O gal galit patart, ką naudot uodams įkandus, kad neniežėtų?
arbatmedžio, levandų EA
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 20:43)
arbatmedžio, levandų EA
O susidilginus irgi jie tinka?
tokiu atveju levandas bandyčiau
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 21:43)
arbatmedžio, levandų EA
Dėkui Levandos nemačija, bandysiu arbatmedį
Man tai gerai padėjo KN parduodamas mišinys Atbaidantis vabzdžius. Visa išsitepdavau, tai nesukąsdavo. Turint visus ingridientus galima pačiam susimaišyti:
kvapiųjų citrinžolių, (cymbopogon nardus),
citrinakvapio eukalipto (eucalyptus citriodora),
pelargonijų (pelargonium x asperum),
tikrųjų citrinžolių (cymbopogon citratus),
paprastųjų levandų (lavandula angustifolia),
pipirmėčių (mentha x piperita)
kvapiųjų citrinžolių, (cymbopogon nardus),
citrinakvapio eukalipto (eucalyptus citriodora),
pelargonijų (pelargonium x asperum),
tikrųjų citrinžolių (cymbopogon citratus),
paprastųjų levandų (lavandula angustifolia),
pipirmėčių (mentha x piperita)
merginos, o koki EA patartumete veidui drekinti 9imaisyti i bazini alieju ar krema, kauke)
EA drėkinimo neduoda Tik kažką skatina/ slopina/balansuoja
QUOTE(Satura @ 2010 05 26, 16:42)
EA drėkinimo neduoda Tik kažką skatina/ slopina/balansuoja
o kai kur raso "drekina'... vat ir gali prisipirkt -paskaicius aprasymus
jei tavo odelė pavargusi, tai gali pvz. kokių rožių EA. Levandas, pelargonijas, jazminaičius, nerolį. Eve-line, tiesiogiai tikrai EA nedrėkina, gal ten parašyta perkeltine prasme: reikia gilintis į aprašymą plačiau
Šaltalankių aliejus yra išgautas darant ištrauką iš šaltalankių ar išspaustas iš šaltalankių nededant jokio kito aliejaus? Per painiai man Kvapų namuose parašyta, gal kuri nors jūsų žino.
Ir kiek proc. jūs jo dedat, kad atspalvį suteiktų odai? Kiek ilgai tas atspalvis išlieka?
Ir kiek proc. jūs jo dedat, kad atspalvį suteiktų odai? Kiek ilgai tas atspalvis išlieka?
QUOTE(Evut @ 2010 05 30, 20:19)
Šaltalankių aliejus yra išgautas darant ištrauką iš šaltalankių ar išspaustas iš šaltalankių nededant jokio kito aliejaus? Per painiai man Kvapų namuose parašyta, gal kuri nors jūsų žino.
Aš supratau, kad išspaustas iš šaltalankių nededant jokio kito aliejaus.
Labai lengvam atspalviui užtenka 10-12 lašų į 30/40 ml kremo, - manau nuo tiek ir pradėk, nes daugiau įsidėti galėsi ir vėliau, išimti - jau ne. Aš kartą per daug įdėjau, tai iš naujo visą kremą pergaminau (dėjau papildomai aliejų, vaško, hidrolato). Atspalvis išlieka iki plovimo (kaip toninio kremo pvz.) - t.y. iki vakaro. Mano sesei labai patinka kremai su šaltalankiu - sakė jokios pudros nebereikia, ir įdegio efektą suteikia. Man tie patys kremai per daug geltonina.
P.s. penktadienį nuvažiavau pasiprekinti į naują KN saloną nu kaip neįprasta - erdvu, šviesu. Kol kas daugiau dvasios ir paslaptingumo yra senajam, bet su laiku manau ir prie šio priprasiu