Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

KN - variniai distiliavimo aparatai. Kokie jie gražučiai nauji bigsmile.gif Kainų nerašo, gamintojo puslapyje jų taip pat nėra - ką domina reiktų atskirai domėtis smile.gif

straipsnelis apie smilkalus, nauji palmarozų ir rozmarinų hidrolatai. Dar naujiena, kad hidrolatai nebe hidrolatai, o hidroliatai blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 06 24, 14:08)

Nelimpa ir man savos gamybos veido kremai su vaskais.. Nei su biciu, nei su emulsiniu.. Dariausi ir pati pagal savo kuryba, ir pagal KN receptus.. Bet va kuno odai tai patinka tokie kremai  rolleyes.gif

O man visai patinka mano gamintas kremas su Olivem 1000 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 06 22, 21:11)
O man žinok šį kartą jazminų eliksyras  doh.gif ne toks kaip anksčiau. Ir spalva kažkokia šviesesnė, ir kvapas ne toks.

Na va, man tokie siurprizai nelabai ax.gif dar gerai, kad rožių eliksyras toks pats, būčiau susinervavusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 06 30, 12:37)
KN - variniai distiliavimo aparatai. Kokie jie gražučiai nauji  bigsmile.gif  Kainų nerašo, gamintojo puslapyje jų taip pat nėra - ką domina reiktų atskirai domėtis smile.gif

straipsnelis apie smilkalus, nauji palmarozų ir rozmarinų hidrolatai. Dar naujiena, kad hidrolatai nebe hidrolatai, o hidroliatai  blink.gif

Rozmarinų būtų įdomu pauostyti. O hidroliatais bent jau vadina KN moterys juos jau seniau, dabar ir parašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 30, 12:53)
O hidroliatais bent jau vadina KN moterys juos jau seniau, dabar ir parašė  smile.gif

manyčiau, kad vienaip ar kitaip tai nėra lietuvių kalboje vartotinas žodis, o tarimą pataisė pagal prancūzų kalbą, nes ten ir atsiranda tas suminkštinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 06 22, 20:11)
O man žinok šį kartą jazminų eliksyras  doh.gif ne toks kaip anksčiau. Ir spalva kažkokia šviesesnė, ir kvapas ne toks.

as ji pirkau geguzes pradzioje -tai labai nuostabus -kvapas dieviskas, o kremas veidui su juo ir jazminu vasku -tiesiog dieviskas wub.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 30, 11:37)
KN - variniai distiliavimo aparatai. Kokie jie gražučiai nauji  bigsmile.gif  Kainų nerašo, gamintojo puslapyje jų taip pat nėra - ką domina reiktų atskirai domėtis smile.gif

tie mazi sake apie kelis simtus euru kainuotu, buvau kai distiliavo levandas -tai super

QUOTE(Satura @ 2010 06 30, 12:57)
manyčiau, kad vienaip ar kitaip tai nėra lietuvių kalboje vartotinas žodis, o tarimą pataisė pagal prancūzų kalbą, nes ten ir atsiranda tas suminkštinimas smile.gif

Tikrai taip, tiesiog suprancuzino zodi, kad mandriau skambetu
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 06 30, 20:28)
tie mazi sake apie kelis simtus euru kainuotu,

brangūs blink.gif Bet variniai, rankų darbas, tikriausiai normalu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gal galetu mane kas paprotinti blush2.gif Arba as ko nors nesuprantu, arba KN raso savo tinklapyje apie viena produkta, o vietoj jo pardavineja kitoki. Nusipirkau avokadu alieju, na man tai jo spalva geltona, nors KN svetaineje aiskiai parasyta, kad nerafinuotas avokadu aliejus turi butu ZALIAS. Ant buteliuko taip pat uzrasyta, kad nerafinuotas. Tai kaip cia dabar yra kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 05, 12:39)
Sveikutes

Gal galetu mane kas paprotinti blush2.gif Arba as ko nors nesuprantu, arba KN raso savo tinklapyje apie viena produkta, o vietoj jo pardavineja kitoki. Nusipirkau avokadu alieju, na man tai jo spalva geltona, nors KN svetaineje aiskiai parasyta, kad nerafinuotas avokadu aliejus turi butu ZALIAS. Ant buteliuko taip pat uzrasyta, kad nerafinuotas. Tai kaip cia dabar yra kazin g.gif

As kai kazkada pirkau KN avokadu alieju jis buvo tamsiai zalias, kaip ir mano dabartinis is Sveiku produktu.. Kvapas irgi buvo gana stiprus..
O pas tave jauciasi aliejaus kvapas stipriai?
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 05, 12:39)
Sveikutes

Gal ir gali skirtis spalva,konsistencija,priklausomai nuo oro sąlygų,derliaus.. g.gif
Parašyk į KN,gal tau atsakys. mirksiukas.gif

Man buvo toks atvejis su levandų ea.Kvapas buvo visai nepanašus į levandas,kokio nei karto neuostyto kvapo gali nežinoti,nepažinti,bet levandas..,tuomet aš taip buvau pasiilgusi levandų,nusiperku,o ten jokio levandų kvapo,tik kažkokia keista kvapų puokštė. unsure.gif Užklausiau aš moteriškių iš KN,ar gali levandos taip nekvepėti,atnešti pauostyti negalėjau,rezultate gavosi,kad viskas gerai su tom levandom,pasak jų,tik,kad labai šviežia levanda ir stiprokai baksnoja sieno nata, linalolis,BET po keliu menesiu jame dalis linalolio virs linalyl acetatu ir isryskes budingas levandos aitrumas....Keista,bet šiandien pirkdama levandas,visai nenoriu jų brandinti kelis mėnesius,kad galėčiau naudoti kažkada...Netgi po kelių mėnesių kvapas nevirto levandų kvapu. Daugiau levandų iš KN nenoriu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 05 liepos 2010 - 15:55
QUOTE(Palomina @ 2010 07 05, 12:48)
As kai kazkada pirkau KN avokadu alieju jis buvo tamsiai zalias, kaip ir mano dabartinis is Sveiku produktu.. Kvapas irgi buvo gana stiprus..
O pas tave jauciasi aliejaus kvapas stipriai?

Na jautesi siek tiek, bet tikrai ne stipriai. Dabar jau negaliu paziuret, nes EA prisilasinau. Bet turiu itarima, kad vietoje nerafinuoto ten yra rafinuotas. Butinai treciadieni skambinsiuos i KN ir bandysiu issiaiskinti. Nepatinka man tokie dalykai schmoll.gif Perki atrodo gera daikta, o gauni kazin ka. Na, bet ziuresiu, ka pasakys, gal apsirinku.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 05, 22:44)
Na jautesi siek tiek, bet tikrai ne stipriai. Dabar jau negaliu paziuret, nes EA prisilasinau. Bet turiu itarima, kad vietoje nerafinuoto ten yra rafinuotas. Butinai treciadieni skambinsiuos i KN ir bandysiu issiaiskinti. Nepatinka man tokie dalykai schmoll.gif Perki atrodo gera daikta, o gauni kazin ka. Na, bet ziuresiu, ka pasakys, gal apsirinku.

Pranesk naujienas po to.. Labai idomu kaip cia su tuo aliejum yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 07 05, 22:44)

Nemanau, kad galėtų būti rafinuotas schmoll.gif tikrai bus kito derliaus, ir tiek. Bet man irgi nepatinka, kai kelintą kartą perku patinkantį produktą, o gaunu kitokį kvapą, konsistenciją, spalvą ir pan., nei tikiuosi, bet tada suprantu, kad čia natūralūs produktai, kurie labai priklauso nuo augimo/oro sąlygų, o ne sintetika, kuri visada bus vienoda ax.gif
Atsakyti