QUOTE(agnuta @ 2010 04 07, 09:56)
gamini tiek, kiek speji

kas tas labai mazas kiekis? jeigu tik pabandymui, tai nelabai isivaizduoju gaminimo procesa su tokiu mazu medziagu kiekiu
kam naudoji mangus? veidui ar kunui?
ačiū
Mangus naudoju ir veidui, ir kūnui, laaabai patinka, dar ir kvepia man gerai (ir burnon dėjau, visai nieko, bet neprivalgysi jau taip prabangiai)
QUOTE(Satura @ 2010 04 07, 11:28)
minimalus kiekis, mano supratimu, tai recepte nurodytas kiekis. O toliau galima daugint iš tiek kartų, kiek reikia

Na gal, jei pavyktų tą minimalų kiekį padalinti perpus, gal ir sutiktų tiek leisti gamintis
Aišku, ačiū
QUOTE(Rasma @ 2010 04 07, 14:35)
Kaip galvojat, KN kakavos sviestas - valgomas? T.y. saugu jį valgyti sergant?
Man rodos, ten viskas valgoma, na, nebent eteriniai kai kurie netinka ir kvapiosios medžiagos.. Mano sviestas ne iš KN, bet valgiau, padėjo nuo kosulio, kaip Satura rašė, po pusę šaukštelio, ir dar į arbatą (arba galima į šiltą pieną, kam labai nebjauru) ištirpindavau ir gerdavau