eksperimentas geriant citrinų EA. Kol dar neturėjau iš KN spausto citrinų EA, sumąsčiau eksperimentą - pirmą rytą su vandeniu išgerti lašiuką Aroma Zone žaliųjų citrinų EA...
Jis pasklido stiklinėje kaip benzinas ant vandens, beveik pranyko. Išgėriau ir tas lašiukas kaip didelis taip kirto man per skrandį, pradėjo dilgčioti Žodžiu, nepatariu...
kitą rytą jau turėjau KN spaustų citrinų, pyliau lašiuką jų. Ant vandens ir matosi toks sunkokai pasklindantis riebus lašas. Ir visiškai jokio skrandžio sudirginimo, net užuominos į tai
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 19:59)
eksperimentas geriant citrinų EA. Kol dar neturėjau iš KN spausto citrinų EA, sumąsčiau eksperimentą - pirmą rytą su vandeniu išgerti lašiuką Aroma Zone žaliųjų citrinų EA...
Jis pasklido stiklinėje kaip benzinas ant vandens, beveik pranyko. Išgėriau ir tas lašiukas kaip didelis taip kirto man per skrandį, pradėjo dilgčioti Žodžiu, nepatariu...
kitą rytą jau turėjau KN spaustų citrinų, pyliau lašiuką jų. Ant vandens ir matosi toks sunkokai pasklindantis riebus lašas. Ir visiškai jokio skrandžio sudirginimo, net užuominos į tai
Šitą eksperimentą ir aš dariau gana ilgą laiką (kai perskaičiau straipsnį apie EA gėrimą). Daug labiau patinka, negu spausti citrinų sultis. Ir skonio suteikia ir... tikiu, kad sveikatai gerai, vadinasi ir gerai Aš gėriau citrinų EA iš KN. Tik vieną kartą padauginau lašiukų, tai kartu buvo ir jaučiau kad šiek tiek skrandį raižo
Kaip gerai, kad priminei, vėl bandysiu kelias savaites pagerti citrinų EA.
o kokius rezultatus jautei?
QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 15:30)
o kokius rezultatus jautei?
Kadangi tuo metu (kaip tu dabar ) stengiausi ir nori nenori bent 1,5 litro vandens per dieną išgerti, tai po kurio laiko pajaučiau, kad oda mažiau džiūna (ji pas mane sausa) ir mane asmeniškai tas lašelis citrinos EA iš pat ryto nuteikdavo optimistiškai, pažadindavo , ir žarnynas džiaugėsi, susitvarkė virškinimas. Bet tuo pačiu kažkuriuo momentu pastebėjau, kad šiek tiek tinstu ir daugiau prakaituoti pradėjau, kas man nėra įprasta. Ir aišku, toks mano eksperimentas gal kokį mėnesį tęsėsi. Po to vieną dieną neišgėriau, kitą praleidau ir... Reikės vėl pradėti, nes dabar mano oda durniuoja, sausėja ir nervina mane. Ir netgi KN vanilės eliksyras jai nebepatinka
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 11 09, 15:23)
toks mano eksperimentas gal kokį mėnesį tęsėsi.
Ir netgi KN vanilės eliksyras jai nebepatinka
Ir netgi KN vanilės eliksyras jai nebepatinka
šis užsiėmimas man patinka savo paprastumu, kad nieko ruoštis nereikia - tiesiog įsilašini į vandenį ir geri, tai tikiuosi, kad bus sunku mesti Ir jaučiuosi tikrai žvaliau, nesinori energizuotis papildomai ir šiuo metu, kai toks niūrus oras. Oda tikrai gražėja - tampa lengviau suvaldyti nepageidautinus procesus
na čia dabar Tai ko ji pageidauja?
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 18:59)
Cia prakalbot apie EA gerima, tai ir as esu bandziusi pries kelias savaites.. i stikline vandens (300 ml) ilasinau 1 lasiuka morku EA is KN, taip pat pasklido pavirsiuje.. pagalvojau ot durnai padariau.. reikejo gi meduje istirpinti.. tai va, tik ta vieana karta ir bandziau.. kadangi nebuvau meduje istirpinusi, tai geriau su baime siek tiek (ir tik kelis gurksnelius isgeriau to vandens, pries tai labai gerai ismaisiusi, kad nebutu viename lase tas EA).. pabijojau, kad ko blogo neprisidaryciau skrandziui ir pan.
o jus ziuriu drasiai geriat EA
QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 18:08)
Jau išsiaiškinau - Weledos rožių aliejaus kapsulių. Kol kas jos man pačios pačiausios
QUOTE(Palomina @ 2010 11 10, 01:08)
o jus ziuriu drasiai geriat EA
Mes drąsios
Tiesa, kai gėriau molį, tai ir pačiai baisoka buvo, bet... negaliu pasakyti,kad kažkokį poveikį jaučiau, todėl mečiau tą reikalą. EA gerti man labiau patinka
Vakar paskaitoje labai daug geru dalyku suzinojome apie ciberzole- nepamainomas prieskonis (pasirodo LT nelabai yra kur tikros nusipirkti, nes skiedzia ir maiso neisku su kuo, tas pats pasakytina ir apie kari) ir galingas vaistas ajurvedineje medicinoje.
puikiai valo kepenis ir krauja, stiprus antioksidantas, mazina cholesterolio kieki. Teigiamai veikia oda, tinka visu rusiu kirminams naikinti, taip pat puikus priesnuodis apsinuodijus alkoholiu. Saugus vartoti i vidu, tik netinka tiems, kuriu padidejes skrandzio rugstingumas, yra opu ar turi akmenu tulzyje.
Zodziu, pradesiu gerti ciberzoles EA nuo kitos savaites.
Dar uzsirasiau grazios odos kaukes recepta- avimzirniu miltai, pienas, medus ir ciberzole. Viska sumaisome lygiomis dalimis ir tepame visa kuna - maitina, stangrina ir valo oda.
puikiai valo kepenis ir krauja, stiprus antioksidantas, mazina cholesterolio kieki. Teigiamai veikia oda, tinka visu rusiu kirminams naikinti, taip pat puikus priesnuodis apsinuodijus alkoholiu. Saugus vartoti i vidu, tik netinka tiems, kuriu padidejes skrandzio rugstingumas, yra opu ar turi akmenu tulzyje.
Zodziu, pradesiu gerti ciberzoles EA nuo kitos savaites.
Dar uzsirasiau grazios odos kaukes recepta- avimzirniu miltai, pienas, medus ir ciberzole. Viska sumaisome lygiomis dalimis ir tepame visa kuna - maitina, stangrina ir valo oda.
ar galėsi parašyti, ar dažo ciberžolės EA?
QUOTE(ssaule @ 2010 11 12, 11:19)
Čia ciberžolė kaip prieskonis, o ne kaip ea?
QUOTE(ssaule @ 2010 11 12, 11:19)
Vakar paskaitoje labai daug geru dalyku suzinojome apie ciberzole- nepamainomas prieskonis (pasirodo LT nelabai yra kur tikros nusipirkti, nes skiedzia ir maiso neisku su kuo, tas pats pasakytina ir apie kari) ir galingas vaistas ajurvedineje medicinoje.
Atsargiai su ciberzole, kas tik pradedet su ja draugauti as visa stalvirsi geltonom demem "pasventinau" ir keleta baltu maikuciu teko paaukoti labai smarkiai dazo, ypac sureagavusi su riebalais, net keista, kad naturalus daiktas gali tokia "jega" turet
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 12, 19:21)
Čia ciberžolė kaip prieskonis, o ne kaip ea?
Yra ir EA. Jau aprasymas jo , tai tikras stebuklas! Tinka ivairiu ligu gydymui, stabdo rauksliu formavimasi ir t.t.
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 21:47)
Atsargiai su ciberzole, kas tik pradedet su ja draugauti as visa stalvirsi geltonom demem "pasventinau" ir keleta baltu maikuciu teko paaukoti labai smarkiai dazo, ypac sureagavusi su riebalais, net keista, kad naturalus daiktas gali tokia "jega" turet
Tai gal plaukus nudazytu?