teisingai, taip sakė
aš tai noriu vandens su hidrolatu atsigerti po seminarų
bet toks troškulys baisus apima, ir taip norisi to grožio į vidų Kaip sakė Laimė, kad geriau įsipilti šaukštą hidrolato į vandens stiklinę ir išgerti negu paprastos arbatos
o KN keliautojos iš kanistrėlio rožių hidrolatą net neskiestą gėrė
as pradejau gerti laukiniu morku hidroliata. Isipilu i vandens taure sauksta ir tikrai labai jauciasi skonis
o poveikis koks?
Sveikos
Mane domina kvapų kontempliacijos. Ar esate jose buvusios? Verta nueiti ar ne? Labai daug žmonių susirenka? Ir iš vis, kas ten vyksta?
Mane domina kvapų kontempliacijos. Ar esate jose buvusios? Verta nueiti ar ne? Labai daug žmonių susirenka? Ir iš vis, kas ten vyksta?
tiesiog sėdi ir uostai įvairius kvapus, niekieno netrukdoma Aš irgi nebuvusi, tik įspūdžius girdėjau. Bet kada nors nueisiu
QUOTE(Satura @ 2010 11 04, 16:29)
tiesiog sėdi ir uostai įvairius kvapus, niekieno netrukdoma Aš irgi nebuvusi, tik įspūdžius girdėjau. Bet kada nors nueisiu
Mmmm o ten Laimė ar dar kas nors būna, kas galėtų ką nors papasakoti? Nes pauostyt gi kiekvieną dieną galima nueit
gal uzmatet Kvapu namuose siuo metu Rozmarino hidrolata? bijau , kad nuvaziuosiu o jo nebus beje , gal kas ji naudojat? as noreciau plaukams ji panaudoti, idomu o galima ji tiesiai ant plauku purksti ar geriau maisyti su kuo nors? dekoju uz atsakymus
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 11 04, 20:47)
as noreciau plaukams ji panaudoti, idomu o galima ji tiesiai ant plauku purksti ar geriau maisyti su kuo nors? dekoju uz atsakymus
Purkškit tiesiai. Aš visada išplovus plaukus išpurškiu plaukus ir vėliau ant sausų laiks nuo laiko papurškiu. Jau naudoju turbūt trečią butelį iš eilės, bet man labai patinka poveikis: man papurina plonus plaukus ir mažiau slenka, daug naujai augančių (bet čia gali būti ir dėl šiuo metu vartojamų papildų, sveikesnės mitybos ir pan.)
QUOTE(bryyla @ 2010 11 04, 20:03)
Mmmm o ten Laimė ar dar kas nors būna, kas galėtų ką nors papasakoti? Nes pauostyt gi kiekvieną dieną galima nueit
as tai nei karto nebuvau tose penktadieninese kvapu kontempliacijose, bet kiek susidariau vaizda is pasakojimu, tai ten pvz susirinkusieji uosto koki nors tarkim pipira ir po to garsiai kiekvienas pasako savo ispudzius, asociacijas ir t.t., zodziu kokias mintis sukelia tas pipiras.. aisku, negaliu garantuoti tai ka pasakiau, kad butinai taip ir yra, nes pati nesu buvusi..
o Laime tai zinoma, kad buna tuo metu..
QUOTE(Palomina @ 2010 11 04, 23:07)
as tai nei karto nebuvau tose penktadieninese kvapu kontempliacijose, bet kiek susidariau vaizda is pasakojimu, tai ten pvz susirinkusieji uosto koki nors tarkim pipira ir po to garsiai kiekvienas pasako savo ispudzius, asociacijas ir t.t., zodziu kokias mintis sukelia tas pipiras.. aisku, negaliu garantuoti tai ka pasakiau, kad butinai taip ir yra, nes pati nesu buvusi..
ir mane tos kontenpliacijos domina....
Beje, vakar per seminara Laime pasakojo apie sintetinio vanilino zala- pasirodo visos bandeles, ledai, sureliai yra baisus nuodas.... Labai pazeidzia kepenis ir kaupiasi organizme. O jo visur masiskai dedama ir ypac daznai valgo vaikai. As net susinervinau kazkaip- visa sia vasara vanilinius ledus valgiau, galvojau maziau priedu, sveikesni