Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

KN buvo pakankamai minksti, tai teptusi gerai.. o as kazkada buvau pasidarius, tai matyt vasko padauginau, sunkiai tepesi del to labai nepatiko biggrin.gif
vaskingo sluoksnio lyg ir nepalieka.. susigeria.. cia gi panasiai kaip lupu balzamas biggrin.gif pabandyk pasitept ir matysi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 30 rugpjūčio 2010 - 19:53
ačiū 4u.gif Gal kada ir pažiūrėsiu, bet kiek žinau save, tai tiesiog ne mano kvapai greičiausiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 12:13)
ačiū  4u.gif  Gal kada ir pažiūrėsiu, bet kiek žinau save, tai tiesiog ne mano kvapai greičiausiai sad.gif

O kokio tipo ten kvapai? Tokie labai rytietiški? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 08 30, 19:58)
Merginos gal jau kas susipazinot su siais kvapais, ar skaniai kvepia, labai jau knieti isbandyti  ax.gif

man tie pirmieji labiausiai patiko wub.gif labai malonus kvapas ant mano odos ir ilgai islieka.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 09 01, 08:54)
man tie pirmieji labiausiai patiko  wub.gif  labai malonus kvapas ant mano odos ir ilgai islieka.

o kuo kvepia 4u.gif saldziai, gaiviai, astriai?
Atsakyti
Laba diena,

gal yra isbandziusiu rugiageliu hidroliata?
Koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Azia @ 2010 08 30, 13:18)
sveikos merginos, mane labai domina ar Kaune galima isigyti indisku smilkalu ir hidrolatu?

Sveikos merginos.
As tai Kaune hidrolatus, bei aliejukus, gasulio moli ir t.t. perkuosi Agnum centre, laisves alejoje 51B. rusyje yra parduotuvele.
http://www.reikijoga.lt/?agnum

Atsakyti
gal jau isbandete mastikos hidrolIata veidui?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 01, 10:39)
o kuo kvepia 4u.gif saldziai, gaiviai, astriai?

sunku man ir nupasakoti, taip gaiviai su salsvoku lyg prieskoniniu aromatu thumbup.gif na, su kvapais juk kiekvienam skirtingai...
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 13:44)
gal jau isbandete mastikos hidrolIata veidui?

kvapas primena sausa medi su pipiriuku prieskoniu biggrin.gif bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo thumbup.gif

ssaule taip kvapu pasauly, draugu nerasi mirksiukas.gif is aprasymu man labiausiai sirdele linksta prie roziu ir prie cyprinum, oi kaip laukiu galimybes pauostyti, nes norisi pakeisti paskutine sintetika namuose, kvepalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 06, 19:10)
kvapas primena sausa medi su pipiriuku prieskoniu biggrin.gif bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo  thumbup.gif
Mane labai domina jis, nors oda riebesne tik kaktos srity pagrinde, zandai kuperoziniai ir jautrus. gal neerzintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 06, 19:10)
bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo  thumbup.gif

tai koks buvo tas vaizdelis?? biggrin.gif Ir ar nenusivylei kvapu nerolio? mirksiukas.gif

aš dabar maišau taip: po lašelį nerolio ir vanilės eliksyrų, dar lašelį apelsinų EA ir ant veido wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 06 rugsėjo 2010 - 20:38