Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 17:59)
...O kodel Neeri daro svetaineje ir virtuveje skirtingo atspalvio medienas???

Manau, jei virtuvė ir salonas vientisoje erdvėje, tokiu būdu bandoma atskirti zonas, tuo pačiu išlaikant vientisumą.
Atsakyti
Na va, pagaliau mano virtuvė jau turi realų vaizdą thumbup.gif vakar uždėjo granito stalviršį wub.gif na labai labai jis man žiūrisi blush2.gif kaip ir visa virtuvė blush2.gif realus vaizdas tikrai atitiko mano padarytą vizualizaciją thumbup.gif Vakar fotkinau fotkinau kad jums parodyt, bet kažko fotikas sustreikavo ir kažkokiom baltom dėmėm visas vaizdas nuėjo unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynka81 @ 2010 01 31, 15:16)
Metu ir savo virtuviuka. Nelabai ka ir ismastysi, kai erdves truksta...
user posted image

user posted image
user posted image

Nieko sau Virtuvele,labai grazu, jauku,silta smile.gif labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 02 03, 17:28)
Manau, jei  virtuvė ir salonas vientisoje erdvėje, tokiu būdu bandoma atskirti zonas, tuo pačiu išlaikant vientisumą.

nieko gero sad.gif jau geriau plyteles.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 15:59)
...O kodel Neeri daro svetaineje ir virtuveje skirtingo atspalvio medienas???

Todėl , kad man taip tuo metu susišvietė lotuliukas.gif Ir koridoriu tokios pat spalvos kaip virtuvė, tai dar svetainę tokią pačią daryti, per daug man nuobodu lotuliukas.gif

QUOTE(Liko @ 2010 02 03, 16:28)
Manau, jei  virtuvė ir salonas vientisoje erdvėje, tokiu būdu bandoma atskirti zonas, tuo pačiu išlaikant vientisumą.

Kažkaip nesukau dėl to galvos, atskirti ar ne tongue.gif

QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 03, 16:45)
nieko gero sad.gif jau geriau plyteles.

Ne ne plytelės man nejauku, šalta vasara ir dūžta labai viskas. Nenorėjom abu su vyru plytelių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 03, 14:29)
bet kažko fotikas sustreikavo ir kažkokiom baltom dėmėm visas vaizdas nuėjo  unsure.gif  g.gif

neesme tos demes, idek, juk taip smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 03, 18:00)
neesme tos demes, idek, juk taip smalsu  bigsmile.gif

Gal vis dėl to ryt perfotografuosiu ir įdėsiu geresnias foto. Jei jau nieko nesigaus, tai įdėsiu su dėmėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 02 03, 18:29)
Na va, pagaliau mano virtuvė jau turi realų vaizdą  thumbup.gif  vakar uždėjo granito stalviršį  wub.gif  na labai labai jis man žiūrisi  blush2.gif  kaip ir visa virtuvė  blush2.gif realus vaizdas tikrai atitiko mano padarytą vizualizaciją  thumbup.gif  Vakar fotkinau fotkinau kad jums parodyt, bet kažko fotikas sustreikavo ir kažkokiom baltom dėmėm visas vaizdas nuėjo  unsure.gif  g.gif

Dėmelės atsiranda, jei fotografuojama iškart po tvarkymosi. Reikia lukterti kol nusės dulkės. ax.gif
Ar galima pamatyti spinteles iš priekio? Baisiai idomu, kas ten per ertmės tarp spintelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 02 03, 14:01)
Dėl spalvų, tai kaip ir nusprendžiau, kad visos durelės bus juoda (nežinau ar gražiai atrodytų kokia kita spalva, ar nebūtų jų visokių jau per daug, o juoda vis dėl to dera prie visko, kaip ir balta), visa kita balta - apačioje, o pakabinamos bus be stiklų ir arba visai baltos, arba taip kaip apačioje  ax.gif
Dėl palikimo daugiau vietos prie dujinės, tai reiks dar pagalvoti, nes buvau vienam projektėly kriauklės džiovyklą atsukusi ant indaplovės ir tada likosi 60cm darbastalio prie viryklės.
O kur gartraukis tokia didelė vietisa tai kaži ar gera mintis , 1000cm ar žiūrėsis.

Čia mano patarimai ir pastebėjimai, o spręsti tau mirksiukas.gif Juk ten gyvensi tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 02 01, 15:50)
Sveikos merginos, skaitau temas apie virtuve, nes jau reikia nuspresti del baldu ir labai noriu jusu patarimo...man baldininkas paprojektavo virtuve. Ikelsiu variantus...labai labai lauksiu kritikos smile.gif Aciukas
Pirmas variantas mikrobange virsuje...jei deti normalaus dydzio mikrobange salia saldytuvo - gaunasi laipteliai (sekanti foto)...variantas - deti mazesnes talpos mikrobange, arba daryt neintegruojama o deti i spinteles arba mikrobange deti i apatine spintele...
Rankeneliu noriu aliuminio...o jos reikalauja siokios tokios simetrijos spinteliu ir stalciu isdestyme....
Salia kriaukles galvoju daryti ranksuostinuke, nes patalpa bendra su svetaine tai norisi kad nesimetytu ranksluosteliai.
tiesa, i spalvas nekreipkite demesio.

user posted image

http://lh3.ggpht.com.....0baldai 2.jpg

http://lh6.ggpht.com.....0baldai 3.jpg

http://lh3.ggpht.com.....0baldai 5.jpg

Mergaites, prasau uzmeskite aki i siuos projektelius ir parasykite savo nuomones!!! Busiu laaabai dekinga... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 03, 14:13)
kotrynka81  aciu uz pasiulyma labai grazi virtuve  thumbup.gif  4u.gif
Musu virtuve 6  kv., o po langu radiatorius. Turbut zn standartiska. Todel.. doh.gif visiskai nera vietos, jei palei siena eis baldai su siek tiek uzsukimu, kampu. Uz jo saldytuvas...bet visteik nelieka vietos kampui.. o as jau buvau prisvaigus. Aisku kampo nedidelio noreciau su staliuku, daugiau zmoniu suseda..
db pasimetus ir isvis nzn.. baldus tai uzsakinesim, nzn gal pavasary, bet kiek ten mums ju reikia... du metrai virsuj ir apacioj, o kainos nuo 2500- 7000  blink.gif  idomus skaiciavimai ir firmos  g.gif

Gal dar kas turit tokia mazyte virtuvyte  blush2.gif
Papildyta:
vivaidejos aciu uz idejas.. ainu paieskot fotokokios , nors ir remontas, bet vienzo maza musu virtuve maza..  doh.gif

user posted image

cia neissigaskite vyksta darbai, sieno sjau nudazytos..  ax.gif
Vienzo, po kaire kaip matote, tai ten apie  2 metrus.. telpa, kriaukle, spintele ir dujine- viskas..  doh.gif
kampe priesingame nei dujine, stovi kriaukle, ir palei ta kita siena, bus nedidelis uzlenkimas (na kokia viena spintele). O uz jos saldytuvas.
Todel jau nebetelpa kampelis su staliuku, jei pastatysi kampa, atrodo stalui vietos nebeiks, ir nepraeisi..  doh.gif
Ir isvis gal zn kur kampu kokiu nedideliu yra ir staliuku?  g.gif

Aciu  4u.gif

Mūsų labai panaši virtuvė, tik radiatorius ne po langu, o dešniau jo. Ir šaldytuvas stovi vietoj jūsiškės dujinės. Labai norėčiau jį kur kitur įkišti, bet vargu ar pagerės sitacija unsure.gif
Parodykit kaip kitos jūsų sienos atrodo? ir kaip jums telpa tas šaldytuvas g.gif

Kampo kažkada norėjau, bet į tokią maža virtuvę be šansų įtalpinti, kad liktų vietos prasilenkimams.
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 02 03, 19:29)
Mergaites, prasau uzmeskite aki i siuos projektelius ir parasykite savo nuomones!!! Busiu laaabai dekinga...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aliros virtuveje man nepatinka tas kampas su plautuve-nemegstu tokiu smile.gif))
jis ir netinka prie daromo stiliaus (virsutines spinteles nutruksta), kazkaip nesuprantu kodel taip daroma, bet jei taip ,tai tada noretusi L formos kampo-stilingiau atrodytu ir tada virsus kaip ir jau komponuotusi... na o del mikrobangines tai as daryciau 2 spintas kaireje-tokio svorio pagal turima ilgi igytu si virtuvele, nes pakankamai ilga ji. Na ir toje spintoje paslepciau mikrobangine wink.gif
dar ziuriu desineje pastatomos spinteles kabo ore? ar cia pamirso plintusiuka baldini?
Papildyta:
na ir dar-jei norite kad patrinetu merginos del baldu (o jos cia tai daro liuksiskai smile.gif)
tai imeskite kazkoki planeli kad mes suprastume scenariju -is kur virtuve matysis kur bus petu stalas ir pan. na kaip kad padare Neeri, ir cia su jos virtuve vyksta super diskusijos smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramziukė @ 2010 02 03, 19:41)
Mūsų labai panaši virtuvė, tik radiatorius ne po langu, o dešniau jo. Ir šaldytuvas stovi vietoj jūsiškės dujinės. Labai norėčiau jį kur kitur įkišti, bet vargu ar pagerės sitacija unsure.gif
Parodykit kaip kitos jūsų sienos atrodo? ir kaip jums telpa tas šaldytuvas g.gif

Kampo kažkada norėjau, bet į tokią maža virtuvę be šansų įtalpinti, kad liktų vietos prasilenkimams.

jokiu budu tokiose mazose virtuvese nedekite kampo-jis suvalgo visa judejimo erdve... nebent megstate atsigule valgyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2010 02 03, 14:13)
kotrynka81  aciu uz pasiulyma labai grazi virtuve  thumbup.gif  4u.gif
Musu virtuve 6  kv., o po langu radiatorius. Turbut zn standartiska. Todel.. doh.gif visiskai nera vietos, jei palei siena eis baldai su siek tiek uzsukimu, kampu. Uz jo saldytuvas...bet visteik nelieka vietos kampui.. o as jau buvau prisvaigus. Aisku kampo nedidelio noreciau su staliuku, daugiau zmoniu suseda..
db pasimetus ir isvis nzn.. baldus tai uzsakinesim, nzn gal pavasary, bet kiek ten mums ju reikia... du metrai virsuj ir apacioj, o kainos nuo 2500- 7000  blink.gif  idomus skaiciavimai ir firmos  g.gif

Gal dar kas turit tokia mazyte virtuvyte  blush2.gif
Papildyta:
vivaidejos aciu uz idejas.. ainu paieskot fotokokios , nors ir remontas, bet vienzo maza musu virtuve maza..  doh.gif

user posted image

cia neissigaskite vyksta darbai, sieno sjau nudazytos..  ax.gif
Vienzo, po kaire kaip matote, tai ten apie  2 metrus.. telpa, kriaukle, spintele ir dujine- viskas..  doh.gif
kampe priesingame nei dujine, stovi kriaukle, ir palei ta kita siena, bus nedidelis uzlenkimas (na kokia viena spintele). O uz jos saldytuvas.
Todel jau nebetelpa kampelis su staliuku, jei pastatysi kampa, atrodo stalui vietos nebeiks, ir nepraeisi..  doh.gif
Ir isvis gal zn kur kampu kokiu nedideliu yra ir staliuku?  g.gif

Aciu  4u.gif

na matau galimybe padaryti kampine virtuve-sukti palei langa tik ta uzsukima nedaryti 600 gylio na o gal 400 +- staliuka daryciau pailga su uzapvalintu galu ir pasiieskociau mazu gabaritu kedziu, na blogiausiu atveju tabureciu ir butu ok.
Atsakyti