Sveikutes,
o jei KN atnesti recepta, ar gali pagaminti pagal uzsakyma, ar reikia paciai?
KN paskaičiuotos kainos pagal jų sukurtus receptus. O ar paskaičiuota kiekvieno produkto mililitro ar lašelio (kalbant apie eterinius) savikaina, tai nežinau. Kaip supranti, sunku būtų tavo produkto kainą įvertinti, plius, viską gamintis reikia savo rankom - niekas už tave negamina nepaisant, ar esi pradedanti, ar pažengusi
gal kas norės sąskaitas susimažinti
Mieli klientai, jeigu turite tuščių 30 ml, 60 ml, 120 ml ar 500 ml stiklainėlių (plačiais kakliukais) nuo Kvapų namų produktų, atnešus juos į saloną, ir perkant kitą produktą stiklainėlyje, mokėsite vienu litu mažiau. Atnešus 500 ml Kvapų namų stiklainį, bet koks produktas kainuos 3 litais pigiau. Stiklainėliai turi būti švarūs, be etikečių ir dangtelių. Buteliukų kol kas nepriimame.
Mieli klientai, jeigu turite tuščių 30 ml, 60 ml, 120 ml ar 500 ml stiklainėlių (plačiais kakliukais) nuo Kvapų namų produktų, atnešus juos į saloną, ir perkant kitą produktą stiklainėlyje, mokėsite vienu litu mažiau. Atnešus 500 ml Kvapų namų stiklainį, bet koks produktas kainuos 3 litais pigiau. Stiklainėliai turi būti švarūs, be etikečių ir dangtelių. Buteliukų kol kas nepriimame.
Vakar buvau Kauno KN mamai dovanos ieškoti. Norėjau neroli eleksyro, bet nebuvo. Tai paėmiau jazminų ir jaučiu, neprašoviau. Kvapas puikus, ir mamai tiks, nes jos mėgstami kvepalai chanel 5, o šis eleksyras truput primena. Šildantis kvapas. Pats tas bus kai prasidės darganotos rudenio dienos tik reik kažkaip susiturėti ir perdaug neįsisukti, nes dar dvi savaitės iki gimtadienio
Na prisijungiu ir aš prie KN mėgėjų būrio
Nusipirkau Gasulo molio, Tamanų aliejaus ir Čampakiu hidrolato. Bandau gydyti salo odą su išsiplėtusiom ir besikemšančiomis poromis, likusią riebaluotis ir dar prie viso šito jautrią.
Gal galit dar ką rekomenduoti kas valo poras, stangrina ir mažina odos jautrumą ?
Nusipirkau Gasulo molio, Tamanų aliejaus ir Čampakiu hidrolato. Bandau gydyti salo odą su išsiplėtusiom ir besikemšančiomis poromis, likusią riebaluotis ir dar prie viso šito jautrią.
Gal galit dar ką rekomenduoti kas valo poras, stangrina ir mažina odos jautrumą ?
QUOTE(jadzka @ 2010 10 05, 22:00)
Nusipirkau Gasulo molio, Tamanų aliejaus ir Čampakiu hidrolato.
jei tavo jautri oda, kaip tamanus naudoji? Ar perspėjo, kad juos reikėtų skiesti?
tebūnie pasakysiu nusibodusį variantą, bet nerolio eliksyras labai gerai ramina odą
QUOTE(garfield @ 2010 10 05, 14:00)
Vakar buvau Kauno KN mamai dovanos ieškoti. Norėjau neroli eleksyro, bet nebuvo. Tai paėmiau jazminų ir jaučiu, neprašoviau. Kvapas puikus, ir mamai tiks, nes jos mėgstami kvepalai chanel 5, o šis eleksyras truput primena. Šildantis kvapas. Pats tas bus kai prasidės darganotos rudenio dienos tik reik kažkaip susiturėti ir perdaug neįsisukti, nes dar dvi savaitės iki gimtadienio
Tai, kad nėra Kauno KN Gal čia buvo Via Naturalis?
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 09:12)
jei tavo jautri oda, kaip tamanus naudoji? Ar perspėjo, kad juos reikėtų skiesti?
tebūnie pasakysiu nusibodusį variantą, bet nerolio eliksyras labai gerai ramina odą
Perspėjo dėl Tamanų, kad pasibandyčiau ant nedidelio ploto, bet mano oda pakankamai gerai į jį reagavo.
Beje, dabar pastebėjau, kad norisi daugiau drėkinimo, šiek tiek tempia odą. Tai rekomenduokite ir ką nors drėkinančio. Pvz. jei prausiuosi Gasulo moliu, vakare purškiu Čampakių hidrolatą ir tepu tamanų aliejų, tai ryte norisi ko nors daugiau gaivinančio, stangrinančio, mažinančio patinimą ir drėkinančio. Galvoju apie hamamelių hidrolatą ir dar kažką :
QUOTE(jadzka @ 2010 10 06, 09:40)
Perspėjo dėl Tamanų, kad pasibandyčiau ant nedidelio ploto, bet mano oda pakankamai gerai į jį reagavo.
Galvoju apie hamamelių hidrolatą ir dar kažką :
Galvoju apie hamamelių hidrolatą ir dar kažką :
gal ir gerai reagavo, bet vienų tepti vistiek nereikėtų. Per paskaitas sakė, kad jie labai stipriai regeneruojantys, o tai reiškia, kad oda greičiau atsinaujins ir per patį procesą tas senasis sluoksnis tiesiog pleiskanos. Čia ir iškyla klausimas, pvz., kaip ryte suktis su kosmetika, nes odos atplaišėlės tikrai matysis.. Tamanai yra labiau gydantys, ne drėkinantys ar maitinantys
hamamelių hidrolatas labiau stangrins odą, nei ją drėkins... Dauguma vistik šaltojo sezono metu neapsieina be kremų. Ir man neužtenka vien hidrolatų ar aliejų, norisi daugiau drėkinimo
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 09:44)
gal ir gerai reagavo, bet vienų tepti vistiek nereikėtų. Per paskaitas sakė, kad jie labai stipriai regeneruojantys, o tai reiškia, kad oda greičiau atsinaujins ir per patį procesą tas senasis sluoksnis tiesiog pleiskanos. Čia ir iškyla klausimas, pvz., kaip ryte suktis su kosmetika, nes odos atplaišėlės tikrai matysis.. Tamanai yra labiau gydantys, ne drėkinantys ar maitinantys
hamamelių hidrolatas labiau stangrins odą, nei ją drėkins... Dauguma vistik šaltojo sezono metu neapsieina be kremų. Ir man neužtenka vien hidrolatų ar aliejų, norisi daugiau drėkinimo
Pastebėjau, kad nuo Tamanų pleiskanoja oda, ypač tose vietose kur probleminė buvo ir daugiau užsikimšusių porų ar pan. Tačiau matau akivaizdžiai gražėjančią ir lygėjančią odą, taigi per daug neliūdžiu
O dėl kremo... Gal reiktų pasigaminti kokį : vėlgi, norėtųsi tokio, kad nekimštų porų. Šiandien pabandžiau pasitepti kremu Annos Lotan, kuris seniau tikdavo, tai oda iškart paraudonavo. Tas pats darosi su dauguma kremų, o su aliejais ir hidrolatais tos problemos nėra. Kaip tik oda pakankamai balta išlieka...
Dar turiu rožių vandens, tai rytais dar pavalau šiek tiek oda su juo.
tada tikrai patarčiau žiūrėti kurį nors iš eliksyrų vietoj kremo ir bandyti tepti ant drėgnos odos. Aš vakarais tepu nerolį, man labai patinka - susigeria, oda pabąla, paskaistėja, tampa minkšta
QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 10:09)
tada tikrai patarčiau žiūrėti kurį nors iš eliksyrų vietoj kremo ir bandyti tepti ant drėgnos odos. Aš vakarais tepu nerolį, man labai patinka - susigeria, oda pabąla, paskaistėja, tampa minkšta
Gal ir nebloga mintis O gal man tas sausumas ir jaučiasi dėl to, kad oda atsinaujina ir sluoksniuojasi : Manyčiau dėl to ir yra tas tempimas.
O kaip Čampakų pomada? Išvis kaip kokosas veidui ? Mane nuo tos čampakų pomados ir sulaiko kokosų aliejus :
Na jei jau įsijaučiau į aliejų ir kvapų pasaulį tai tarsiuosi ir dėl kūno priežiūros. Noriu kūnui kokio aliejaus, kurį galėčiau susipilti į butelaitį su dozatoriumi ir kad jis kvepėtų. Pvz čampakų kvapas man pasakiškas ir mielai tepčiausi kūną panašiu kvapu. Ir koks aliejus turi drėkinančių, stangrinančių ikr nekemšančių poras savybių? Bandžiau jau Simondsijų, alyvuogių, sėmenų, vynuogių kauliukų, kanapių ir kokosų aliejus. Kažkaip nieks labai nepritiko. Aišku geriau nei kūno losijonai, tačiau norisi daugiau stangrinimo gal :