Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(Palomina @ 2010 11 16, 23:16)
o kokia mastika turi galvoje? ta 'kramtoske' ar mastikos vandeni?
naudoju mastikos vandeni siuo metu, oda grazi (bet jauciu nuo mano kremo su morkom ir saltalankiais isgrazejo), bet, kad naikintu inkstyrus tai tikrai tokio poveikio nematau  g.gif

As apie kramtoske drinks_cheers.gif gal vaizduote tuomet pasidarbavo, kad kramtoske prilipini ir nuimant ji istraukia visus nesvarumus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palominai: valantis, detoksikuojantis, nuo išgąsčio, ūmaus streso. Labai tinka sąnarių skausmui gydyti, aknei, nuo karpų smile.gif
Atsakyti
negaliu nepagirti vieno nuostabaus produkto. Mano atradimas, gal ir kam kitam bus naudinga smile.gif

KN įsigijau ramunėlių CO2 ekstrakto - nuostabaus ramunėlių kvapo, žalios spalvos skysta košelė rolleyes.gif

ekstrakte yra 1-3 % matricino (matricinas CO2 ekstrakcijos metu išlieka stabilus ir nevirsta mėlynu chamazulenu, turinčiu mažiau priešuždegiminių savybių!)

pirminė paskirtis - dorotis su alergija, dėl kurios iki kraujo trūkinėjo pirštų oda. Po trijų pasitepimų nakčiai, galiu pasakyti, kad alergijos, su kuria nežinojau nė kaip tvarkytis, neliko. Sugis sutrūkimų randukai ir oda bus kaip nauja bigsmile.gif

tepiau vakare veidą lašiuku - miegu kaip užmušta nuo to saldaus kvapo, kitą rytą veidas švyti. Praėjusį penktadienį pasitepiau ir ryte, tai jaučiausi kaip narkotikų pavartojusi biggrin.gif Nusidirbusi, savaitės pabaiga, o nuotaika puiki kaip niekada ir jokių nervacijų tongue.gif

MB pora šio ekstrakto lašiukų skalavo gerklę (su šiltu vandeniu). Buvo pati pradžia peršalimo, bet gerklės kitą rytą nebeskaudėjo.

11 balų iš 10-ies cool.gif
Atsakyti
Satura, jis naudojamas grynas ar mišinyje su kitais aliejais ir sviestais?
Atsakyti
sudirgusioms, sutrūkusioms vietoms naudojau gryną, ant veido gryną. Bet galima jo ir į kremus, ir į aliejus, ir sviestus, mišinius lašinti smile.gif
Atsakyti
mini anonsas: rodys kitą ketvirtadienį TV3 Paskutinė instancija KN, kaip gamina kremą su Rūta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2010 11 21, 23:30)
Dalinkites, brangiosios, labai laukiam, poto naudojam sia info  visos seimos gyvenime.

būtų gerai, kad dažniau parodytumėt dėmesį, užduotumėt klausimų, kol mūsų pačių įspūdžiai švieži smile.gif O tai rimtai dažnai atrodo, kad pasikalbam pačios su savim, o daugiau niekam nerūpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 20:27)
negaliu nepagirti vieno nuostabaus produkto. Mano atradimas, gal ir kam kitam bus naudinga smile.gif

KN įsigijau ramunėlių CO2 ekstrakto - nuostabaus ramunėlių kvapo, žalios spalvos skysta košelė  rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Jau įsitraukiau į sąrašą, ypač dėl gerklės biggrin.gif
Atsakyti
žinok aš jį ir gerti pradėjau vardan grožio rolleyes.gif Tiksliau, užsilašinu lašiuką, į burną ir užgeriu vandeniu. Norisi ir iš vidaus padirbėti cool.gif
Atsakyti
dar kalbant apie ramuneles tai Laime pasidalina puikiu receptu mazu vaikuciu ir kudikeliu prieziurai.
Nuo aukstos temperaturos - lasas ramuneliu ea(labai rekomendavo nauja KN eterini al. damini ful is Nepalo), lasas levandu ea (AOC arba laukine), sumaisome su baziniu aliejumi, pavyzdziui alyvuogiu ir tepame visa kuneli.
Laseli ramuneliu ea sumaisome su alyvuogiu ir galime tepti dantenas, kai dygsta dantukai, sumaisius su kokosu, ricinu ar simondsiju aliejumi tepti uzpakaliuka esant vystyklu dermatitui.
Atsakyti
dar užmiršau pasakyti, kad KN Šeimyniškių ceche atsirado nuolaidinis stendukas ir buvo melisų eterinio aliejaus 30 proc. pigiau wink.gif
Atsakyti
Norėjau prašyt patarimo. Kiekvienais metais, kai mažiau saulutės baisiai nubala veido oda, gal net sakyčiau papilkėja sad.gif Turiu naudoti atspalvi suteikainti kremuką, jau kuris laikas naudoju ekologišką, bet vis tiek netikiu, kad ten natūralios medžiagos paslapvina mane..smile.gif
Ka patartumėte? Buvau pasidariusi KN krema su šaltalankiais, bet kažkaip per skystai man tos spalvos jame... Nesinori ir kad kaip nors nenatūraliai nudažytų...Gal naudoti kokius grynus šaltalakių, morkų produktus?
Lauksiu patarimų smile.gif
Atsakyti