Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 22, 17:37)
Nesinori ir kad kaip nors nenatūraliai nudažytų...Gal naudoti kokius grynus šaltalakių, morkų produktus?
Lauksiu patarimų  smile.gif

tai būtent ir nudažytų šaltalankiai - stipriai ir oranžine spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 22, 18:40)
tai būtent ir nudažytų šaltalankiai - stipriai ir oranžine spalva  biggrin.gif

Satura, o tai ką patarumėte, kad atrodytų gražiai, natūraliai? Kasdien po truputį gryno naudoti (nors jis juk kokiu kitu pagrindu paprastai būna, saulegrazu dažnai, o jos man veidui tai kažkaip nevilioja...)? Ar į kremuką daugiau dėti? O gal vienąkart išsitept ir neit iš namų porą dienų, kol išsilygins? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 22, 17:47)
dar užmiršau pasakyti, kad KN Šeimyniškių ceche atsirado nuolaidinis stendukas ir buvo melisų eterinio aliejaus 30 proc. pigiau wink.gif

Satura, niekada nebuvau KN, bet va ruošiuosi į Šeimyniškių, nes jis man visai pakeliui. Kaip ten pasirinkimas? Ar yra eliksyrų po 15ml? Galima pauostyti, pabandyti, pačiupinėti prekes?
Atsakyti
visko ten yra tikrai, ir eliksyrų po 15 ml, ir testerių, ir nuolaidų stendas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 22, 19:00)
Ar yra eliksyrų po 15ml?

Rožių eliksyro 15 ml praeitą savaitę nebuvo. Nors Čiurlionio g. paskui mačiau.
Atsakyti
ką griebei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 22, 13:31)
žinok aš jį ir gerti pradėjau vardan grožio  rolleyes.gif Tiksliau, užsilašinu lašiuką, į burną ir užgeriu vandeniu. Norisi ir iš vidaus padirbėti  cool.gif

Tai tu dabar ir citrinų EA geri, ir ramunėlių g.gif ? Teisingai supratau? O ką ramunėlių ea daro iš vidaus?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 23, 11:20)
ką griebei? biggrin.gif

Turėjau gi bėdų su dantenom, tai pirkau šaltalankių aliejų ir šaltmėtės e.a. (o ji pasirodo labai skaniai kvepia) smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.

i 
Tema sutvarkyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 lapkričio 2010 - 16:40