Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(kryyste @ 2010 10 11, 07:32)
Aha, lankiau, bet arba neatsimenu, arba rožių neuostėm smile.gif dėl to ir paklausiau

Aš taip supratau, kad kasmet tie seminarai nebūna visiškai identiški. Pati Laimė juokėsi, kad kolegės stebėjosi: pirmai paskaitai uostyti rožes? Tai kažin, kuo baigsit, kai pradedat nuo rožių smile.gif
Atsakyti
Labai mane sudomino tie seminarai bigsmile.gif Idomu, kokios ten buna ekspedicijos ir stovyklos g.gif Gal kam teko pabuvoti?
Atsakyti
taip, dygminu aliejus prie sildanciu. jei kapiliarai issiplete, tai tada nezinau ar galima, nors jei vaido nemasazuosi, tai gal tinka tada. Cia gal jau paciu KN bendradarbiu galima konsultacijos prasyti.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 11, 11:23)
Labai mane sudomino tie seminarai  bigsmile.gif  Idomu, kokios ten buna ekspedicijos ir stovyklos  g.gif  Gal kam teko pabuvoti?

neteko, bet kas pabuvo, tai įspūdžių kaip reikiant pasisemia bigsmile.gif Ir Laimė taip uždegančiai pasakojo apie kažkokią pievą kalnuose, kur tiek gėlių žiedų, kvapų, paukščių čirenimo, kad norisi tik atsigulti ir būti, nieko nebedaryti biggrin.gif Šiaip ir su kultūromis kitomis susipažįsta, ir distiliuoja, ir žoles-gėles renka, ir net normalios tikros (skystos) chalvos ragavo rolleyes.gif

po paskaitos kitaip man atsivėrė ir paridžatų hidrolatas. Gėlės, kvepiančios smilkalais. Geras, ar ne? wink.gif Purškiu paskutinėmis dienomis ir kaifuoju rolleyes.gif

QUOTE(ssaule @ 2010 10 11, 12:59)
Cia gal jau paciu KN bendradarbiu galima konsultacijos prasyti.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 13:08)
neteko, bet kas pabuvo, tai įspūdžių kaip reikiant pasisemia  bigsmile.gif

kaip tik siandien buvau KN paklaust del tu paskaitu, tai sake jeigu noreciau, galetu dar prijungt, nes neaisku, ar toliau organizuos situos seminarus. Tik man kazkaip su kaina neaisku, ar ten ta suma uz visu triju seminaru cikla, ar uz viena? g.gif
Atsakyti
ane? blink.gif Tai dar gerai spėjom bigsmile.gif

kaina yra už aromaterapiją, gal 8 paskaitos. Paskui pavasarį bus baziniai aliejai, kuriuos aš jau išklausiusi. O trečia ta praktinė dalis tai savo ruožtu, nes vienas reikalas ateiti po darbo vakare, o kitas - imti atostogas išvykai, kad ir kaip ji rūpėtų doh.gif

hmm g.gif Įdomi čia naujiena. Tikiuosi, kad jei nebus šitų seminarų, tai vistiek pasiūlys ką nors įdomaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 11 spalio 2010 - 14:34
Sveiki,
norėčiau patarimo. Ar sviestmedžio kokosų aliejaus mišinys tinkamas apsaugoti kūdikio žandukams nuo žvarbaus oro?
Atsakyti
mišinys su kuo??
Atsakyti
na sviestmedžio su kokosu g.gif
Atsakyti
kiek teko paskaityti, tai daro taip mamos drinks_cheers.gif Ypač sviestmedis yra giriamas, juo ir vienu tepa 4u.gif
Atsakyti
as tepu vien sviestmedziu, tik pries tai susildau tarp pirstu ir galiu pasakyti, kad thumbup.gif kol dar nelabai salta, tai galima maisyti, skiesti, bet kai jau bus minusine temp. tai patarciau vien su sviestmedziu arba sviestmedziu plius biciu vaskas ar kakava tept. Is pradziu gal vienu kazkuo, kad jei vaikiukui kartais netiktu, butu lengviau atsekti.
Atsakyti
Labuka mergaites,suzinojau,kad cia naturali kosmetika. Gal patartumete kokio reiktu kremo veido odai issipletusiais kapiliarais, jei tokio yra kn. Dekoju.
Atsakyti