KN buvo pakankamai minksti, tai teptusi gerai.. o as kazkada buvau pasidarius, tai matyt vasko padauginau, sunkiai tepesi del to labai nepatiko
vaskingo sluoksnio lyg ir nepalieka.. susigeria.. cia gi panasiai kaip lupu balzamas pabandyk pasitept ir matysi..
ačiū Gal kada ir pažiūrėsiu, bet kiek žinau save, tai tiesiog ne mano kvapai greičiausiai
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 12:13)
ačiū Gal kada ir pažiūrėsiu, bet kiek žinau save, tai tiesiog ne mano kvapai greičiausiai
O kokio tipo ten kvapai? Tokie labai rytietiški?
QUOTE(eglute82 @ 2010 08 30, 19:58)
Merginos gal jau kas susipazinot su siais kvapais, ar skaniai kvepia, labai jau knieti isbandyti
man tie pirmieji labiausiai patiko labai malonus kvapas ant mano odos ir ilgai islieka.
QUOTE(ssaule @ 2010 09 01, 08:54)
man tie pirmieji labiausiai patiko labai malonus kvapas ant mano odos ir ilgai islieka.
o kuo kvepia saldziai, gaiviai, astriai?
Laba diena,
gal yra isbandziusiu rugiageliu hidroliata?
Koks poveikis?
gal yra isbandziusiu rugiageliu hidroliata?
Koks poveikis?
QUOTE(Azia @ 2010 08 30, 13:18)
sveikos merginos, mane labai domina ar Kaune galima isigyti indisku smilkalu ir hidrolatu?
Sveikos merginos.
As tai Kaune hidrolatus, bei aliejukus, gasulio moli ir t.t. perkuosi Agnum centre, laisves alejoje 51B. rusyje yra parduotuvele.
http://www.reikijoga.lt/?agnum
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 01, 10:39)
o kuo kvepia saldziai, gaiviai, astriai?
sunku man ir nupasakoti, taip gaiviai su salsvoku lyg prieskoniniu aromatu na, su kvapais juk kiekvienam skirtingai...
QUOTE(Etama @ 2010 09 06, 13:44)
gal jau isbandete mastikos hidrolIata veidui?
kvapas primena sausa medi su pipiriuku prieskoniu bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo
ssaule taip kvapu pasauly, draugu nerasi is aprasymu man labiausiai sirdele linksta prie roziu ir prie cyprinum, oi kaip laukiu galimybes pauostyti, nes norisi pakeisti paskutine sintetika namuose, kvepalus
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 06, 19:10)
kvapas primena sausa medi su pipiriuku prieskoniu bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo
Mane labai domina jis, nors oda riebesne tik kaktos srity pagrinde, zandai kuperoziniai ir jautrus. gal neerzintu QUOTE(eglute82 @ 2010 09 06, 19:10)
bet labai malonus ir lengvas, vakar isbandziau kartu su neroliu, ryte vaizdelis buvo
tai koks buvo tas vaizdelis?? Ir ar nenusivylei kvapu nerolio?
aš dabar maišau taip: po lašelį nerolio ir vanilės eliksyrų, dar lašelį apelsinų EA ir ant veido