Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(upytele @ 2010 02 08, 22:53)
Man asmeniskai labai padeda arbatele : uzplikau verdanciu vandeniu sutarkuota imbiera su citrina ir medumi . Siek tiek astroka, bet labai super!!! Ir imunine sistema stiprina ir skrandziui dirbti padeda smile.gif

imbiero net pauostyti negaliu schmoll.gif citrina su medumi labai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 22:10)
imbiero net pauostyti negaliu schmoll.gif citrina su medumi labai megstu smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad pilveliui dirbti padeda kmynu arbatyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 02 09, 11:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad pilveliui dirbti padeda kmynu arbatyte  ax.gif

ligonineje po gimdymo duoda kmynu arbata,tikriausiai del to kad ji padeda virskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 09, 10:24)
ligonineje po gimdymo duoda kmynu arbata,tikriausiai del to kad ji padeda virskinti g.gif

Bet ji reiia pavirinti, neuztenka uzpilti vandeniu karstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveik! @mamyciukai@, o apie knymu arbata zinojau tik tiek, kad mazina spaudima, beje, ka tik prisiminiau,. vaikysteje, kai apsinuodydavau skranti mama visada duodavo kmynu arbtos. Kazkaip nuramindavo....
Atsakyti
Bet kmynai kietina vidurius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 09, 14:50)
Bet kmynai kietina vidurius  doh.gif

nu,kad ne g.gif bet gal cia labiau nuo organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
Aš kmynų arbatą dažnai geriu - man šiaip labai skanu drinks_cheers.gif
O vaikystėj, pamenu, kai pilvuką skaudėdavo, mama visada virdavo man šią arbatėlę ax.gif
Atsakyti
kas zino kaip pasidaryti kmynu arbata tai parasykite blush2.gif as net neisivaizduoju kiek tu kmynu deti ir kiek vandens,o kiek laiko reikia virti?
Atsakyti
Čia aprašyta, kaip daryti arbatą, esant skirtingiems poreikiams mirksiukas.gif
http://www.sodininky...astasis-kmynas/
Atsakyti
aš net ir pirmąjį vaikutį maitindama pienu gerdavau kmynų arbatą, kad jam pilvuko nepūstų... Tikrai padėdavo. Žinau ir draugių, kurios gerdavo kmynų arbatą dėl šios priežasties arba net sako, kad skatina pieno gamybą...
Atsakyti
QUOTE(atilyte @ 2010 02 09, 15:42)
aš net ir pirmąjį vaikutį maitindama pienu gerdavau kmynų arbatą, kad jam pilvuko nepūstų... Tikrai padėdavo. Žinau ir draugių, kurios gerdavo kmynų arbatą dėl šios priežasties arba net sako, kad skatina pieno gamybą...

kad pieno gamyba paskatina ir as esu girdejus, ir kad padeda kai maitini pati kad vaikeliui pilvelio nepustu irgi is patirties galiu patvirtinti, gal ne visiems bet maniskei tikrai padedavo, kai ji biski paaugo ir jai darydavau atsigert , taip paukstelius lengviau isleisdavo ax.gif
MAMYCIUKAI man sake gyd. kad i nosi galima juros vandens, tai man vyras nupirko HUMER toki ampules, jos pigesnes nei purskalas, ji tiesiog reikia ilasint kaip paprastus lasus nosei, man padeda, ypatigai kai nosis mum dabar pastoviai uzkimusi, super thumbup.gif
Atsakyti