Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 10:36)
Išvis kaip kokosas veidui ? Mane nuo tos čampakų pomados ir sulaiko kokosų aliejus g.gif:

Noriu kūnui kokio aliejaus, kurį galėčiau susipilti į butelaitį su dozatoriumi ir kad jis kvepėtų. Pvz čampakų kvapas man pasakiškas ir mielai tepčiausi kūną panašiu kvapu. Ir koks aliejus turi drėkinančių, stangrinančių ikr nekemšančių poras savybių?

mane irgi, nes kokosų aliejus vienas riebiausių ir gali kimšti (man kemša). Nors čia turim precedentų, kai būtent ši čampakų pomada mišrių veidų visai nekemša biggrin.gif

jei čampakų kvapas taip patiko, tai galima nusipirkti čampakų atarą ir naudoti kaip kvepalus, įlašinti į aliejų, pakvėpinti jį. Labai drėkinantis, greitai įsigeriantis ir nekemšantis yra sezamų aliejus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 06 spalio 2010 - 09:47
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 10:46)
mane irgi, nes kokosų aliejus vienas riebiausių ir gali kimšti (man kemša). Nors čia turim precedentų, kai būtent ši čampakų pomada mišrių veidų visai nekemša  biggrin.gif

jei čampakų kvapas taip patiko, tai galima nusipirkti čampakų atarą ir naudoti kaip kvepalus, įlašinti į aliejų, pakvėpinti jį. Labai drėkinantis, greitai įsigeriantis ir nekemšantis yra sezamų aliejus  rolleyes.gif

Na jei jau vingiuojam ir radau kas gerai konsultuoja, tai toliau klausinėsiu biggrin.gif smile.gif
Pvz imu 200 mll sezamų aliejaus. Kiek reiktų Čampakų ataro mll įlašinti ? Ir dar... kiek ilgai kvapas laikytųsi jei ištepčiau kūną po maudynių tokiu aliejumi?
Ir dar: gal kas matė dailų ir patogų stiklinį indą su dozatoriumi, kuriame galėčiau laikyti aliejų skirtą kūnui ax.gif

Beje, kaip veido odai sezamai? Gal ryte man tiktų pastarieji ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 10:55)
tai toliau klausinėsiu biggrin.gif  smile.gif

Pvz imu 200 mll sezamų aliejaus. Kiek reiktų Čampakų ataro mll įlašinti ? Ir dar... kiek ilgai kvapas laikytųsi jei ištepčiau kūną po maudynių tokiu aliejumi?

Ir dar: gal kas matė dailų ir patogų stiklinį indą su dozatoriumi, kuriame galėčiau laikyti aliejų skirtą kūnui ax.gif

Beje, kaip veido odai sezamai? Gal ryte man tiktų pastarieji ?

klausinėk biggrin.gif

sunku pasakyti, kiek reiktų ataro, jis labai koncentruotas ir labai stipriai kvepia. Jei čampos lašeliu pasitepu kaip kvepalais, jaučiu visą dieną ir dar vakare, kai tuo tarpu koks eterinis nusikvepia labai greitai. Reikia bandyti pradėti nuo kelių lašų ir leisti jam pastovėti kokią dieną, kad aliejus ataru persiimtų. Nes su šituo daiktu realu, kad galima kvapo ir padauginti smile.gif Dursiu pirštu į dangų dėl apytikslio kiekio - man atrodo, kad užtektų ir pusės mililitro tokiam kiekiui smile.gif

su stikliniais indukais sunku ką patarti, gal galima jungtis prie siuntimųsi iš AZ? Dar panos randa gražių indukų interjero parduotuvėlėse smile.gif

veido odai sezamai labai gerai, jei tik nealergiška - jie tikriausiai geriausiai drėkinantis aliejus iš visų ir dar plius labai lengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 10:55)

Gal iš aromanatural.lt tiktų?
Atsakyti
aš įsivaizdavau, kad ji nori dar gražesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 06, 12:38)

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 12:45)
aš įsivaizdavau, kad ji nori dar gražesnio biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 10 06, 13:12)
biggrin.gif Na, su dar gražesniu tada sunkiau biggrin.gif

Mėlyno stiklo man pakankamai gražus ax.gif Tik norėtųsi gal 100 mll bent jau... O idealu atveju ir 200 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 11:21)
sunku pasakyti, kiek reiktų ataro, jis labai koncentruotas ir labai stipriai kvepia. Jei čampos lašeliu pasitepu kaip kvepalais, jaučiu visą dieną ir dar vakare, kai tuo tarpu koks eterinis nusikvepia labai greitai. Reikia bandyti pradėti nuo kelių lašų ir leisti jam pastovėti kokią dieną, kad aliejus ataru persiimtų. Nes su šituo daiktu realu, kad galima kvapo ir padauginti smile.gif Dursiu pirštu į dangų dėl apytikslio kiekio - man atrodo, kad užtektų ir pusės mililitro tokiam kiekiui smile.gif

veido odai sezamai labai gerai, jei tik nealergiška - jie tikriausiai geriausiai drėkinantis aliejus iš visų ir dar plius labai lengvas smile.gif

Na reikia susigalvoti smile.gif Baigiu savo turimus likučius ir morališkai pradedu pribręsti prie aliejaus kūnui su ataru pirkimo. Reiks dar kvapų namuose pasicekavinti lotuliukas.gif

Va jei ir veido odai tiktų tai išvis patogu būtų: nusiprausi po dušu ir prasitepi aliejum drėgną odą. įskaitant ir veido smile.gif
Atsakyti
ką pasakiau - sezamai, eliksyrai marulų pagrindu (nerolis, jazminai, rožės ir vanilė) tikrai tinka veidui, yra lengvi, įsigeriantys. Tiek, kad sezamus kaip ekonomišką variantą galima ir veidui, ir kūnui naudoti, o eliksyro 30 ar 15 ml kūnui tepant labai greitai susinaudos ir išeis brangiai...

atarus tikrai verta "praversti", nes yra įdomių, kvepališkų kvapų. Gal kas kitas patiks dar labiau už čampakas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 14:22)
ką pasakiau - sezamai, eliksyrai marulų pagrindu (nerolis, jazminai, rožės ir vanilė) tikrai tinka veidui, yra lengvi, įsigeriantys. Tiek, kad sezamus kaip ekonomišką variantą galima ir veidui, ir kūnui naudoti, o eliksyro 30 ar 15 ml kūnui tepant labai greitai susinaudos ir išeis brangiai...

atarus tikrai verta "praversti", nes yra įdomių, kvepališkų kvapų. Gal kas kitas patiks dar labiau už čampakas wink.gif

Tai va ir galvoju. Gal pradžiai pasibandysiu su sezamais ryte, o toliau žiūrėsiu kaip oda reaguoja ir taikysiuosi. Gal ir eliksyrą kokį papirksiu smile.gif

Beje, ataras aliejuje nekenks odai ? Na suprantu natūralus, bet va iškilo klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 14:30)
Beje, ataras aliejuje nekenks odai ? Na suprantu natūralus, bet va iškilo klausimas smile.gif

nebent alergizuotų, tada gali bėrimas atsirasti g.gif Daugiau tai niekuo smile.gif Prieš pirkdama būtinai pasibandyk ant vidinės rankos pusės, pavaikščiok su juo ir bus matyti, ar neberia, ar kvapas neerzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 06, 09:32)
Tai, kad nėra Kauno KN g.gif Gal čia buvo Via Naturalis?

Na yra Kaune Agnum centras, tai jie ten be antkainio KN produkcija pardavinėja ir visokius kursus organizuoja apie aromaterapiją, ir kremų gamybas g.gif
Atsakyti
gaila kad labai brangus tie atarai verysad.gif bet turbut lb taupu?kas bande,kiek laiko naudojasi? kvapas kiek supratau ilgai islieka.. gal kur pigiau ju buna?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 14:11)
Mėlyno stiklo man pakankamai gražus ax.gif Tik norėtųsi gal 100 mll bent jau... O idealu atveju ir 200 ax.gif

100 ml nebent rudo stiklo buteliuskas ir tada atskirai dozatorius. Bet vakar su Monica kalbėjau, tai sakė toks dozatorius aliejui nelabai tinkamas, nes daug paduoda to aliejaus. Aliejams geriausia pipetė ax.gif
Atsakyti