudingi jie, gyvensiu tai aš, bet kada nežinau ko noriu, tai patarimai padeda, bet visai į pievas nenuvaryti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 19:03)
na kaip kad padare Neeri, ir cia su jos virtuve vyksta super diskusijos
Na taip merginos man pagelbėjote laaaabai. Jau projektėlis pas meistrą guli ant stalo su pakeitimais ir pan, dar perdarys eilinį kartą kompe ir manau viskas bus
Beje vienas dalykas iš jūsų pasiūlymų nenuginčijamai rado virtuvėje savo vietą (kas tai, lai lieka maža paslaptimi, kol virtuvė stovės vietoje
) aišku ir kti patarimai buvo "suvirškinti", priimti ir kai kurie panaudoti ir įkomponuoti, dar kartą dėkui
O dabar dar klausimas vis dėl to dėl spalvų, apsikrovusi begalėmis palečių ir mąstau, ką prie savo vaškinių dienų ir ąžuolo grindų geriausiai durelėms pritaikyti
Galvoju viską daryti baltai blizgia plokšte, stalviršį baltą, o va dureles gal dramblio kaulo arba gelsvai dramblio kaulo blizgia , a
Ką jūs į tai. Beje, jaučiu atsisakysiu to MDF, nes yra tokių gražių ir kokybiškų plokščių termopalo, kad galvoju, kam kišti pinigus į tą patį vaizdą
QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 21:04)
Nesusilaikiau neparašius, kad aš lygiai taip kaip tu dėl grindų ir kas liečia plyteles
QUOTE(ssauleno @ 2010 02 03, 21:57)
Mes ir negalim deti plyteliu, dabar ziurim visokiu marmaliaumu, parketlenciu...meistrai sake, kad parketlentes virtuvei netinka
Kuo patartumet grindis kloti?
Galima dėti trisluoksnes parketlentes, ką mes darysim, galima kamštinę dangą.