QUOTE(agnuta @ 2010 06 10, 19:08)
o kiek laiko gali stoveti ta emulsija?
Man sake, kad gali stoveti ilgai, apie metus. Turbut taip ir bus
.
QUOTE(kryyste @ 2010 06 10, 21:50)
Senokai buvau vakarėlyje, bet ar čia ne emulsija nuo spuogų su tamanų aliejumi? Ten nesideda joks emulsiklis, nei vaškas, o tik aliejai ir hidrolatai. Kiekvieną kartą reikia gerai suplakti prieš naudojant nes nusistovi. Jei apie tą patį kalbam, tai riebokai galėjo atrodyti dėl tų aliejaus lašelių kai nusistovi
Ne, naujas kremas be emulsikliu ir yra kremas be emulsikliu. Bet jis panasus i emulsija nuo spuogu savo poveikiu, nes panasus aliejai dedasi. As kaip tik ir dariau emulsija su tamanu aliejumi nuo spuogu, tai ji man issisluoksniavo kol grizau namo. Bet taip ir turejo buti - reikia pakratyti pries naudojima. O kremas be emulsikliu irgi su tamanais, bet ten ieina turbut kitokie dar aliejai (ju buvo, atrodo, dar bent pora parasyta), kurie suteikia kitokia konsistencija ir ea buvo tikrai maziau (emulsija ir laikoma stipresnio poveikio). Tas kremas irgi buvo zalsvos spalvos (maciau pagaminta pries kelis men. meginuka) ir kremo konsistencijos. Taigi, apibendrintai, ten du skirtingi produktai, panasaus poveikio, bet skirtingu konsistenciju.