Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 12, 18:21)
Čia ciberžolė kaip prieskonis, o ne kaip ea? unsure.gif

pagal originalų receptą tai milteliai eitų, bet yra ir EA. Todėl ir noriu sulaukti ssaulės išvados, ar EA irgi taip įspūdingai dažo, kaip ir milteliai biggrin.gif

QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 20:47)
labai smarkiai dazo, ypac sureagavusi su riebalais, net keista, kad naturalus daiktas gali tokia "jega" turet  biggrin.gif

milteliais ar EA?? Ciberžole net drabužius dažo, tai taip, ji tikrai jėgiška drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 21:33)
Tai gal plaukus nudazytu?  biggrin.gif

geltonai arba oranžiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 16:14)
ar galėsi parašyti, ar dažo ciberžolės EA?  4u.gif

tikrai dažo. Aš turiu sąsiuvinuką su įklijuota juostele, ant kurios lašinome ciberžolės ea. Tai nudažė ryškiai geltonai kiaurai dar porą puslapių 4u.gif
Atsakyti
ačiū, andy 4u.gif Vadinasi, ir su EA reikia atsargiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 22:33)
Tai gal plaukus nudazytu?  biggrin.gif

Žinok, taip ir daro, kad gautų gelsvesnį atspalvį į chna miltelius įmaišo ciberžolės miltelių (čia kitoje temoje apie plaukų dažymą chna ir basma išskaičiau). mirksiukas.gif
Atsakyti
į tą grožio receptą siūlau ciberžolės dėti vos vos, kad nepageltonuotumėm kaip kinietės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 13 lapkričio 2010 - 16:43
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 17:42)
į tą grožio receptą siūlau ciberžolės dėti vos vos, kad nepageltonuotumėm kaip kinietės biggrin.gif

tai tikrai reikes atsargiai elgtis, o kai jau isbandysiu, tai parasysiu ispudzius. Tik nelabai randu, kur gauti avinzirniu miltu?
Atsakyti
čia radau wink.gif
Atsakyti
minėtoji rožių kvapų paroda cool.gif
Atsakyti
Kokiais tikslais galima panaudoti kadagio uogu eterini alieju? Pvz., odai tinka? Koks jo poveikis?
Atsakyti
jei merginos neatsakys anksčiau, parašysiu šiandien vakare arba ryt ryte 4u.gif
Atsakyti
Ar mastika pravalo inkstirus? aprasyme lyg to ir nematau, bet kazkodel buvau isitikinusi, kad gali pravalyti g.gif gal kita super efketyvia priemone zinote? kazkokia negrazi oda paskutiniu metu, norisi rimto valymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 00:02)
Ar mastika pravalo inkstirus? aprasyme lyg to ir nematau, bet kazkodel buvau isitikinusi, kad gali pravalyti g.gif gal kita super efketyvia priemone zinote? kazkokia negrazi oda paskutiniu metu, norisi rimto valymo doh.gif

o kokia mastika turi galvoje? ta 'kramtoske' ar mastikos vandeni?
naudoju mastikos vandeni siuo metu, oda grazi (bet jauciu nuo mano kremo su morkom ir saltalankiais isgrazejo), bet, kad naikintu inkstyrus tai tikrai tokio poveikio nematau g.gif
Atsakyti