QUOTE(lelyte99 @ 2010 02 18, 13:25)
Kokias efektyvias priemones is KN galite pasiulyti probleminei,spuoguotai odai?
del hidrolatu tai sunku isskirti viena,, gal merginos turincios tokia oda galetu geriau patarti. Pvz., jei spuogai hormonine problema -tai reiktu imti pelargonijas.
Veidui siulyciau KN pasigaminti valomaji krema su neroliu, jis nepigus, bet tikrai fainas. Juo pasitepus ir perbraukus ranka per veida taip ir jauciasi "issoke" inkstiriukai. Zinau merginu, kurios jau ne viena karta ejo jo darytis, nes poveikis jas nustebino. Gerai dar ir tai, kad si kremuka glaima uzsitepti pries molio kaukes - taip pat padeda valyti oda. Bet realiai, tai tik bandymai pades susirasti sau tinkamas priemones
QUOTE(ssaule @ 2010 02 18, 13:42)
dar norejau jusu patarimo paklausti- mano kuno oda labai sausa, tepuosi ivairiais alieju misiniais ir reikalai kol kas per daug nesitaiso
esu girdejusi, kad kuno oda sausa gali buti, jei truksta organizme riebiuju rugsciu ir tada galima gerti aliejus, tik va nezinau kokius... Gal jus turite kazkokios info?
Gali trukti seleno, o jo daugiausiai yra bertoletiju riesutuose, arba ju aliejuje -tai butu brazilisku riesutu aliejus. Man jis tikrai skanus. Jei oda sauseja "is vidaus" -tai tuomet jokie aliejai nepajegs padaryti stebuklo.