Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

labas visoms
man jau kitą savaitę bus 16 nėštumo savaitė.
turiu strumą. 3 metus nepastojau, šį vasarį staigiai pablogėjo kraujo tyrimai. buvo totali psichinė krizė viduje... tačiau kovą apsilankius pas ginę dėl kūdikio planavimo, viskas apsivertė aukštyn kojom smile.gif kai paskambino ir pasakė kad esu jau nėščia riedėjo veidu džiaugsmo ašaros wub.gif
savo mažylį pamačius pirmą kartą tai buvo jau 12 savaitė ir širdutė plakė wub.gif nepakartojamas jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2012 05 02, 19:57)
labas visoms
man jau kitą savaitę bus 16 nėštumo savaitė.
turiu strumą. 3 metus nepastojau, šį vasarį staigiai pablogėjo kraujo tyrimai. buvo totali psichinė krizė viduje... tačiau kovą apsilankius pas ginę dėl kūdikio planavimo, viskas apsivertė aukštyn kojom smile.gif kai paskambino ir pasakė kad esu jau nėščia riedėjo veidu  džiaugsmo ašaros wub.gif
savo mažylį pamačius pirmą kartą tai buvo jau 12 savaitė ir širdutė plakė wub.gif nepakartojamas jausmas wub.gif

Sveikinimai 4u.gif
Mums tik 6 savaitėlė prasidėjo smile.gif bet jau taip laukiu, kad laikas greičiau eitų, bent kol pas ginę nueisiu (28d), nes dbr ji atostogauja.. Labai pučia pilvą, norisi dažnai į wc, miegu apvalią parą kai galiu biggrin.gif ir daug daug valgau, norisi sūriai, aštriai ko nors smile.gif bet net kg numečiau, nes anksčiau tik saldainius kimšau, kai neščia nebuvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucius: 13 gegužės 2012 - 20:18
Sveikos 4u.gif ar ymanoma per pirmus 4men priaugti 9kg? g.gif tai pries gimdant turetum sverti +30kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 07 19, 16:35)
Sveikos 4u.gif  ar ymanoma per pirmus 4men priaugti 9kg? g.gif  tai pries gimdant turetum sverti +30kg doh.gif

manau viskas imanoma tik kitas klausimas,ar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif pas mane tokia situacija trumpai papasakosiu.... 3metus nepastojau, o dbr is niekur nieko turim nestuke.gif dbr palei mano skaiciavimus mums 9savaites, esu ne lt tai pas daktara keliausiu tik po dvieju savaiciu doh.gif nes pas mus priema pas daktarus tik kaip jau nescia 3menesiukus doh.gif noreciau jusu paklausti kokius mums turetu atlikti tyrimus? thumbup.gif aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
Labas visoms būsimoms mamytems smile.gif Jeigu galima norėtumėm prie Jūsų prisijungti. 2 metus negalėjome pastoti, o šie metai mums tapo stebuklingi - laukiames vaikučio. Nors mums tik 6 sav., bet esame pilni jėgų, nors ir kankina pykinimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, mes irgi laukiamės.Tikiuosi priimsite pas save smile.gif Mums jau 6 savaitė įsibėgėjo nestuke.gif , tikiu, kad viskas yra gerai.
Atsakyti
Laba Diena mamytes busimos smile.gif As busiu taip pat mamyte, mums jau 12savaiciu 4u.gif
Tikiuosi mus priimsit i savo rateli smile.gif
Pirma karta laukiuosi, taip viskas ydomu, neitiketina, nuostabu smile.gif
Kelinta savaite jau galima suzinoti mergaite ar berniukas? 2.gif
Kada jau rubelius galima pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bieka @ 2012 08 08, 19:23)
Laba Diena mamytes busimos smile.gif As busiu taip pat mamyte, mums  jau 12savaiciu 4u.gif
Tikiuosi mus priimsit i savo rateli smile.gif
Pirma karta laukiuosi, taip viskas ydomu, neitiketina, nuostabu smile.gif 
Kelinta savaite jau galima suzinoti mergaite ar berniukas?    2.gif
Kada jau rubelius galima pirkti?  smile.gif

Sveikinu 4u.gif

mums pasake, kad mergaite 16ta savaite smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
man jau 12 sav. spėjo, kad mergička, bet labai lauksim patikslinimo. dabar 15 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2012 08 10, 11:43)
Laba 4u.gif
man jau 12 sav. spėjo, kad mergička, bet labai lauksim patikslinimo. dabar 15 sav. 4u.gif

man irgi 12ta savaite spejo, kad mergaite, o 16ta savaite sako tikrai mergaite, bet rytoj 20ta savaite einam i issamu echo 4D, tai tikiuosi jau 100% pasakys 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos jungiuosi ir as i jusu rateli mums dabr eina 10sav ,tik ji labai sunki ,pradejo teplioti krauju ,bet tikimes kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti