Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

Po tokiu atsiliepimu ir as vakar nulekiau nerolio eliksyro, reikia Saturai uz reklama procento prasyti mirksiukas.gif
Vakar isbandziau, na smagiai tepasi, nera riebus, graziai susigeria, kvepia labai labai, o koks bus poveikis toliau naudojant, bus matyt.
Atsakyti
Ar galėtų kuri vienu sakiniu pasakyti, kaip išgaunami CO2 ekstraktai ir absoliutai? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 07 16, 12:59)
reikia Saturai uz reklama procento prasyti mirksiukas.gif 

tai jau taip lotuliukas.gif Na, man atrodė, kad būtų draugiška parašyti, kokia situacija ir kokios galimybės įsigyti. Pati irgi visad vertindavau tokią informaciją, pasinaudojau ja sėkmingai kartelį (bet čia ne produkto pirkimas buvo, o patekimas į paskaitas) cool.gif O šiaip jokių išskirtinių nuolaidų negaunu, mokėjau už eliksyrą tą patį 81 litą, kaip ir visos kitos wink.gif

QUOTE(tokia rami @ 2010 07 16, 13:00)
Ar galėtų kuri vienu sakiniu pasakyti, kaip išgaunami CO2 ekstraktai ir absoliutai? būčiau labai dėkinga  4u.gif

CO2 veikiant anglies dioksidui, o absoliutai gal distiliuojant? g.gif
Atsakyti
Vat man ir apmaudu, kad jie labai kategoriski nuolaidu atzvilgiu, jau esu minejusi... nei svenciu proga, nei lojaliems...kodel taip? Suprantu, kad produkcija isskirtine, brangi ir t.t., na bet vistiek turetu buti tokio pobudzio rinkodaros sprendimai...
Atsakyti
atlankius tuos tęstinius EA ir aliejų kursus, duoda lojalaus kliento kortelę ir taiko kažkokias nuolaidas. Bet kadangi esu atlankiusi tik dalį kursų, tai ir kortelės neturiu smile.gif
Atsakyti
tiesą sakant, niekada labai ir nebuvo įdomu, kodėl KN pasirinko būtent tokį kelią kortelėms dalinti. Matyt turi tam savų argumentų. Spėčiau, kad gal nori suburti sąmoningų ar šioje srityje labiau praprususių (nežinau, kaip tiksliau įvardinti) lojalių klientų būrį?

nes jei vien pagal išleidžiamas sumas, tai visos tarpais mes ten prasileidžiam neblogai doh.gif Tarkim, paimi kokį garintuvą kambariui ar automobiliui/ kurį nors odekoloną, eliksyrą, hidrolatą ir dar eterinį, jau ir sumelė. Jei kiekviena tokia pirkėja gautų, tai jaučiu, greitai viską tik su nuolaidomis ir būtų priverstos pardavinėti biggrin.gif

šiaip tai man tos žaidimo taisyklės visai tinka, nes paskaitos buvo įdomios ir tikrai norėčiau jas pabaigti iki galo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 07 16, 13:00)
Ar galėtų kuri vienu sakiniu pasakyti, kaip išgaunami CO2 ekstraktai ir absoliutai? būčiau labai dėkinga  4u.gif

Vienu sakiniu neišeis, bet pabandysiu kuo trumpiau ir aiškiau biggrin.gif

Absoliutas yra išgaunamas naudojant cheminį tirpiklį (jei gerai atsimenu - heksaną). Jame augalo žiedai yra mirkomi ir kaitinami, kol gaunama tokia žiedų aliejų, savybių, kvapo ir spalvos prisigėrusi masė. Tada dar yra kaitinama kol tirpiklis išgaruoja ir išplaunama spiritu, kad pašalinti tirpiklio likučius.
Dėl to absoliutus daugiau naudoja parfumerijoje, nes gali būti likę cheminių medžiagų, o aroamaterapijoje labiau naudoja EA.
CO2 arba anglies dioksidu išgaunant aliejus nenaudojamas nei karštis, nei tirpikliai. Aliejai išgaunami naudojant dujų slėgį.

Oh, vis tiek daug gavosi doh.gif , vienu žodžiu jei trumpai CO2 - dujomis, absoliutas - cheminiais tirpikliais.
Atsakyti
o poveikis odai bent panašus tau jazminų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 16, 12:54)
supere, juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis  rolleyes.gif  cool.gif Įdomu, kaip jis jums veiks wink.gif

Patiko man Nerolis. Turiu aš visus eliksyrus cool.gif , bet šitas gal geriau įsigeria g.gif , toks lengvesnis veidui, gerai drėkina, tepu kelis lašus ant hitrolatu sudrėkinto veido. Labai tinka, net per karščius. Neilgai naudoju, tai atsiliepimai kol kas tokie. Na, aišku, ir kvapas wub.gif.
Jazminais tepu vidinę riešo pusę- naudojų kvapą. Labai tinka man rolleyes.gif Niekaip nekyla rankos prie sintetinės parfumerijos, ypač tokiu karščiu.
Vanilė veidui irgi tinka. Ypač mano sausesnei odai.

Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 07 16, 18:54)
Nu dabar tik didziuli pavyda sukelei, nes siemet negavau nusipirkt   mad.gif    wub.gif   Man irgi Nr.1  Nors ir labai dziaugiuosi jazminu eliksyru, bet labai ilgiuosi nerolio  wub.gif

Mačiau šiandien KN Šeimyniškių g. butelaičių 4 vnt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 17 liepos 2010 - 14:42
Kur galima iš interneto atsisiųsti Kvapų Namų produkcijos? Žinau tik dviširdys.eu, bet ten mano norimo dalyko - ricinų aliejaus - nėra.
Atsakyti
patys KN internetinės prekybos nevykdo. O "dalimis" jų produkcijos galima rasti tik tokių tarpininkų puslapiuose. Šiaip nieko nėra neįmanomo wink.gif Į kokį tau miestą reiktų?
Atsakyti
dar viena įdomybė Chios ašaros - mastika bigsmile.gif
Atsakyti