Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

KN deklaruoja, kad jų yra išaugęs laukinėmis sąlygomis. Bent aš neturiu preteksto netikėti. Kad būtų ramiau, gali paprašyti pateikti sertifikatus ar kitus dokumentinius įrodymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 04, 20:20)
del riebumo, tai net nezinau, nepasakyciau, kad labai jau riebus, bet aisku ir ne per lengvas.. seip manau visai normalus tas riebumas.. Jausmas tepantis krema malonus, lengvai pasiskirsto, susigeria irgi normaliai.. sedziu dabar juo issitepus veida ir vis lieciu oda, ir jauciasi padrekinta ir pamaitinta ir kas svarbiausia neapsunkusi tokia kaip buna po kremu su emulsiniu ar biciu vasku..
va palygint galiu, kad sitas be emulsikliu kremas man lengvesnis yra nei su biciu vasku..

kainavo sis kremas kremas 30 lt uz 30 ml

4u.gif
Kaip suprantu, tu ne per vakareli gaminaisi krema. Ten galima bet kada nueit ir pasigamint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 05, 22:31)
4u.gif
Kaip suprantu, tu ne per vakareli gaminaisi krema. Ten galima bet kada nueit ir pasigamint?  g.gif

taip, gaminau ne per vakareli.. isvis netiketai as cia ta krema dariausi.. tiesiog buvau KN alieju nusipirkti ir prisiminiau apie kremus be vasku.. uzklausiau kas ir kaip, ir paklausiau kada galiu pasigaminti? tai sake, kad ir dabar galiu smile.gif
Atsakyti
Palomina jau patyrusi rolleyes.gif

Mėgėjų, jau gaminusiųjų ar norinčių pasigaminti savarankiškai, "Kosmetikos ceche" laukiame TREČIADIENIAIS nuo 12 iki 18 val. Galite individualiai, jums patogiu laiku, užsukti į Kvapų namus pasigaminti savo pamėgtų produktų, o taip pat susipažinti su paskutinėmis Kvapų namų naujienomis, išmėginti mūsų siūlomus naujus receptus ar naudoti savuosius receptus. Jūsų ir mūsų patogumui apie savo ketinimus ateiti gamintis kosmetikos prašytume įspėti tel.+370 672 97600

visa info čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 05, 21:50)
taip, gaminau ne per vakareli.. isvis netiketai as cia ta krema dariausi.. tiesiog buvau KN alieju nusipirkti ir prisiminiau apie kremus be vasku.. uzklausiau kas ir kaip, ir paklausiau kada galiu pasigaminti? tai sake, kad ir dabar galiu smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 22:24)
Palomina jau patyrusi  rolleyes.gif

[i]Mėgėjų, jau gaminusiųjų ar norinčių pasigaminti savarankiškai, "Kosmetikos ceche"

Supratau 4u.gif
Man butu patogiau penktadieni ten uzsukti, kazin taip galima? g.gif O tu treciadieni ir gaminaisi ar kokia kita diena?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 06, 11:19)
Supratau  4u.gif
Man butu patogiau penktadieni ten uzsukti, kazin taip galima?  g.gif O tu treciadieni ir gaminaisi ar kokia kita diena?

taip isejo, kad treciadieni gaminau, bet sake, kad galiu bet kuria diena ateiti g.gif tai pasiklausk del penktadienio, gal bus galima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite is KN "universalaus sviesto" recepta - jo sudetyje yra sviestmedis, nakvisu aliejus, medetku fitolis, slamucio ir pipirmeciu EA, daugiau nepamenu kas dar
Atsakyti
Uzejo noras pagirti krema, kuri gaminausi praeita savaite KN.. Tepu as ji vakarais.. O rytais - Madaros geli riebiai odai pamaisau su KN roziu fitoliu.. Nuo tokio derinuko (vakarinio-rytinio) oda paskaistejus atrodo bigsmile.gif lyg ir odos spalva suvienodejus kazkiek (maziau visokiu paraudimu)..
Gundausi dar pasigaminti krema be emulsikliu riebiai odai su tamanais.. Gal rytoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 10, 12:19)
Uzejo noras pagirti krema, kuri gaminausi praeita savaite KN.. Tepu as ji vakarais.. O rytais - Madaros geli riebiai odai pamaisau su KN roziu fitoliu.. Nuo tokio derinuko (vakarinio-rytinio) oda paskaistejus atrodo  bigsmile.gif  lyg ir odos spalva suvienodejus kazkiek (maziau visokiu paraudimu)..
Gundausi dar pasigaminti krema be emulsikliu riebiai odai su tamanais.. Gal rytoj  g.gif

Jei tavo oda rieboka, tas kremas su sviestmedžiu tau nekemša porų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 10, 15:32)
Jei tavo oda rieboka, tas kremas su sviestmedžiu tau nekemša porų?  g.gif

kazkaip nepastebejau, kad kimstu.. as ir seniau (ziema) megdavau veida sviestmedziu pasitepti.. labai gerai toleruodavo oda sviestmedi (o paakiai man net pasviesedavo).. g.gif
as esu daug visokiu alieju isbandzius savo veido odai, tai nei vienas nekimso.. man atrodo, kad man nuo kremu labiau kemsasi (greiciausiai nuo visokiu vasku ir kt. emulsikliu)..
o kas del riebios odos ir riebesniu kremu, tai kaip bebutu keista, bet man patinka riebesni kremai biggrin.gif daug netepu, kad oda neblizgetu.. visada stebiu ko nori mano oda, tai jei matau, kad jau riebesni kremai nelabai tinka, tada tepuosi lengvesniu ir taip kaitalioju laiks nuo laiko..
ai.. keista ta mano oda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 10, 14:43)
kazkaip nepastebejau, kad kimstu.. as ir seniau (ziema) megdavau veida sviestmedziu pasitepti.. labai gerai toleruodavo oda sviestmedi (o paakiai man net pasviesedavo)..  g.gif 
as esu daug visokiu alieju isbandzius savo veido odai, tai nei vienas nekimso.. man atrodo, kad man nuo kremu labiau kemsasi (greiciausiai nuo visokiu vasku ir kt. emulsikliu)..
o kas del riebios odos ir riebesniu kremu, tai kaip bebutu keista, bet man patinka riebesni kremai  biggrin.gif  daug netepu, kad oda neblizgetu.. visada stebiu ko nori mano oda, tai jei matau, kad jau riebesni kremai nelabai tinka, tada tepuosi lengvesniu ir taip kaitalioju laiks nuo laiko..
ai.. keista ta mano oda  doh.gif  lotuliukas.gif

Paakiams ir man sviestmedis labai patinka, o veidui net neatėjo mintis, kad gali tikti g.gif
Tikrai kad keista biggrin.gif Bet svarbiausia, kad išmokai atsirinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 10 rugpjūčio 2010 - 14:48
Gal kas žino ar yra Kaune masažo salonų, kurie naudotųsi KN aliejais? 4u.gif
Atsakyti