Apsirupinau dar gerybemis is KN pasidariau krema riebiai odai su tamanais, dar pirkau rozmarinu vandeni ir cinamono kvapo zvake
nezinau kas man pasidare, bet cinamono, tiksliau cinamono lapu kvapo anksciau negalejau pakesti, bet siandien butent tokio kvapo zvake ir isigyjau
Krema jau isbandziau.. Patiko.. Su Ruta truputi modifikavom originalu recepta ir daugiau hidrolato ipyliau, taigi kremas tapo lengvesnis.. Pasitepus susigeria gerai, veidas kaip ir matinis pasidaro (oda neblizga ir nera sausa kaip popierius, kaip man daznai buna nuo 'matiniu' kremu)..
Rozmarinu vandeni pirkau plaukams purksti, bet panaudosiu ir veidui karts nuo karto..
Papildyta:
Beje, Satura, si kart jau zinau kiek laiko galioja kremai Apie pusmeti.. Saldytuve laikyti nereikia..
tai kuris kremukas dabar labiau patinka?
netrumpai tikrai galioja, ačiū, kad paklausei
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 22:22)
KN deklaruoja, kad jų yra išaugęs laukinėmis sąlygomis. Bent aš neturiu preteksto netikėti. Kad būtų ramiau, gali paprašyti pateikti sertifikatus ar kitus dokumentinius įrodymus
pasinaudojau Saturos patarimu ir paprasiau sertifikato, siai prekei neturi. teks pasitiketi gamintojo Allo'nature pateikiama informacija
beje, toki pati aluno dezodoranta maciau parduodama ir naturata.lt, kaina gerokai mazesne (36 lt + siuntimas), gaila siuo metu jis visas ispirktas. teko isigyti brangesni, nevaiksciosiu gi su kvapeliu belaukdama kol vel uzves
QUOTE(Satura @ 2010 08 12, 09:23)
tai kuris kremukas dabar labiau patinka?
Dar per anksti spresti.. Manau, po kokiu 1-2 sav. bus imanoma nuspresti.. Bet tas jautriai odai tai tikrai patinka.. Uztai ir susigundziau kita pasidaryti - riebiai odai.. Kazkaip ner ko lygint su tais kremais kur su vaskais.. Be vasku kremus mano oda geriau toleruoja..
ne-gera, KN atstovės daug keliauja ir toli. Kaip gali pastebėti iš puslapyje pateikiamų naujienų, apžvalgų, yra pvz. hidrolatų, smilkalų iš Indijos. Jie gaminami senoviniu, unikaliu būdu ir būtent tai, o ne sertifikatas, yra jų pranašumas prieš kitus panašius gaminius.
taip, tokių Indijos kaime stovinčių varinių katilų niekas nesertifikuos. O jei sertifikuos, tai teks taip viską pakeisti, kad galiausiai ta produkcija susiniveliuos su visa kita ir tada tikrai bus nelabai įdomi.
iš to vedu, kad jeigu KN pasirinko tą akmenėlį, augantį kažkurį, vadinasi, jis buvo to verčiausias iš visos tuomet turėtos pasiūlos. Kas, kad neturi lapelio
taip, tokių Indijos kaime stovinčių varinių katilų niekas nesertifikuos. O jei sertifikuos, tai teks taip viską pakeisti, kad galiausiai ta produkcija susiniveliuos su visa kita ir tada tikrai bus nelabai įdomi.
iš to vedu, kad jeigu KN pasirinko tą akmenėlį, augantį kažkurį, vadinasi, jis buvo to verčiausias iš visos tuomet turėtos pasiūlos. Kas, kad neturi lapelio
Merginos gal bandete naujiena Agarmedžių vandenį? Kaip Jums kvapas?Ar galite priprasti prie jo?Nes man tai kvapas Pasipurskus neimanoma išbuti
na, įvertinau agarmedžio hidrolatą ir aš
visoms, kas neuostė, patariu aklai nepirkti, o pabandyti užsipurkšti. Prognozuoju, kad patiks tik toms, kurios turi ypač rafinuotą skonį ir mėgsta neįprastus, nepopsinius kvapus.
kažką turi tarsi iš argano aliejaus, bet iš esmės pati artimiausia asociacija - ožkos pieno sūris Šiaip mėgstu aš tuos sūrius, bet kadangi skonis nerafinuotas, tai nemokėčiau tokio hidrolato tinkamai įvertinti, nes kvapas turtingas, pilnas, sunkus. Toks visiškai indiškas. Pliusas - kad labai greit nusikvepia ir jo ant odos nelieka taip ilgai, kaip čampakų
visoms, kas neuostė, patariu aklai nepirkti, o pabandyti užsipurkšti. Prognozuoju, kad patiks tik toms, kurios turi ypač rafinuotą skonį ir mėgsta neįprastus, nepopsinius kvapus.
kažką turi tarsi iš argano aliejaus, bet iš esmės pati artimiausia asociacija - ožkos pieno sūris Šiaip mėgstu aš tuos sūrius, bet kadangi skonis nerafinuotas, tai nemokėčiau tokio hidrolato tinkamai įvertinti, nes kvapas turtingas, pilnas, sunkus. Toks visiškai indiškas. Pliusas - kad labai greit nusikvepia ir jo ant odos nelieka taip ilgai, kaip čampakų
QUOTE(Satura @ 2010 08 18, 21:12)
Hibisco, ačiū - kairė ranka sveika ir gyva, dabar kaip tik klaviatūrą maigo
man tai rozmarinu hidrolatas patinka.. pirkau plaukams purksti, bet pabandziau ir veidui.. tai pasidare gaila plaukams naudot, nes veidui patiko
QUOTE(Palomina @ 2010 08 18, 21:16)
man tai rozmarinu hidrolatas patinka.. pirkau plaukams purksti, bet pabandziau ir veidui.. tai pasidare gaila plaukams naudot, nes veidui patiko
man jis irgi toks labai efektyvus atrodo, tik vengiu purksti veidui, nes del kuperozes nelabai megstu jausti kaip syla veidas bet realiai labai liuks ir man pasirode dalykelis
Ikeliu kelias fotografijas sio sestadienio kai kurem "Roziu sodo kvapa" (cia kaip buvo projektas "Vilniaus kvapas", tai dabar su rozem).. Buvo labai idomu
as tai nejauciu sildancio efekto
beje, is pradziu bijojau ar nesausins man odos, tai kazkaip nepastebejau, kad trauktu oda kai pasipurskiu.. tikrai
QUOTE(Etama @ 2010 08 18, 22:14)
man jis irgi toks labai efektyvus atrodo, tik vengiu purksti veidui, nes del kuperozes nelabai megstu jausti kaip syla veidas bet realiai labai liuks ir man pasirode dalykelis
as tai nejauciu sildancio efekto
beje, is pradziu bijojau ar nesausins man odos, tai kazkaip nepastebejau, kad trauktu oda kai pasipurskiu.. tikrai
foto matau šafraną ir dar kampe kažką iš spyglių. Na niekaip nesuprantu, kaip rožių sodo kvapą galima sukurti ne iš rožių kvapų
QUOTE(Satura @ 2010 08 29, 19:19)
foto matau šafraną ir dar kampe kažką iš spyglių. Na niekaip nesuprantu, kaip rožių sodo kvapą galima sukurti ne iš rožių kvapų
Galima galima roziu alieju buvo tik sesiu rusiu, visi kiti buvo ivairiausi.. Beje, pacios rozes kvepia labai ivairiai (ivairiu rusiu mes ju prisiskynem Sibirkos rozyne).. vienose labiau isreikstas saldumas, kvepia vaisiais.. kitose jauciama pvz. mira ar santalas.. fantazijai pasireiksti tikrai buvo kur