Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

QUOTE(Palomina @ 2010 07 06, 08:08)
Pranesk naujienas po to.. Labai idomu kaip cia su tuo aliejum yra  g.gif

Butinai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 07 06, 13:45)
Nemanau, kad galėtų būti rafinuotas  schmoll.gif tikrai bus kito derliaus, ir tiek. Bet man irgi nepatinka, kai kelintą kartą perku patinkantį produktą, o gaunu kitokį kvapą, konsistenciją, spalvą ir pan., nei tikiuosi, bet tada suprantu, kad čia natūralūs produktai, kurie labai priklauso nuo augimo/oro sąlygų, o ne sintetika, kuri visada bus vienoda  ax.gif

Gal ir taip. Tikiuosi ir as, kad negaletu taip buti, jog ant buteliuko parasyta nerafinutas, o viduj visai kas kita. Gal nesigadins taip savo reputacijos. Bet tada turetu KN pasitaisyt informacija savo svetaineje, kad neklaidintu klientu, nes ten aiskiai parasyta, kad nerafinuotas yra tamsiai zalias, be jokiu islygu (derlius, oras ir pan).
Atsakyti
Na, skambinausi i KN del avokadu aliejaus.

Tai vis tik itikineja, jog jis nera rafinuotas. Atsidare tos pacios serijos buteliuka pas save, sake irgi gelsva spalva. Paklause ar yra nuosedu, ju tikrai yra. Tai vat sake cia irodymas, jog nerafinuotas. O del ko ta spalva tokia, tai taip ir likau nesupratusi. Sake labai tamsus zalias buna tuomet, kai spaudziamas imonese mechaniniu budu. Ten ir vaisiai buna siek tiek oksidavesi ir patamseje, tai ir aliejus tamsus. O siuo atveju gal is tiesu, kaip kazkuri raset, priklauso nuo saules kiekio, oro salygu ir pan. Tik vat info pas save tai tikrai turetu pasitaisyti, kad neklaidintu. Paminejau ir tai, gal pasitaisys.
Tad tiek informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai čia kaip ir su tamanai buvo, kai iš pradžių pardavinėjo, tai jie buvo tamsiai žali, tiršti, o paskui kai kito derliaus tai šviesiai geltoni ir skysti tokie. Vizualiai visai skirtingi produktai. Taip jau būna su tais natūraliais produktais, kad priklauso nuo oro sąlygų, skynimo laiko ir t.t.
Atsakyti
vėl yra nerolio eliksyro wub.gif , taip pat tamanų, mangų sviesto ir Afrikos kokosų aliejaus smile.gif Kuri pirma pauostys nerolį, pakutenkit nervus ir kitoms, parašykit, kaip šįkart jie kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 11, 00:06)
vėl yra nerolio eliksyro  wub.gif , taip pat tamanų, mangų sviesto ir Afrikos kokosų aliejaus smile.gif Kuri pirma pauostys nerolį, pakutenkit nervus ir kitoms, parašykit, kaip šįkart jie kvepia  4u.gif

O galima netaktiska klausima blush2.gif tie seminaru ciklai kuriuose mokotes,kiek kainuoja.Jau supratau kad ivadines kazkokios ir gamybos naujokam nemokamai,kiti lygtai mokamai.o tie pastovus seminarai?

Ir vis delto kur tu svieziu vaniles anksciu rasti?sudomino pasigamint vaniles eliksyra,bet neradau atsakymo 4u.gif
Atsakyti
tie ilgieji seminarai yra rudenį ir pavasarį - pirma dalis yra aromaterapija, o antroji - baziniai aliejai, jei taip trumpai. Kainuoja viena dalis kelis šimtus litų, jau ir nepamenu tiksliai. Bet man apsimokėjo kiekvienas litas 4u.gif
Atsakyti
na ką gi, tęsiu kalbą apie nerolio eliksyrą ax.gif

labai norėjau, nusipirkau ir toms, kas nori, taip pat rekomenduoju tą patį padaryti, nes KN gautas kiekis labai ribotas - vos 1 litras blink.gif Kvapas šiek tiek skiriasi nuo pirmos siuntos - mažiau pradinio citruso, daugiau žoliškumo, žemiškumo. Kvapas neįkyrus - padžiugina ir nusikvepia. Bet toks įkvepiantis, atpalaiduojančio veikimo, tikrai protu nesugriebiamas, kaip rašoma aprašyme smile.gif

panaudojusi kartu su čampakų hidrolatu netgi sulaukiau komplimento iš MB. Sakė, ooo, pagaliau ir tu sintetika kvepi bigsmile.gif biggrin.gif

kadangi esu turėjusi ir vanilės ne vieną eliksyrą, ir rožes, ir jazminus, nemaniau, kad kažkas dar gali nustebinti. Tai va, nustebino biggrin.gif Negana to, kad kaip narkomanei vis to kvapo norisi (Divos:) variantas), bet ir suveikė jis man akimirksniu.

aišku, saiko gal dar trūksta iš tos laimės, nes vakar apie pietus pirkau, o jau suspėjau pasitepti 3 kartus doh.gif Vakare nusiplovus makiažą, prieš miegą - kaip antistresinę priemonę) ir šiandien ryte blush2.gif

prisidedu prie Divos:) nuomonės, kad elgiasi kaip kremas - nesuriebina, neapsunkina, nekemša. Geriausia - naudoti vos lašiuką, o ne kelis smile.gif Kuo man patiko - kad oda pradėjo baltėti, lygėti ir gyti tiesiog akyse blink.gif Dėl to ir norisi vis tepliotis biggrin.gif

žodžiu, pirkinys užskaitytas, o eliksyrų tope aš jį pozicinuoju kaip pirmos vietos laimėtoją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 07 14, 09:22)
kadangi esu turėjusi ir vanilės ne vieną eliksyrą, ir rožes, ir jazminus, nemaniau, kad kažkas dar gali nustebinti. Tai va, nustebino biggrin.gif Negana to, kad kaip narkomanei vis to kvapo norisi (Divos:) variantas), bet ir suveikė jis man akimirksniu.

O, taip! biggrin.gif Tas kvapas nenormalus biggrin.gif - geraja prasme... As labai negaliu atsidziaugti neroliu, nebenoriu nei kremu, nei alieju g.gif - kol kas man jis Nr.1 veido prieziuroje- o jau kaip laukiu vakare greiciau praustis doh.gif . MB sake taip- kvapas kazkoks toks kitoks, na, toks is tu tavo buteliuku ir miltuku biggrin.gif -suprask, naturalus smile.gif

Noriu padekoti viesai Saturai uz draugiskuma, pagalba, gera nuotaika ir aplamai- gera pazinoti geru zmoniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man veidui nerolis irgi labai tinka, tik aš ne iš KN eliksyrą pirkau, o iš kitus skiestą į jojobos aliejų. Veidui naudoju vietoj kremo, o dar kartais bergamotės įlašinu ir prieš tepdama veidą delnus aplink nosį sudedu ir įkvepiu smile.gif man tai tikras energijos užtaisas.
Atsakyti
labai norėčiau maišyti jį su apelsinais, mandarinais ar citrina, bet kad su tokiu mišiniu baisu iš namų koją kelti, kai tokia saulė doh.gif

dar panaudosiu jį MB nugaros masažams - kad spazmus nuimtų, atpalaiduotų, stresą išsklaidytų. Žiūrėsiu, kaip veiks g.gif
Atsakyti
Gal kuri esate bandziusi BEMA Anti Hair-Loss sampuna ir losjona nuo plauku slinkimo?
Atsakyti
tiesa, pamiršau parašyti dar vieną naujieną. KN puslapyje kol kas nėra, bet jau pardavinėjami keturių rūšių Laimės sukurti odekolonai, čia kosmetikos ceche Šeimyniškių gatvėje smile.gif Kainos - nuo 67 litų, o maksimalios už kai kuriuos - daugiau kaip 100 litų smile.gif
Atsakyti