Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 6 tema

Aha, tas 10 procentų tai turbūt tamsokos odos atstovėms nebent. Aš dėjau 1ml. į maždaug 50ml. kremo, tai man per daug buvo. Dabar įvarvinu porą lašų kai gaminu.
Atsakyti
Aš į 40 ml kremą lašinu šaltalankio 3-4 lašiukus. Man per akis tiek.
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Į 30 ml lašinu 5 lašus ir tai dažo pakankamai cool.gif Bet aš kremuką naudoju 'gydomaisiais tikslais' ax.gif
Atsakyti
turiu žaliojo konjako EA wub.gif Į vidų pirminio produkto ne, bet štai kada sukombinuosiu iš konjako EA ką nors su kava ar kakava bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 15, 17:15)
turiu žaliojo konjako EA  wub.gif Į vidų pirminio produkto ne, bet štai kada sukombinuosiu iš konjako EA ką nors su kava ar kakava  bigsmile.gif

O tau patinka kvapas konjako ar pirkai dėl kokių nors savybių?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 04 15, 19:39)
O tau patinka kvapas konjako ar pirkai dėl kokių nors savybių?

kokios jo savybės, tai neįsivaizduoju.... Dėl kvapo, būtų visai įdomu kokį kremą kūnui, ne veidui pasidaryti bigsmile.gif Arba į kokį skutimosi aliejų su kavos ekstraktu lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip ar labai skiriasi kokybe hidrolatu bei alieju is KN ir AN? nes kainu skirtumas tai gan didelis..
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 04 17, 09:06)
o kaip ar labai skiriasi kokybe hidrolatu bei alieju is KN ir AN? nes kainu skirtumas tai gan didelis..

Kiek supratau, nesiskiria kokybe, o kaina manau skiriasi, nes AN turi internetine parduotuve, o KN turi parduotuves, kur moket reik uz patalpas, pardavejoms algas, o ir antkaini gi kas nori uzsideda koki nori ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Neuzsipulkite is karto,kad visko neskaiciusi rasau.Bet kiek skaiciau tai nelabai ka ir supratau,nes jus jau cia stipriai pazengusios 4u.gif Nusipirkau KN aliejuka riebiai odai ir jis man visai patiko,dabar noreciau dar ka nors nusipirkti ,kaip ten su prausikliais.Kazkaip sudomino hidrolatai,bet vel gi nezinau koki pirkti.Mano oda kiek ir spuoguota,buvo riebi ,dabar gal normali.Noreciau is karto pagamintu,nes pasidaryti ir nesugebu ir Kaune turbut niekas nepamokins.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 04 23, 20:03)
kaip ten su prausikliais.Kazkaip sudomino hidrolatai,

prausiklių gatavų neparduoda, bet parduoda rasulo molį, kuris yra labai švelnus ir puikiai prausia netgi akių makiažą wink.gif Įdėtas ir receptas, bet iš esmės keliems kartams galima ir tiesiog rasulą su vandeniu susimaišyti iki tokios košelės kaip foto wink.gif

iš hidrolatų hamameliai, pelargonijos fainos iš asmeninės patirties smile.gif Pastarosios ir hormonus padeda balansuoti 4u.gif

gal labiau padės susigaudyti nuoroda į patarimus skirtingų tipų odoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 23 balandžio 2010 - 20:15
KN atsirado naujų CO2 ekstraktų. Su rozmarinais jau konservavome kremukus, jie vietoje greipfrutų sėklų ekstrakto. Bet yra ir visa eilė kitų: granatų sėklų, vaistinių ramunių, medetkų bei sojų gemalų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 04 23, 21:03)
Sveikos merginos.Neuzsipulkite is karto,kad visko neskaiciusi rasau.Bet kiek skaiciau tai nelabai ka ir supratau,nes jus jau cia stipriai pazengusios 4u.gif Nusipirkau KN aliejuka riebiai odai ir jis man visai patiko,dabar noreciau dar ka nors nusipirkti ,kaip ten su prausikliais.Kazkaip sudomino hidrolatai,bet vel gi nezinau koki pirkti.Mano oda kiek ir spuoguota,buvo riebi ,dabar gal normali.Noreciau is karto pagamintu,nes pasidaryti ir nesugebu ir Kaune turbut niekas nepamokins.

nueik Kaune i atstovybe Laisvej, ten labai maloniai paaiskina ir pataria kaip ka nuadot ir ka pirkt 4u.gif
Atsakyti