Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 21:20)
gal tau tie blogumai jau baigesi g.gif

tai kad buvo tik prasidėję... dėl to ir neramu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 05, 21:33)
tai kad buvo tik prasidėję... dėl to ir neramu... verysad.gif

viskas tavo leliui gerai,del ramumo gali pas gine nueiti blush2.gif
Atsakyti
as irgi prisijungsiu.... 6 sav... ax.gif biggrin.gif bet nepykina smile.gif Tik krutine isbrinkusi ir pilva pamaudzia... Na kartais truputieli pakraujuoju , bet gine sake , kad nepergyvenciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 20:25)
3D echo dare?

3D echo paprsatai rekomentuoja atlikt nuo kokios 25 sav. ar net vėliau, nebent yra įtarimų kažkokių, ir šiaip paprastose poliklinikose net neturi tokių aparatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 07 vasario 2010 - 09:12
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 02 07, 11:11)
3D echo paprsatai rekomentuoja atlikt nuo kokios 25 sav. ar net vėliau, nebent yra įtarimų kažkokių, ir šiaip paprastose poliklinikose net neturi tokių aparatų.

siaip jau galetu ir poliklinikose juos tureti,bet su tokia valdzia tai dar ilgai netures doh.gif
Atsakyti
o idomu ar Klaipedoje daro kurnors 3D echo? g.gif
Atsakyti
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau thumbup.gif gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu? blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)jolka: 08 vasario 2010 - 14:56
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 16:30)
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau  thumbup.gif  gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu?  blush2.gif

sveikinu tapus nestuke.gif gal tu isvis jokiu blogumu nejausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 08, 16:49)
sveikinu tapus  nestuke.gif  gal tu isvis jokiu blogumu nejausi smile.gif

sleikstuli, pikinima jauciu. o siaip labai gerai jauciuosi tik pirma savaite tai praktiskai is lovos neislisdavau miego labai norejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(:)jolka @ 2010 02 08, 13:30)
as irgi prie jusju prisijungiu, mum jau 8 savaite arteja. o as dar nevemiau  thumbup.gif  gal pasiseks nepajusti tu rytiniu vemimu?  blush2.gif

Sveikinu tapus nestuke.gif

Dziaugiuosi jog tave nepykina ir tikiuosi nepykins smile.gif Nes as privargau su tais pykinimais, nes mane pykindavo nuo 7 iki 12 savaites doh.gif Rytais labiausiai bet papykindavo ir diena ir vakare, aciu dievui baigesi bigsmile.gif Dabar esu 17 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Aha, del miego ir man siek tiek daugiau reikejo, nei visada... Irgi labai tikiuosi, kad prasmuksiu be rytiniu pykinimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi praeita savaitė, ypač kelios dienos, švelniai sakant rolleyes.gif buvo nekokia... Tikiuosi, kad daugiau taip nebebus... Nors nevėmiau, bet labai jau bloga buvo, miegelio norėjau.. ir šiaip nejaučiu normalaus maisto skonio... Ir apetito nebeturiu...
Per pirmą nėštumą tik porą dienų kaip paxmielinga vaikščiojau, o šiaip visai gerai buvo... biggrin.gif
Atsakyti