Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Krisss @ 2010 02 02, 16:58)
Parodysiu..  blush2.gif dabar truputi svetaine baigiam susitvarkyti, tai virtuve labai jau apkuista.. tikiuosi savaitgali pasibaigsim ir tada jau dziazo duosim.. nors teisybe pasakius nelabai ten ir skirtumas matosi, buvau viena imetusi kur su tapetu, tai praktiskai tas pats ir atrodo..  4u.gif

4u.gif

http://www.interus.l..._baldu_galerija

http://www.interus.l...h...w=800&h=600

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 20:28)

ekspozicijos pradzioje, pacioje garbingiausioje vietoje smile.gif))))))
Atsakyti
Akutee, pas me toje vietoje kur pas tave stovi vyrikle buvo pastatytas saldytuvas (daugiau niekur jis man netiko). Tuomet zingsniuojant nuo jo link kitos sienos, spintele su stalciais ir kriaukle. tuomet stalvirsis sukosi ir spintele 30 cm su lentyna. toliau perkeliau virykle (ji gavosi ventiliacines angos zonoje) ir uz jos dar tilpo pusapvales lentynos (tuo metu dar nelabai kas dare pusapvalias durles. stalvirsio gylis - 55cm. spinteliu gylis 50 cm.

virykliu pasirinkimas su tokiu gyliu ribotas, bet ju yra... as rinkausi 50x50cm. buvo sudetinga su tokiais ismatavimais rasti kamina (gartrauki).
bet tai buvo pries 10 metu..

saldytuva taip pat rinkausi 50cm plocio.

tai dar ir liko vietos pailgam staliukui su uzapvalintais stalvirsiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 03 vasario 2010 - 19:39
QUOTE(alira @ 2010 02 03, 20:29)
Mergaites, prasau uzmeskite aki i siuos projektelius ir parasykite savo nuomones!!! Busiu laaabai dekinga...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Idomi tik mergaičių nuomonė? verysad.gif

Sutinku su Vivaidejos dėl kampinės kriauklės. Be to ji kurkas brangesnė. O ir aliuminės rankenėlės toje vietoje gražiai nesusileis, nors nuotraukoje jos net nesimato.
Mikrobangų krosnelę slėpčiau apatinėje spintelėje už durelių. Bet jeigu nuspresite, kad paliksite viršuje, tai nedarykite visos spintelės gilesnės, užtenka tik dugną. Virš kriauklės turėtu būti indauja.
O jei parašytumėt matmenys, galėčiau nupiešti kaip aš išplanuočiau šią erdvę. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 02 03, 18:29)
Mergaites, prasau uzmeskite aki i siuos projektelius ir parasykite savo nuomones!!! Busiu laaabai dekinga...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Apmąstyk kam jūs naudojate mikrobangę - tarkim mes šildom rytais pieną kavai, kartais vyras pasiildo sriubos lėkštę (jos pas mus neplačios), todėl man jos nereikia standartinio dydžo, jei tavo šeimos poreikiai tam reikalui taip pat nedideli, tada daryk pakabinamas spintels veinodo gylo, o įmontuojamą mokrobangę mažesnę smile.gif
Klausimas1: kodėl pakabinamos spintelės ne iki pat kitos sienos? Man tas kampas per tuščias, tarsi neužbaigtas...
Klausimas2: Ar dešinėje langas, ar pakabinamos spintelės?
Man patiko jau minėta mintis dėl dvigubos spintos, tik tokiu atveju arba kaitlentė bus prie pat spintos šono, arba tu prarasi naudingo stalviršio darbastaliui mastau.gif Tada vertėtų plautuvę perkelti į dešinę pusę. Tačiau ir šioje vietoje minusiukas - darbastalis ties kampu - nors tragedijos nėra, vistik patogiau, kai darbastalis yra tiesioje linijoje ax.gif
Nukirsto kampo aš niekada nemėgau, todėl mano nuomonė šiuo klausimu subjektyvi rolleyes.gif O ne išvaizdos požiūriu, čia minusas - du stalviršio sujungimai..
Kas dėl apatinų, tai gerai pasvarstyk ar tau duos naudos mažas kargiukas.. Gal vertėtų vietoj jo ir kito platesnio padaryti vieną smile.gif ( Pvz. aš labai svaigau dėl 800 mm ilgio stalčių, tačiau gerai viską įvertinus vistik nusrendžiau daryti 600mm ax.gif )
Na, o tą aukštą spintą aš įrėminčiau su plokštę (galima pavarijuoti apjungiant ir pakabinamas) - ji neatrodytų tokia vieniša, o ir šiaip vaizdas būtų kur kas užbaigtenis 4u.gif

P.S. Tikrai gražu žiūrėti kai skirtingų gamintojų atstovai duoda patarimus tarpusavy nsiginčydami ir nekonkuruodami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 03, 17:52)
Todėl , kad man taip tuo metu susišvietė  lotuliukas.gif Ir koridoriu tokios pat spalvos kaip virtuvė, tai dar svetainę tokią pačią daryti, per daug man nuobodu  lotuliukas.gif
Kažkaip nesukau dėl to galvos, atskirti ar ne  tongue.gif
Ne ne plytelės man nejauku, šalta vasara ir dūžta labai viskas. Nenorėjom abu su vyru plytelių  schmoll.gif

Nesusilaikiau neparašius, kad aš lygiai taip kaip tu dėl grindų ir kas liečia plyteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 22:04)
Nesusilaikiau neparašius, kad aš lygiai taip kaip tu dėl grindų ir kas liečia plyteles biggrin.gif

Mes ir negalim deti plyteliu, dabar ziurim visokiu marmaliaumu, parketlenciu...meistrai sake, kad parketlentes virtuvei netinka unsure.gif

Kuo patartumet grindis kloti?

Zodziu vargo vakariene doh.gif Virtuve maza, vos vos sutalpino viska, kaip norejom, dabar tik kriaukle lycna liko, nes apsiskaiciavom biski doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 03, 17:13)
Gal vis dėl to ryt perfotografuosiu ir įdėsiu geresnias foto. Jei jau nieko nesigaus, tai įdėsiu su dėmėm  biggrin.gif

Diija, galu gale pamatysim tavo virtuve!!!Jau kaip smalsu!!! bigsmile.gif
Temide, kur tu dingai - juk zadejai ir tu savo virtuvele parodyt! bigsmile.gif g.gif

Alira, man, kaip ir kitoms, irgi labiausiai kliuva tos virsutines spinteles - baigiasi kazkaip nei siaip nei taip - nesuprantu, kodel jos nepadarytos iki pat kitos sienos? Taip vaizdas gautusi uzbaigtesnis...tokiu atveju, jei jau virsutines spinteles baigiasi tiesia linija, noretusi ir apatinemis spintelemis islaikyti tas pacias linijas - as irgi rinkciausi L raides kampine kriaukles spintele.
Jei teisingai suprantu, tai desinej pusej tas juodas "kleckas" biggrin.gif - televizorius? Tad vadinasi, i sita spinteliu puse negalima kelti nei kriaukles, nei virykles...o ir is tikruju darbastali tarp kriaukles ir virykles noretusi islaikyti maksimalu, tad dveju dideliu spintu, siuo atveju as irgi nedaryciau g.gif o mikrobangine, jei ji nera pirmo butinumo prietaisas, deciau paprasta, neimontuojama, ir kisciau ja i apatine spintele, bet slepciau ja uzdaromomis durelemis 4u.gif

Krisss, tavo virtuvele atrodo ispudingai! wub.gif Viena is paciu graziausiu cia, forume idetu wub.gif
Papildyta:
P.S. Tikrai gražu žiūrėti kai skirtingų gamintojų atstovai duoda patarimus tarpusavy nsiginčydami ir nekonkuruodami biggrin.gif

Kristik, jei cia kalbejai ir apie mane, tai as tikrai jokia gamintojo atstove - tik paprasta, eiline, visai kitokios profesijos, mamyte - tad jokio interesuotumo cia neturiu - tik siaip isreiskiu savo nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elva: 03 vasario 2010 - 22:13
QUOTE(kristik @ 2010 02 03, 18:18)
Čia mano patarimai ir pastebėjimai, o spręsti tau  mirksiukas.gif Juk ten gyvensi tu  smile.gif

Ir dėkui už patarimus, labai naudingi jie, gyvensiu tai aš, bet kada nežinau ko noriu, tai patarimai padeda, bet visai į pievas nenuvaryti ax.gif

QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 19:03)

na kaip kad padare Neeri, ir cia su jos virtuve vyksta super diskusijos smile.gif 

thumbup.gif Na taip merginos man pagelbėjote laaaabai. Jau projektėlis pas meistrą guli ant stalo su pakeitimais ir pan, dar perdarys eilinį kartą kompe ir manau viskas bus thumbup.gif Beje vienas dalykas iš jūsų pasiūlymų nenuginčijamai rado virtuvėje savo vietą (kas tai, lai lieka maža paslaptimi, kol virtuvė stovės vietoje tongue.gif ) aišku ir kti patarimai buvo "suvirškinti", priimti ir kai kurie panaudoti ir įkomponuoti, dar kartą dėkui biggrin.gif O dabar dar klausimas vis dėl to dėl spalvų, apsikrovusi begalėmis palečių ir mąstau, ką prie savo vaškinių dienų ir ąžuolo grindų geriausiai durelėms pritaikyti g.gif Galvoju viską daryti baltai blizgia plokšte, stalviršį baltą, o va dureles gal dramblio kaulo arba gelsvai dramblio kaulo blizgia , a g.gif Ką jūs į tai. Beje, jaučiu atsisakysiu to MDF, nes yra tokių gražių ir kokybiškų plokščių termopalo, kad galvoju, kam kišti pinigus į tą patį vaizdą ax.gif

QUOTE(kojote7 @ 2010 02 03, 21:04)

drinks_cheers.gif

QUOTE(ssauleno @ 2010 02 03, 21:57)
Mes ir negalim deti plyteliu, dabar ziurim visokiu marmaliaumu, parketlenciu...meistrai sake, kad parketlentes virtuvei netinka unsure.gif

Kuo patartumet grindis kloti?

Galima dėti trisluoksnes parketlentes, ką mes darysim, galima kamštinę dangą.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 20:03)

na matau galimybe padaryti kampine virtuve-sukti palei langa tik ta uzsukima nedaryti 600 gylio na o gal 400 +-  staliuka daryciau pailga su uzapvalintu galu ir pasiieskociau mazu gabaritu kedziu, na blogiausiu atveju tabureciu ir butu ok.

O kaip tada su radijatoriu? Juk jei užsistatys spintelės palei langą kaip radijatorius liks už spintelės? g.gif

Mano virtuvė lygiai tokia pat kaip akutee, tai aš šaldytuvą pastačiau tame kampe kur jos stalas, šiek tiek langą dengia, bet kitaip nesigauna...
Atsakyti
Gal kas turi kokia nuoroda su plytelem, niekaip neissirenkam kokias deti tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu, o gal plokste det, gal zinot kur rasti tu plonu ploksciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horoskopija: 04 vasario 2010 - 01:49
QUOTE(horoskopija @ 2010 02 04, 03:47)
Gal kas turi kokia nuoroda su plytelem, niekaip neissirenkam kokias deti tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu, o gal plokste det, gal zinot kur rasti tu plonu ploksciu?

Dėl plokštės.
Jei kalbama apie LMDP 10-12mm, tai tarkim: termopalas, ulmas, diforma, trukme, impeka, finumedis ir pan.
Jei norite kad tai butu plokštė pagal stalviršį, tai yra HPL klijuotas ant MDP, tai daro termopalas, finu medis. Spalvos yra jų tinklapiuose.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 03, 13:13)

Ar ne tokia? (sumeciau ant greituju) ax.gif

user posted image
Atsakyti