Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 09:41)
kas per ramunėlių aliejus? Kremo lengvumas ir nuo pasirinkto aliejaus priklauso, todėl reikia žiūrėti, ką dedi. Spėčiau, kad vadinamasis ramunėlių aliejus yra tiesiog ramunėlių ištrauka kažkokiame kitame aliejuje. O koks jis? Ar žinai? Jei nežinai, tai iki galo nesuprantamo produkto nedėčiau, kadangi rezultatas gali gautis ne toks, kokio tikiesi. Be to, čia KN tema, jie tokio neaiškaus aliejaus neturi, tai kaip ir ne į temą kalbam smile.gif

mililitrus gramais galima paversti mililitrus dauginant iš masės tankio, kurio nežinom. Tai tikriausiai paprasčiau būtų suvienodinti matavimo parametrus į mililitrus, prekybos centre nusipirkus elementarų matavimo šaukščiukų rinkinį smile.gif

apskritai yra tokia tema Kosmetikos priemones gaminame pačios  cool.gif

Va butent amuneliu aliejus ir yra ne is KN, tiesiog turiu ji nusipirkus is Aromabaltic, bet ten aliejus raso, ne istrauka.
Atsakyti
tokio ramunėlių aliejaus nėra - yra arba eterinis aliejus, arba ištrauka. Todėl rašyk pardavėjui ir aiškinkis, ką tau pardavė smile.gif

perkelsiu atsakymą į Natūralios kosmetikos gamintojų temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 rugpjūčio 2010 - 09:54
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 08:52)
labai ačiū už foto - buvo labai įdomu, kaip atrodo  4u.gif

o tu esi bandžiusi, pvz., Argital? Pagal susigėrimą ir vaizdą pasitepus galėtum palyginti? Man įdomu, kiek gerai jis susigeria, ar nelieka blizgesiuko smile.gif Sojos CO2 ekstraktas matyt labiausiai pasitarnavo dėl švelnumo ir gero pojūčio. Tiesa, kuris ten sviestmedis pagal receptūrą eina? Tradicinis ar kreminis?

ir dar - o gali palyginti su kremu, pagamintu su emulsiniu vašku?

įdomu, kiek jis stovės neatsiskyręs  rolleyes.gif

Is Argital kremu esu bandzius tik su rozem.. Kazkaip nelabai su Argital kremais susidraugavau.. Po Argital kremo uzsitepimo, oda matine buna (as tai dar ir sioki toki tempima jausdavau, kuris man ir nepatiko), KN kremas palieka siek tiek riebumo, bet nepadauginus, tai viskas gerai..
Sviestmedis buvo tas tradicinis..

Su emulsiniu vasku palyginti galiu, tik nezinau net su kokiu lyginti.. g.gif nes kazkaip su emulsiniu vasku kremai siek tiek kitokie.. man sitas be emulsikliu kremas labiau primena tuos kremus su biciu vaskais, tik lengvesnis yra ir neapsunkina odos vaskais..

Net nezinau.. Jei atsiskirs tai zinau buda kaip vel staigiai sujungti biggrin.gif reikia truputi pasildyti (vos vos) ir ismaisyti..
Atsakyti
aiškumėlis 4u.gif Koks galiojimo laikas ir kiek jis teoriškai laikosi neatsiskyręs?
Atsakyti
tiesa pasakius nepaklausiau kiek laiko galioja blush2.gif pamirsau.. bet, kad saldytuve nebutina laikyti, tai tikrai..
vanduo tai neturetu atsiskirti jei pvz nepamaisysi nei is sio nei is to sugalvojus, kaip as vakar grizus namo padariau doh.gif bet kaip pirmai minejau, truputi palaikius siltame vandenyje indeli ir po to ismaisius krema, tada vel susijungia viskas..
zodziu, idomu man kol kas biggrin.gif
Atsakyti
jau tas smalsumas hihihi.gif

o gamybos procesas įprastas? Sumaišomi aliejai, o po to supilamas hidrolatas?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 16:53)
jau tas smalsumas hihihi.gif

o gamybos procesas įprastas? Sumaišomi aliejai, o po to supilamas hidrolatas?

aha smalsumas neispasakytas biggrin.gif
gaminti reikejo taip: is pradziu sviestmedi istrinti (bet nepersistengti.. o as tai persistengiau ir po to pasekmes buvo doh.gif ), kad nebutu gumuliuku.. tada supilti likusius aliejus ir vel pamaisyti.. ir tada jau pilti hidrolata.. ir maisyti.. turetu susijungti normaliai, jei su sviestmedziu nebuvo persistengta biggrin.gif o jei persistengta, tai maisyk nemaises, nieks nesusijungia.. Ruta kai pamate, kad kazko ilgai as prie to kremo darbuojuosi, tai pasake, kad persistengiau siek tiek ir dabar reikia truputi pakaitint viska, kad sujungti (bet negalima perkaitint)..
eterinius aliejus sulasinti kai kremas jau susijunges..
Atsakyti
sakyčiau, kad lengvai išsisukai, jei užteko vos į šiltą vandenį indelį įdėti rolleyes.gif Vistik mane tas kremas domintų, jei būtų su niliniu sviestmedžiu, ne su paprastu ax.gif

Palomina, gal teko uostyti agarmedžių hidrolatą ir galėtum nupasakoti, ar tikrai toks nerealus kaip aprašomas? wink.gif
Atsakyti
turiu klausimeli apie KN aluno akmeni, kurios naudojat galbut man atsakysit rolleyes.gif kazkurioj temoj jau buvo diskutuota, kad alunai buna sintetiniai ir naturalus, ir kad KN parduodamas naturalus. radau viena puslapi kur nufotografuoti salia abieju rusiu kristalai, sintetinis baltas ir matinis, o naturalus bespalvis ir skaidrus:
http://www.verdan.ne...comparison.html
o kaip atrodo pirktas is KN? paziurejus ju puslapyje labiau panasu i pirmaji varianta, ar ten tik nuotrauka nelabai pavykusi?
Atsakyti
QUOTE(ne-gera @ 2010 08 05, 19:43)
turiu klausimeli apie KN aluno akmeni, kurios naudojat galbut man atsakysit  rolleyes.gif  kazkurioj temoj jau buvo diskutuota, kad alunai buna sintetiniai ir naturalus, ir kad KN parduodamas naturalus. radau viena puslapi kur nufotografuoti salia abieju rusiu kristalai, sintetinis baltas ir matinis, o naturalus bespalvis ir skaidrus:
http://www.verdan.ne...comparison.html
o kaip atrodo pirktas is KN? paziurejus ju puslapyje labiau panasu i pirmaji varianta, ar ten tik nuotrauka nelabai pavykusi?

Mano turimas kažkiek panašus į abu, nes yra skaidrių vietų, ir yra matinių labiau, toks dryžuotas
Atsakyti
QUOTE(ne-gera @ 2010 08 05, 17:43)

reikia žiūrėti, ne kaip atrodo, o lotynišką pavadinimą 4u.gif KN geras tas akmenėlis smile.gif
Atsakyti
lotyniska turi omeny potassium alum? jis buna tiek naturalus, tiek "isaugintas laboratorijoje", del to ir domiuosi. va ammonium alum kitas reikalas - iskart aisku, kad dirbtinis
Atsakyti